Σχόλιο του Νίκου Ταχιάου για τη δημοσκόπηση της εφημερίδας «Μακεδονία»

16:03:35,02/03/2019
Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος

Πρώτος στις προτιμήσεις των συμπολιτών του, στην πρόθεση ψήφου κατατάσσεται ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος στην πρώτη δημοσκόπηση για τις εκλογές στο Δήμο Θεσσαλονίκης που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 στην εφημερίδα «Μακεδονία» και τα αποτελέσματα αυτής σχολίασε ο ίδιος στα ηλεκτρονικά – ψηφιακά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μεταξύ άλλων, σχολίασε ότι τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης καταδεικνύουν «μια θερμά ενθαρρυντική υποδοχή της υποψηφιότητάς μου, που μπήκε στην «αρένα» με αρκετά περιπετειώδη τρόπο και μία αναπόφευκτη χρονική υστέρηση στην παρουσία μου, κι ενώ ακόμη επικρατεί σύγχυση σχετικά με τα πρόσωπα και τις στηρίξεις σε ένα μεγάλο μέρος των Θεσσαλονικιών».

Επίσης, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανέφερε πως: «Κρατώ από τις γνώμες τους την υποχρέωσή μου να βρεθώ δίπλα στους πολλούς και να τους πείσω για το πρόσωπό μου, και το πρόγραμμά μου, κι επίσης για τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει για την πόλη ο πιθανός κατακερματισμός σε παρατάξεις του ενός ή των δύο συμβούλων.

Αυτό το τελευταίο δείχνει ότι ο στόχος δεν είναι απλώς η εκλογή μου ως δημάρχου, αλλά η εκλογή μιας μεγάλης και δημιουργικής ομάδας. Θα πετύχουμε και σ’ αυτόν».

Αναλυτικότερα το σχόλιο του Νίκου Ταχιάου έχει ως εξής:

«Μία δημοσκόπηση είναι απλώς ένα εργαλείο. Κατανοώ λοιπόν τις σκέψεις και τα σχόλια των ανθυποψηφίων μου, καθώς προδικάζω τις εύλογες αντιδράσεις για την πρώτη έρευνα που βλέπει τη δημοσιότητα.

 Αυτό που διαβάζω στα αποτελέσματά της, είναι μια θερμά ενθαρρυντική υποδοχή της υποψηφιότητάς μου, που μπήκε στην «αρένα» με αρκετά περιπετειώδη τρόπο και μία αναπόφευκτη χρονική υστέρηση στην παρουσία μου,  κι ενώ ακόμη επικρατεί σύγχυση σχετικά με τα πρόσωπα, καθώς και τις στηρίξεις σε ένα μεγάλο μέρος των Θεσσαλονικιών.

Οι εκλογές δεν κρίνονται ούτε από τις δημοσκοπήσεις, ούτε τελειώνουν πριν πέσει και η τελευταία ψήφος στην κάλπη.

Ευχαριστώ πολύ τους συμπολίτες μου, για την πρώτη θετικότατη καταγραφή. Κρατώ από τις γνώμες τους,την υποχρέωσή μου, να βρεθώ δίπλα στους πολλούς και να τους πείσω για το πρόσωπό μου,  και το πρόγραμμά μου,  κι επίσης για τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει για την πόλη ο πιθανός κατακερματισμός σε παρατάξεις του ενός ή των δύο συμβούλων.

Αυτό το τελευταίο δείχνει ότι ο στόχος δεν είναι απλώς η εκλογή μου ως δημάρχου, αλλά η εκλογή μιας μεγάλης και δημιουργικής ομάδας. Θα πετύχουμε και σ’ αυτόν».

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.