Τα ζώδια της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου 2019

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

00:07:40,09/16/2019
Φαντασία και γυναίκα- Φωτογραφία από S. Hermann & F. Richter από το Pixabay

Τα ζώδια της Δευτέρας 15 Σεπτεμβρίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής».Φωτογραφία από S. Hermann & F. Richter από το Pixabay

Λέοντες, δείξτε προσοχή σε απρόοπτα γεγονότα που μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν από τα σχέδιά σας. Σκορπιοί, προσπάθειες που έχετε καταβάλει όλο αυτό το διάστημα, έχουν αρχίσει να καρποφορούν. Θυμηθείτε η τύχη είναι με το μέρος σας. Αιγόκεροι, καταστάσεις που τρέφονται από τη μειωμένη αυτοπεποίθησή σας, μπορούν να φέρουν αρνητικά  αποτελέσματα. Μην αμφιβάλετε για τον εαυτό σας. Απλά σκεφτείτε τι έχετε χτίσει μέχρι και  σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Η συναισθηματική κατάστασή σας, δε βοηθάει να επεξεργαστείτε λεπτομέρειες που θα βελτιώσουν καταστάσεις, οι οποίες σας απασχολούν. Έχετε την τάση να μείνετε λίγο μόνοι και να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα πρόσωπά σας. Η επαφή μαζί τους, βοηθάει στη συναισθηματική ισορροπία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Προτάσεις και νέα σχέδια θα έρθουν σήμερα στο προσκήνιο και η συμμετοχή σας, θα είναι ενεργή. Στηριχτείτε, σε νέες ιδέες που θα εξελίξουν τα επαγγελματικά σας. Μην μείνετε σε απόψεις που μπορεί να σας κρατούν δέσμιους σε μία μη εξελίξιμη πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δείξτε περισσότερη προσοχή σε συνεργασίες με νέα πρόσωπα. Εξετάστε καλύτερα συμπεριφορές που μπορεί να διαμορφώσουν μία άλλη εικόνα. Μεγαλύτερα άτομα μπορεί να υποστηρίξουν τα σχέδιά σας,  και να σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ημέρα σας, είναι αφιερωμένη σε καινοτόμα πράγματα,  που θα αλλάξουν την ψυχολογία σας. Η επαφή σας,  με νέα πρόσωπα θα φέρει νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας. Προσέξτε τη διάθεσή σας,  όμως, για να μην ωθήσετε τα πράγματα σε λάθος αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ

Οι σκέψεις σας, θα πρέπει να είναι επικεντρωμένες σε νέες ενάρξεις,  που θέλετε να κάνετε και να απομακρυνθείτε από ιδέες, οι οποίες  μπορούν να μεγαλοποιήσουν τα πράγματα, φέρνοντας αντίθετα αποτελέσματα. Δείξτε το δυναμικό χαρακτήρά σας, και εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, νιώθετε την ανάγκη να κάνετε κάτι διαφορετικό, γιατί η ρουτίνα μπορεί να σας έχει κουράσει αρκετά. Εστιάστε σε νέες κοινωνικές επαφές, που μπορείτε να κάνετε. Αυτό θα βοηθήσει αρκετά την επαγγελματική πορεία σας, και να εξελιχθούν νέα σχέδια σας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας,  και ενεργήστε για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ψυχολογία σας, μπορεί να επηρεάσει πολλούς τομείς της ζωής σας. Ο συντονισμός και τάξη σε θέματα που σας απασχολούν είναι σημαντικά, για να συνεχίσετε χωρίς να υπάρχουν άλυτα ζητήματα. Η υπομονή είναι το κλειδί στις προσωπικές σχέσεις σας, ώστε να μη δώσετε συνέχεια σε εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αυτοπεποίθηση είναι αυτή που θα βοηθήσει να χειριστείτε τα κοινωνικά και επαγγελματικά θέματά σας, καλύτερα. Η εξέλιξη που μπορούν να πάρουν αυτοί οι τομείς, οφείλεται στις σκέψεις και στις ενέργειές σας. Προσπαθήστε να είστε πιο συγκεντρωμένοι σε ότι θεωρείτε σημαντικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην επιτρέψετε στην αρνητική διάθεση, να σας κρατήσει στο σπίτι και να απομακρυνθείτε από δραστηριότητες, οι οποίες μπορούν να σας ανανεώσουν. Ίσως, η πίεση που νιώθετε από εξωτερικούς παράγοντες, σας ωθεί σε νέα στερεότυπα και ιδέες. Βάλτε,λοιπόν, τα δυνατά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, βάλτε σε μια τάξη τα οικονομικά σας, και αποφύγετε περιττά έξοδα. Αυτό είναι το κλειδί για να διατηρήσετε την υλική ασφάλειά σας. Κάποια έξοδος ή συνάντηση με τους αγαπημένους σας, μπορεί να αλλάξει τη διάθεσή σας,  και θα περάσετε ευχάριστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επικοινωνία σας,  με άτομα που συνεργάζεστε και ιδίως με το γυναικείο φύλο, σήμερα θα ευνοηθεί. Μπορείτε επομένως να συζητήσετε για νέα σχέδια και να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις. Στην ερωτική ζωή σας, μπορεί να υπάρξουν μικρά μπλοκαρίσματα εξαιτίας μιας απρόβλεπτης συμπεριφοράς. Χειριστείτε τα πράγματα  πιο διαλλακτικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η τάση να βοηθήσετε τα άτομα που σας περιβάλλουν, είναι το κίνητρο για να δείτε την προσωπική ζωή σας,  από μία άλλη ματιά. Σήμερα, μπορείτε να ξεπεράσετε μακροχρόνια προβλήματα, που αποζητούν την συγκέντρωσή σας. Απλά εμπιστευτείτε τον εαυτό σας.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.