Τα ζώδια της Δευτέρας 11 Φεβρουαρίου 2019

Aπό το Δρ.Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

23:11:46,02/10/2019
Διάστημα, υδρόγειος κι άνθρωποι

Τα ζώδια της Δευτέρας 11 Φεβρουαρίου 2019 από το Δρ.Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Καρκίνοι, η επαφή με τα οικογενειακά σας, άτομα σας χαρίζει καλές στιγμές και χαλάρωση. Mπορείτε, λοιπόν, να  ξοδέψετε χρόνο μαζί τους και να ζήσετε στιγμές ευτυχίας. Ζυγοί, την ερωτική διάθεσή σας,  και την αγάπη σας, προς το/τη σύντροφό σας, δε θα μπορέσετε να τα κρύψετε και σας γεμίζουν τρυφερές στιγμές γεμάτες πάθους. Αφήστε τον εαυτό σας, ελεύθερο. Τοξότες, το φλερτ και το πάθος σας, για ζωή, αναζωογονούν τη ζωτικότητά σας, και δίνουν ένα απροσδόκητο αέρα στις κινήσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Οι αντιδράσεις σας, σήμερα δε θα είναι ήπιες και ήρεμες, εξαιτίας του άγχους που σας έχει καταβάλει αυτό το διάστημα. Οι συζητήσεις και οι συμφωνίες δε θα έχουν αρμονικά αποτελέσματα, εξαιτίας της έντασης που θα προκύψει ανάμεσά σας. Για αυτό μείνετε σε μία απόσταση.  Μη δώσετε επέκταση στα θέματα που θα αναφερθούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σκευωρίες που έχουν εξελιχθεί στο παρελθόν, ενάντια στο όνομά σας ή των αγαπημένων προσώπών σας, έρχονται σήμερα στο προσκήνιο και σας ταράζουν την ψυχολογία. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, και να αποστασιοποιηθείτε από τις εξελίξεις, διατηρώντας την καθαρότητα των σκέψεών σας, ώστε να φτάσετε σε θεμιτά συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ημέρα σας βοηθάει να κάνετε νέες ενάρξεις και να ακολουθήσετε τα σχέδια, που έχετε προκαθορίσει. Το φιλικό περιβάλλον σας, θα συμμετάσχει με ενέργειες ή με ιδέες, που θα σας δώσουν μία ευκρίνεια να προχωρήσετε. Αδράξτε τις ευκαιρίες, οι οποίες θα παρουσιαστούν μπροστά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να έχετε μία συνάντηση με οικεία πρόσωπα και η οποία θα μπορέσει να αποφέρει τους καρπούς , που εσείς έχετε προσδιορίσει από το παρελθόν. Οι φιλικές διαθέσεις σας, θα βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά και να δώσετε το καλύτερο εαυτό σας, στις συναναστροφές που θα προκύψουν.

ΛΕΩΝ

Η ημέρα είναι κατάλληλη για τα ξεκαθαρίσματα, που θέλετε να κάνετε με το οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον σας. Μιλήστε τους,  με ειλικρινά συναισθήματα και αφήστε τους, να σας καταθέσουν την άποψή τους. Οι παρεξηγήσεις , οι οποίες  έχουν δημιουργηθεί, βρίσκονται σε θέση που θα πρέπει να τις επιλύσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα είναι πολύ έντονα και θα σας φορτίσουν τον συναισθηματικό κόσμο. Προσπαθήστε να τα βάλετε σε μία σειρά και να διορθώσετε τα λάθη,  που έχουν γίνει μέχρι και σήμερα. Μπείτε σε μία διαδικασία, να κρίνετε τις σχέσεις, που σας συνοδεύουν και να ξεκαθαρίσετε ποιοι μπορούν να σταθούν πλάι σας.

ΖΥΓΟΣ

Η αγάπη προς το/τη  σύντροφό σας, και ο ερωτισμός που δείχνετε απέναντι του, είναι στοιχεία, τα οποία μπορούν να αναζωπυρώσουν τη σχέση σας, και να ζήσετε ευχάριστες στιγμές. Ακολουθήστε το δρόμο της καρδιάς σας, και προβάλετε τα ειλικρινά συναισθήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί όλο αυτό το διάστημα, είναι παραπάνω από τις δυνάμεις σας, και σας έχουν εγκλωβίσει. Τα συναισθήματα σας, είναι φορτισμένα και δε σας αφήνουν ελεύθερα να βρείτε τον τρόπο, που θα σας δείξουν ένα νέο δρόμο. Ασχοληθείτε με δημιουργικές ενέργειες, που θα σας δώσουν μία ευεξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, μπορείτε να χαράξετε νέα σχέδια και ιδέες, που θα σας χαρίσουν ένα βέβαιο μέλλον και θα απομακρυνθείτε από τις δυσχέρειες του παρελθόντος. Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις, οι οποίες θα σας φέρουν σε μετέωρη κατάσταση και θα αποδυναμώσουν τις ενέργειες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η στροφή σας, προς το σπίτι, είναι η λύση για να βρείτε την ψυχική ισορροπία σας,  και να ξεκαθαρίσετε πράγματα που σας έχουν μπερδέψει και σας κρατούν δέσμιους προς την εξέλιξή σας. Έχετε τη διαύγεια σκέψης, που θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τις λάθος κινήσεις, τις οποίες έχετε κάνει μέχρι και σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάγκη να βρεθείτε με άτομα εμπιστοσύνης ή με αυτούς, που έχετε μία κοινή συνισταμένη, είναι έντονη σήμερα και οι ενέργειες σας,  είναι ανάλογες. Πέραν από τη ψυχική ισορροπία που θα γαληνεύσει, ίσως βρείτε και νέες ιδέες, οι οποίες θα σας ανοίξουν ένα ευοίωνο μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ζεστασιά του σπιτιού και η θαλπωρή που αισθάνεστε, θα σας κάνουν να νιώσετε πιο ευχάριστα με τα αγαπημένα άτομά σας. Οι συναντήσεις και οι χαλαροί ρυθμοί, θα σας χαρίσουν μία αρμονία στο συναισθηματικό τομέα σας. Η κατανόηση που θα λάβετε από τους γύρω σας, θα είναι το κίνητρο να πάρετε τις αποφάσεις σας για τις διαπροσωπικές σχέσεις σας.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.