Τα δεκαήμερα του Υδροχόου

Aπό την Astrolitsa

16:39:11,02/02/2019
Υδροχόος - Αστρολίτσα

Για τα δεκαήμερα του Υδροχόου γράφει η Astrolitsa

Στο 1ο δεκαήμερο ανήκουν οι γεννημένοι 20 –  21 έως  και 29 –  30 Ιανουαρίου

Κυβερνήτες του πρώτου δεκαημέρου είναι οι Πλανήτες: Ουρανός – Ουρανός

Με τη διπλή επιρροή του Ουρανού είσαι ένα άτομο έξυπνο και πρωτοπόρο. Δίνεις μεγάλη σημασία στη  φιλία, έχεις παντού φιλίες και αισθάνεται τους πάντες φίλους.

Αντιμετωπίζεις τα πάντα με χιούμορ ακόμα και τις δυσκολίες της ζωής.

Αγαπάς τις νέες εμπειρίες και τις προκλήσεις. Δύσκολα θα μείνεις πιστός σε μια σχέση εκτός κι αν είναι ο τέλειος ερωτικός σύντροφος.

Στον επαγγελματικό τομέα ο επιστημονικός και τεχνολογικός κλάδος σου ταιριάζει πολύ.

Ο Ουρανός που είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου,  αλλά και του δεκαημέρου σου, σε κάνει εκκεντρικό, φιλελεύθερο, ανεξάρτητο και απρόβλεπτο. Πολλές φορές, όμως,  δεν μπορείς να λειτουργήσεις προσγειωμένα και σταθερά.

Το μόνο αρνητικό σου,  είναι πως η προοδευτική και ανεξάρτητη φύση σου,  μπορεί να καταλήξει σε αναρχία, καθώς και επανάσταση.

Στο 2ο δεκαήμερο ανήκουν οι γεννημένοι 30 –  31 Ιανουαρίου έως και  8 –9 Φεβρουαρίου

Κυβερνήτες του δεύτερου δεκαημέρου είναι οι Πλανήτες: Ουρανός – Ερμής

Ο Ερμής, ο πλανήτης της λογικής, σου χαρίζει μεγαλύτερη ευελιξία και ευστροφία. Ποτέ δε  σταματάς να αναζητάς νέες γνώσεις και εμπειρίες. Έχεις αυξημένη αντίληψη και βοηθάς σε συλλογικό επίπεδο. Όμως, αυτά τα πολύτιμα δώρα του Ερμή κρύβουν και πολλή μοναξιά,  αφού δύσκολα θα βρεις ανθρώπους που να σε κατανοούν.

Είσαι πολύ κοινωνικός, φιλικός με όλους και πιάνεις αμέσως φιλίες. Είσαι από αυτούς που παντού και πάντα θα βρεις ένα  γνωστό.

Διαθέτεις πρωτοποριακό και δημιουργικό πνεύμα.  Γι’ αυτό θα μπορούσες να γίνεις ένας πολύ καλός συγγραφέας. Σου αρέσει το διαδίκτυο, η εκπαίδευση, η τεχνολογία και η έρευνα.

Ένα από τα μειονεκτήματά σου, είναι ότι βαριέσαι εύκολα και φεύγεις, όταν χάσεις το ενδιαφέρον σου.

Είσαι βιαστικός, νευρικός και δε σου αρέσουν τα προβλήματα. Γι’ αυτό και τα αποφεύγεις.

Ένα αρνητικό στοιχείο σου, είναι ότι αλλάζεις συχνά απόψεις και ιδέες, καθώς και είσαι μόνιμα ο αντιρρησίας.

Στο 3ο δεκαήμερο ανήκουν οι γεννημένοι 9 – 10 έως και 18 – 19 Φεβρουαρίου

Κυβερνήτες του τρίτου δεκαημέρου είναι οι Πλανήτες: Ουρανός – Αφροδίτη

Ο Υδροχόος του τρίτου δεκαημέρου είναι ο διαφορετικός του ζωδίου. Η επαναστατική τάση του Ουρανού εξασθενεί από την επιρροή της Αφροδίτης. Η καλή αίσθηση του χιούμορ και το ωραίο γούστο σε χαρακτηρίζουν. Είσαι πιο συνεργάσιμος, πιο ειρηνικός και πιο σταθερός. Η κρίση σου,  είναι ακριβής και ηθική.

Είσαι πολύ επιλεκτικός στην επιλογή ανθρώπων και συντρόφου. Είσαι πάρα πολύ ρομαντικός με πλούσια και έντονα συναισθήματα. Θέλεις έναν τρυφερό και ρομαντικό σύντροφο που δε θα περιορίζει την ανεξαρτησία και το φιλελεύθερο πνεύμα σου, καθώς κι εσύ σέβεσαι και αισθάνεσαι τα θέλω και τα μπορώ του άλλου. Στον ερωτικό τομέα, είσαι ο Υδροχόος που έχεις τις περισσότερες κατακτήσεις.

Ο συνδυασμός εξυπνάδας, ευγένειας, συμπεριφοράς, γλυκύτητας, υπομονής και ζεστασιάς σε κάνει αγαπητό στους άλλους. Η ανάγκη σου,  για αρμονία σε ωθεί να μη  δυσαρεστείς τους άλλους. Μέσα από την τέχνη και την πολιτική προωθείς τα ιδανικά σου .

Στρέφεις το ενδιαφέρον σου, στον μυστικισμό, στο απόκρυφο και στην έρευνα.

Επαγγελματικά πάντα ξεχωρίζεις αφού καταφέρνεις να συνδυάζεις την πρωτοτυπία και την ευστροφία σου. Οι ιδέες σου,  είναι καλλιτεχνικές και καινοτόμες.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.