Τα ζώδια της Δευτέρας 17 Ιουνίου 2019

Aπό το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

01:57:52,06/17/2019
Αστέρια- Φωτογραφία από cadop από το Pixabay

Τα ζώδια της Δευτέρας 17 Ιουνίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από cadop από το Pixabay

Ταύροι, η διάθεση να ασχοληθείτε με νέα πράγματα και να βελτιώσετε τον οικονομικό τομέα σας, φέρνει νέες ιδέες και σκέψεις. Άτομα από το εργασιακό περιβάλλον σας, θα έρθουν σε επαφή μαζί σας, και ίσως κλειστούν συμφωνίες. Σκορπιοί, οι διαφωνίες και οι εντάσεις έχουν εμφανίσει μία ψυχρότητα στη σχέση σας. Αυτή η τάση, θα φέρει στο προσκήνιο ενοχές και τύψεις, τις οποίες μπορείτε να τις ξεπεράσετε, αν υπάρξουν ειλικρινείς συζητήσεις. Αιγόκεροι, σήμερα ευνοούνται οι συνεργασίες και οι νέες συμφωνίες που θα κάνετε.  Η θέληση για νέα πράγματα στη ζωή σας, θα σας φορτίσει τις σκέψεις και θα δώσει μία νέα πνοή στα σχέδιά σας.

ΚΡΙΟΣ

Η ένταση που υπάρχει από εξωτερικούς παράγοντες, είναι αρκετά μεγάλη και νιώθετε ότι δεν έχετε τη δύναμη να ανταπεξέλθετε. Αφήστε τα σοβαρά ζητήματα,  που σας απασχολούν και μην επιμένετε να δώσετε σήμερα τη  λύση σε αυτά. Επικεντρωθείτε στο πρόβλημα,  που έχει παρουσιαστεί, αφήνοντας την υπέρ-ανάλυση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η γρήγορη αντίληψη που έχετε απέναντι στα πράγματα, βοηθάει να αποκτήσετε την σιγουριά,  την οποία έχετε ανάγκη. Οι συζητήσεις που θα κάνετε στον επαγγελματικό τομέα σας, θα γεννήσουν καινούργιες ευκαιρίες, τις οποίες  θα τις αξιολογήσετε, αναζητώντας νέους ορίζοντες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία ευχάριστη ατμόσφαιρα, θα δημιουργηθεί σήμερα στο επαγγελματικό περιβάλλον σας, καθώς η επικοινωνία με τους συναδέλφους σας, θα είναι πιο διασκεδαστική. Η αίσθηση ότι σας κατανοούν και συμπαραστέκονται, σας κάνει να νιώθετε πιο ευχάριστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δε  χρειάζεται να παίρνετε τα πράγματα τόσο σοβαρά, όταν αυτά είναι εφήμερα και δε  σας προσφέρουν θετικά αποτελέσματα. Εφόσον εκ των προτέρων γνωρίζετε πιο είναι το αποτέλεσμά τους, επιμένετε σε θέματα,  που θα αντλήσετε από αυτά εμπειρίες και θα σας ανοίξουν νέους δρόμους.

ΛΕΩΝ

Η ευαισθησία που δείχνετε σε καθημερινά θέματά  σας, είναι υπερβολική και μπορεί να σας οδηγήσει λάθος αποφάσεις. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας,  και ασχοληθείτε με πράγματα και δραστηριότητες, που μπορούν να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η οργάνωση και ο προγραμματισμός θα ενισχύσουν τα επαγγελματικά σχέδια σας. Κάποιες εξελίξεις, όμως, μπορεί να σας ταρακουνήσουν και θα σας φέρουν στο προσκήνιο κάποιες δυσκολίες ή εμπόδια, που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία.

ΖΥΓΟΣ

Το ενδιαφέρον σας, έχει στραφεί προς τους γύρω σας,  και επιθυμείτε να τους δώσετε περισσότερη θετική ενέργεια, κάνοντας πράγματα,  που τους ευχαριστούν. Αποφύγετε να νιώσετε υπεύθυνοι, για τον τρόπο που συμπεριφέρονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις επαγγελματικές υποθέσεις σας, οι εξελίξεις θα έρθουν με παράξενους ρυθμούς και εσείς θα πρέπει να διατηρήσετε την επιφυλακτικότητά σας, ώστε να προφυλαχτείτε από επιπόλαιες καταστάσεις. Η συμμετοχή σας, σε θέματα που έχουν δημιουργηθεί, συνειδητοποιείτε ότι σας φέρνει μικρές δυσκολίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ευαίσθητη πλευρά σας, παρατηρεί με μία άλλη ματιά τη  συμπεριφορά των άλλων και επιθυμείτε να τους συμπαρασταθείτε στις δύσκολες καταστάσεις τους. Πρέπει, όμως,  να ξέρετε, ότι η δική σας,  ψυχολογία θα πρέπει να είναι σε μία ισορροπία, για να μην προκληθούν αρνητικές συνέπειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συνεργασίες που θέλετε να κάνετε, θα ευνοηθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας και η επιχειρηματική δράσή  σας, θα πάρει τη  πρώτη θέση. Ο δυναμισμός και η κυριαρχική συμπεριφορά σας, θα ωθήσουν τα θέματα στην οδό , που θα χαρίσει μία άνοδο στην καριέρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ημέρα, σήμερα, θα είναι για σας αρκετά αμφίρροπη και θα παρουσιάσει θετικά και αρνητικά αποτελέσματα. Η διαχείριση αυτών  θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα μπορέσετε να ξεφύγετε από δυσκολίες,  που θα εγκλωβίσουν τα σχέδιά σας. Η επιφυλακτικότητα  θα σας κρατήσει μακριά από εντάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα πράγματα γύρω σας,  θα βελτιωθούν, αφού θα προσπαθήσετε να δώσετε όλη σας,  τη  θετική ενέργεια, για να προσπεράσετε τα εμπόδια. Η αυτοπεποίθηση που νιώθετε, είναι το χαρακτηριστικό, το οποίο  θα επιταχύνει την εξέλιξή σας,  στα επαγγελματικά σχέδια σας.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.