Πρωτοβουλία Αγάπης από την παράταξη «Ναι στη Θεσσαλονίκη»


18:06:09,02/12/2019
be my hero

Πρωτοβουλία αγάπης αναλαμβάνει η παράταξη «Ναι στη Θεσσαλονίκη» και η οποία θα γίνει στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης 14 Φεβρουαρίου 2019 στα γραφεία της

Πρωτοβουλία αγάπης αναλαμβάνει η παράταξη «Ναι στη Θεσσαλονίκη» και η οποία θα γίνει στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης 14 Φεβρουαρίου 2019 στα γραφεία της (Bενιζέλου 23,4ος όροφος) για να  μεταλαμπαδεύσει το μήνυμα της Εθελοντικής Δωρεάς Μυελού των Οστών.

Αναλυτικότερα, στα γραφεία της παράταξης θα «φιλοξενηθεί» και θα ενισχυθεί η  αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Be my hero» που συνεργάζεται με το Κέντρο Ενημέρωσης & Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού Των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών (Κ.Ε.Δ.Μ.Ο.Π.) , καθώς και την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Σκοπός του Be My Hero – Γίνε ο Ήρωάς μου!  είναι η αύξηση του συνολικού αριθμού των Ελλήνων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών,  οι οποίοι αποτελούν ελπίδα ζωής για όλους τους ασθενείς, παιδιά και ενήλικες που νοσούν από καρκίνο του αίματος και χρειάζονται μεταμόσχευση.

Ο ενδιαφερόμενος  ή και η ενδιαφερόμενη συμπληρώνει μία αίτηση και μετά δίνει δείγμα σάλιου από το εσωτερικό από το μάγουλό του, σε μία Μπατονέτα!  Γίνεται τόσο Απλά!

Με αυτό τον τρόπο εγγράφεται ως Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών και καταχωρείται ανώνυμα στην Εθνική, αλλά και στην Παγκόσμια Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, καθώς  και γίνεται ένας εν δυνάμει δότης για οποιονδήποτε ασθενή στον κόσμο.

«Ενημερωνόμαστε, ευαισθητοποιούμε και εγγράφουμε νέους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών. Καλούμε όσες και όσους επιθυμούν να συνδράμουν στην πρωτοβουλία μας, να έρθουν στα γραφεία μας, να δώσουν δείγμα και να στηρίξουμε όλοι μαζί στην πράξη, με μία κίνηση ουσιαστικής Αγάπης, τον συνάνθρωπο. Ξεκινάμε πρώτοι εμείς», λένε στελέχη και μέλη της παράταξης «Ναι στη Θεσσαλονίκη».

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − 9 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.