Τα ζώδια της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου 2020

Με το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

23:07:15,01/12/2020
Γυναίκα-φαντασία- Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay

ΚΡΙΟΣ Οι ικανότητες που έχετε αναπτύξει, σας κάνουν ικανούς να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση εμφανιστεί στον χώρο της εργασίας σας. Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay

ΚΡΙΟΣ

Οι ικανότητες που έχετε αναπτύξει, σας κάνουν ικανούς να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση εμφανιστεί στον χώρο της εργασίας σας. Η αυτοπεποίθηση που διαθέτετε, είναι ένα κίνητρο για να εξελιχθείτε και να κατακτήσετε τους στόχους σας. Συναντηθείτε με αγαπημένα πρόσωπά σας,και διασκεδάστε μαζί τους, περνώντας ευχάριστες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε παρελθοντικά θέματα, τα οποία επηρεάζουν τη διάθεσή σας, και στιγματίζουν τις ενέργειές σας. Η σταθερότητα που διαθέτετε, είναι στοιχείο ,που βοηθάει στην εξέλιξή σας. Στα συναισθηματικά σας, ο συναισθηματικός κόσμος σας, είναι αρκετά φορτισμένος και δε σας επιτρέπει να επιλύσετε προβλήματα, που σας ανησυχούν στις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ψυχολογία σας, έχει καταβληθεί, από γεγονότα που υπήρξαν στο παρελθόν. Μην ξεχνάτε ότι έχετε τη δύναμη, να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία, με θάρρος και επιμονή. Αποφύγετε αρνητικές σκέψεις και δράστε ανάλογα. Τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας, για να περάσετε ευχάριστα με το/τη σύντροφό σας, στηρίζονται στην επιθυμία να ανανεώσετε τη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πρόθεση να ακούσετε τα προβλήματα των άλλων είναι έντονη. Λειτουργώντας με τον τρόπο,που ορίζετε, παίρνετε δύναμη για τις προσωπικές ανησυχίες σας. Μην επιμείνετε σε λεπτομέρειες σε συζητήσεις με το/τη σύντροφό σας, καθώς μπορεί να επιφέρετε εντάσεις μεταξύ σας.

ΛΕΩΝ

Ακόμα και αν είστε φορτισμένοι εξαιτίας πολλών ευθυνών που έχετε αναλάβει, αυτό το διάστημα για σας αυτό λειτουργεί ως πρόκληση. Η ηγετική σας, στάση, σας ωθεί σε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Η ζωτικότητά σας, είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα και την νιώθουν και τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, δεν έχετε τη διάθεση να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις, στον εργασιακό χώρο σας. Προσπαθήστε να απομακρυνθείτε από οποιαδήποτε πρόκληση εμφανιστεί. Πρόσωπα, τα οποία σας εμπνέουν, είναι αυτά που σας προσφέρουν την εμπιστοσύνη που έχετε ανάγκη. Βρεθείτε με πρόσωπα, που αισθάνεστε άνετα και αφήστε τα δύσκολα για άλλη ημέρα.

ΖΥΓΟΣ

Θέλετε να οργανώσετε και να δομήσετε τις ενέργειές σας, και αυτό, θα σας οδηγήσει σε σταθερές αποφάσεις για το μέλλον. Τα άτομα, τα οποία θέλετε να σας περιβάλλουν σήμερα, είναι αυτά που έχουν κοινούς στόχους με σας. Η μέρα, σας βοηθάει να βρείτε στοιχεία και να τα επεξεργαστείτε, στηρίζοντας τα, στη σκληρή δουλειά που έχετε καταβάλλει όλο αυτό το διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σταθεροποιήστε τα συναισθήματά σας. Μην παρασύρεστε από αρνητικές σκέψεις, που θα σας οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις. Η ημέρα για σας, είναι αρκετά απαιτητική. Ακολουθείστε το ένστικτό σας, θα σας δώσει την καλύτερη λύση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, μπορείτε να επαναξιολογήσετε τα σχέδιά σας, που θέλουν την ανάλογη αποφασιστικότητα για να προχωρήσουν. Η επαγγελματική σταδιοδρομία σας, μπορεί να εμφανίζει κάποιες μεταβολές, χρειάζεται- όμως- σύνεση και σταθερή σκέψη, για να τα καταφέρετε. Αποφύγετε εντάσεις, με αγαπημένα πρόσωπά σας, και ασχοληθείτε με δημιουργικές εργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια γεγονότα, μπορεί να επηρεάσουν τις κινήσεις σας, όμως, μην τροφοδοτείτε το μυαλό σας, μόνο με δύσκολες καταστάσεις και αρνητικές σκέψεις. Δείτε με μια πιο θετική πλευρά τις καταστάσεις. Μην επιτρέπετε σε τρίτα άτομα, να επηρεάζουν τις σκέψεις σας, και να μπαίνουν εμπόδιο στη σχέση με το/τη σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εναλλασσόμενη διάθεση σας εμποδίζει να σκεφτείτε και να πάρετε σωστές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε με πιο ευχάριστα πράγματα, ώστε να αισθανθείτε πιο δημιουργικοί. Μπορεί να κάνετε καινούργιες γνωριμίες και να αισθανθείτε ευχάριστα, αλλά διατηρήστε την επιφυλακτικότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ανάγκη για μοναχικότητα είναι αρκετά έντονη σήμερα και σας απομακρύνει από αποφάσεις, ειδικά στα επαγγελματικά σας. Μην εναποθέτετε τις ευθύνες μόνο στους άλλους και στα γεγονότα που εμφανίζονται, στραφείτε και στον εαυτό σας, καθώς και στις παρελθοντικές ενέργειες σας. Ο απολογισμός αυτός, θα σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό δρόμο, για το μέλλον σας.

©Typologos.com 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.