Σας πάμε Θέατρο με τους «επίPlay»!

Template Καμπάνιας Τυπολόγου για επίplay

Ο “Τυπολόγος” σας πάει θέατρο με τους επίplay

Σας πάμε θέατρο μέσω διπλών προσκλήσεων με τους «επίplay» για την παράσταση –    παρωδία κινηματογραφικής ταινίας γουέστερν με τίτλο «Επιστροφή στην Άγρια Βρύση», η οποία «ανεβαίνει» στις 9 το βράδυ κάθε Δευτέρας και Τρίτης  στη σκηνή του Θεάτρου Faust (Καλαμιώτου 11 & Αθηναϊδος 12 , τηλέφωνο με αριθμό κλήσης 210 – 32.34.095 ) στην Αθήνα!

Από τον «Τυπολόγο» (www.typologos.com)  θα διατεθούν δυο διπλές προσκλήσεις (4 άτομα) για την παράσταση της κάθε Δευτέρας στο Θέατρο Faust και άλλες δύο διπλές προσκλήσεις (4 άτομα) για το αντίστοιχο «ανέβασμα» του έργου την κάθε Τρίτη. Υπόψη ότι ο «Τυπολόγος» είναι χορηγός επικοινωνίας της παράστασης.

Οι προσκλήσεις θα διατεθούν σε αναγνώστες – αναγνώστριες του «Τυπολόγου», οι οποίοι θα κάνουν Like («Μου αρέσει») και διαμοιρασμό (Share)  της σχετικής ανάρτησης, καθώς και θα  στείλουν ένα μήνυμα επιβεβαίωσης στο εξής e-mail:

 typologoscom@gmail.com .

Οι   διπλές προσκλήσεις θα διατεθούν μόνο σε αναγνώστριες – αναγνώστριες μας, που θα έχουν στείλει το ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης.

Η υπόθεση εξελίσσεται σε μια αφύλακτη πόλη στην καρδιά του Far – West, όπου οι επικίνδυνοι κακοποιοί τρομοκρατούν ασυγκράτητα τους κατοίκους. Εκεί  υπάρχει ένας  αντί –ήρωας σερίφης,  ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με το πεπρωμένο του… Μια κοπέλα ερωτεύεται στον αντί – ήρωα σερίφη. Τα επόμενα διαδραματιζόμενα επί της σκηνής.

Τα μέλη της ομάδας συνδυάζουν  τεχνικές σωματικού αυτοσχεδιασμού και παντομίμας με την πρωτότυπη μουσική, καθώς  και τα ηχητικά εφέ. Όλοι μαζί εμπνεύστηκαν αυτή τη φορά από τους στερεοτυπικούς χαρακτήρες των γουέστερν.

Τη σύλληψη της ιδέας και τη σκηνοθεσία πραγματοποίησε η  ομάδα επίPlay. Τη μουσική συνέθεσε ο Νίκος Τσέκος. Τα κοστούμια σχεδίασε η Μαντώ Ψυχουντάκη. Τους ρόλους ενσαρκώνουν οι ηθοποιοί: Αλέξανδρος Πέρρος, Αυγουστίνος Κούμουλος, Κωνσταντίνος Μουταφτσής και Ισιδώρα Δωροπούλου.

Τις αφηγήσεις έκανε ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Την αφίσα επιμελήθηκε ο Γιώργος «Μπόγια»  Μπογιατζίδης. Τις φωτογραφίες αποθανάτισε η  Αλεξάνδρα Μασμανίδη.

Το  Θέατρο Faust  βρίσκεται στη συμβολή των οδών Καλαμιώτου 11 & Αθηναϊδος 12 (τηλέφωνο με αριθμό κλήσης 210 – 32.34.095 ) στην Αθήνα. Η παράσταση διαρκεί 60 λεπτά.

Ο Τυπολόγος (www.typologos.com) είναι μια ειδησεογραφική ιστοσελίδα Κοινωνίας, Τέχνης, Επιστήμης και Πολιτισμού, που προβάλλει  τα επιστημονικά συνέδρια  και ποιοτικές καλλιτεχνικές – πολιτιστικές εκδηλώσεις από όλες τις μορφές της Τέχνης, ενώ πάντοτε  δίνει το «βήμα» σε ανθρώπους, οι οποίοι δραστηριοποιούνται επάξια σε κάθε επίπεδο της Ζωής.

©Typologos.com 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.