«Ακολουθώντας τη Ζωή» – Ειδική Συναυλία με τον Πέτρο Γαϊτάνο

0
241

«Ακολουθώντας τη Ζωή»  – Ειδική Συναυλία με τον Πέτρο Γαϊτάνο

17:59:35,08/03/2018
Μια διαφορετική συναυλία με πολύ αγάπη θα δώσει ο Πέτρος Γαιτάνος τη Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018 για τους ασθενείς και το προσωπικό που Νοσοκομείου “Γεώργιος Παπανικολάου”

Μια  διαφορετική ειδική συναυλία με τίτλο  «Ακολουθώντας τη Ζωή»  θα πραγματοποιήσει ο Πέτρος Γαϊτάνος  στις 9 το βράδυ της Δευτέρας 6 Αυγούστου 2018  στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου», ώστε να ψυχαγωγήσει τους ασθενείς, τους συνοδούς και τα μέλη του   προσωπικού του νοσηλευτικού ιδρύματος. Η είσοδος, όμως, θα είναι ελεύθερη για το κοινό και η συναυλία  θα πραγματοποιηθεί στο χώρο μπροστά από το «Πειραματικό Κτίριο».

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα φτιαγμένο για να ενισχύει την πνευματική και  τη σωματική υγεία των ασθενών, αλλά και όσων  παρευρεθούν στην ιδιαίτερη αυτή βραδιά.

Το πρόγραμμα αποτελείται από μια επιλογή με τραγούδια Ελλήνων συνθετών και παραδοσιακά άσματα απ’  όλη τη χώρα. Η συναυλία θα κλείσει με το υπέροχο ποντιακό τραγούδι της μάνας «Η μάνα εν κρύον νερόν» και το μήνυμα της αγάπης μέσα από την Α΄ προς Κορινθίους επιστολή του Αποστόλου Παύλου «Ο Ύμνος της Αγάπης».

Αμφότερα αποτέλεσαν  δύο τεράστιες επιτυχίες του καλλιτέχνη – ερμηνευτή με ειδικό βάρος και απήχηση που χαρακτήρισαν την πετυχημένη καριέρα του.

Με τη συμμετοχή  δύο σημαντικών μουσικών θα  επιχειρήσει  ο Πέτρος Γαϊτάνος  να «ταξιδέψει» τους παρευρισκόμενους  με νότες και λόγια σε ένα λυτρωτικό ταξίδι συναίσθησης, καθώς και αυτογνωσίας. Ειδικά βίντεο υψηλής ποιότητας θα συνοδεύσουν πολλά σημεία του προγράμματος.

Τη συναυλία οργανώνει η διοίκηση του Νοσοκομείου ως  προσφορά προς τους ανθρώπους που το επισκέπτονται για την ίασή τους, όπως και για τους επισκέπτες, καθώς  και το προσωπικό του. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ της Δευτέρας 6 Αυγούστου 2018. Η πρόσβαση προς το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου» διεξάγεται και μέσω της αστικής συγκοινωνίας και ειδικότερα μέσω των λεωφορειακών γραμμών 57, 58 του Ο.Α.Σ.Θ.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

19 + 9 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.