Τα ζώδια της Δευτέρας 13 Μαΐου 2019

Aπό το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD

Πρόεδρο  του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

02:30:05,05/13/2019
Ωροσκόπιο- Φωτογραφία: Αρχείο Νίκου Μοσχοβου

Τα ζώδια της Δευτέρας 13 Μαΐου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, PhD Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής». Φωτογραφία: Αρχείο Νίκου Μοσχοβου

Παρθένοι, ενώ τα πράγματα γύρω σας,  θα δείξουν μία διαφορετική τροπή, μείνετε επιφυλακτικοί σε ότι ακούτε και τα οποία μπορούν να σας προκαλέσουν εντάσεις στην προσωπική ζωή σας. Ταύροι, μία ευμετάβλητη διάθεση θα σας κυριέψει και θα αισθανθείτε ότι δεν μπορείτε να βάλετε τα πράγματα στην κανονική τους σειρά. Προσπαθήστε να εστιάσετε με τρόπο,  που θα είναι εποικοδομητικός και δε θα προκαλέσει αρνητικές συνέπειες στην επαγγελματική σταδιοδρομία σας. Λέοντες, η αίσθηση ότι γύρω σας,  υπάρχουν μόνο εχθρικές διαθέσεις από το κοντινό σας, περιβάλλον, σας κάνει υπερβολικούς και δε σας αφήνει να επικεντρωθείτε με καθαρή σκέψη στις ανησυχίες σας. Ίσως το να μείνετε μόνοι και να απομακρυνθείτε από όσα εξελίσσονται, σας βοηθήσει να πάρετε πιο ξεκάθαρες αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Ενώ η ημέρα είναι κατάλληλη για να χαλαρώσετε, εσείς θα επιμείνετε στις επαγγελματικές σκέψεις σας, για να βρείτε την ανάλογη λύση,  που θα σας βγάλει από μία δύσκολη κατάσταση. Οι γνώσεις και η εμπειρία που διαθέτετε, θα συμβάλουν στη διευκόλυνση των αποφάσεών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ενέργειά σας, περιορίζεται σε σκέψεις που φέρουν μία αρνητική ψυχολογία και κλείνεστε συναισθηματικά. Η στροφή προς το σπίτι, είναι κάτι που σας ικανοποιεί και σας προσφέρει  μία αίσθηση απελευθέρωσης. Μπορείτε να βρεθείτε με τα άτομα που αισθάνεστε ασφάλεια και σας προσφέρουν τη φροντίδα τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία νοσταλγία προς το παρελθόν θα σας οδηγήσει σε ενέργειες για να βρεθείτε με άτομα,  τα οποία  είχατε κοινά ενδιαφέροντα και θα προσπαθήσετε να τους επανεντάξετε στη ζωή σας. Αφήστε ελεύθερα τα συναισθήματά  σας,  και δώστε την ευκαιρία στους άλλους να σας πλησιάσουν. Η δοτικότητά σας, είναι ένα στοιχείο που τους προσελκύει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, βλέπετε ότι οι επιτυχίες που έρχονται πηγάζουν από τις ενέργειες, τις οποίες  έχετε καταβάλει μέχρι σήμερα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στο  χώρο της εργασίας σας ή να κάνετε νέες ενάρξεις, που να έχουν την δύναμη να σας εξελίξουν στο μέλλον. Μη βιαστείτε στις αποφάσεις σας.

ΛΕΩΝ

Ελέγξτε τις αντιδράσεις σας, απέναντι στους άλλους, όσο αυτό και αν σας είναι δύσκολο. Μπορεί να έχετε αντιμετωπίσει περισσότερες υποχρεώσεις από ότι σας αντιστοιχούν. Όμως,  το αποτέλεσμα κρίνεται σημαντικό για την πορεία σας. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Θέματα παρασκηνίου θα σας απασχολήσουν στη διάρκεια της ημέρας και αυτό θα σας επηρεάσει σημαντικά. Η μεθοδικότητα που θα υπάρξει στις αποφάσεις σας, θα είναι σημαντική για τα επόμενα βήματά σας. Μην έχετε την απαίτηση να γίνουν όλα γρήγορα.

ΖΥΓΟΣ

Οι προτάσεις που έχετε δεχθεί στο παρελθόν για την επαγγελματική εξέλιξή σας, θα έρθουν στο προσκήνιο και θα μπείτε στη διαδικασία να τις διεκπεραιώσετε. Η συμμετοχή σας, σε νέα πράγματα, θα αφήσει τις ικανότητές σας, να έρθουν στην επιφάνεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αίσθηση σήμερα  ότι θα είναι μία από τις καλύτερες ημέρες, θα σας θα βοηθήσει να βρείτε την αποδοχή από τους άλλους και να προχωρήσετε τους στόχους σας,  ευκολότερα. Τα πράγματα θα έχουν μία θετική εικόνα και αυτό σας δίνει μία αισιοδοξία που θα στηρίξετε τα επόμενα βήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η γενναιόδωρη διάθεσή σας, μπορεί να δημιουργήσει ένα όμορφο κλίμα στις προσωπικές σχέσεις σας. Τα θέματα που έχετε να διαχειριστείτε, μπορεί να έχουν εμπόδια, αλλά η αισιόδοξη διάθεση σας βοηθάει στην αντιμετώπισή τους. Μείνετε ενεργοί, σε κάθε απόφασή  σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα και κυρίως ζητήματα με ασφαλιστικούς ή τραπεζικούς φορείς. Τα ζητήματα που εκκρεμούν ,σας έχουν προκαλέσει άγχος και δε  σας αφήνουν να σκεφτείτε με καθαρή σκέψη. Προσπαθήστε να δείτε με ρεαλισμό τα πράγματα και αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το καλύτερο πράγμα που έχετε να κάνετε, είναι να διαγνώσετε τα αισθήματα των ατόμων, τα οποία σας περιστοιχίζουν και να πάρετε έπειτα τις απαραίτητες αποφάσεις. Μην είστε βιαστικοί και αφήνετε τον παρορμητισμό σας, να οδηγεί τα πράγματα σε λάθος αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ημέρα θα κυλίσει με συμφωνίες και υποχρεώσεις να σας ακολουθούν, χάνοντας έτσι τη  διάθεση για οτιδήποτε δημιουργικό. Τα σχέδιά σας,  είναι περιορισμένα, εφόσον ο χρόνος σας,  είναι λίγος. Μην επιμείνετε σε ότι σας αγχώνει.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.