Πρώτη Δύναμη για τη Μακεδονία

22:46:44,03/17/2019

Mέσα στην ερχόμενη εβδομάδα ανακοινώνεται η νέα περιφερειακή κίνηση Κεντρικής Μακεδονίας με επίκεφαλής το Γαβριήλ Αβραμίδη

«Την ερχόμενη εβδομάδα ανακοινώνεται επίσημα η  πρωτοβουλία μας,  για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», ανέφερε ο πρώην βουλευτής  και νυν περιφερειακός  σύμβουλος , Γαβριήλ Αβραμίδης  σε σχόλιο  του,  που ανάρτησε στα ψηφιακά –  διαδικτυακά κοινωνικά  δίκτυα.

Ο κ. Αβραμίδης χρησιμοποίησε τη ρήση ότι «Δε βάζουμε καινούργιο κρασί σε παλιούς ασκούς».

Παράλληλα, έδωσε ο ίδιος κι  ένα πρώτο περίγραμμα της βασικής  θέσης  της νέας – ανεξάρτητης κίνησης, που συγκροτείται στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για να λάβει μέρος στις 26 Μαΐου 2019 στις επικείμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

«Όλοι μας που συμμετέχουμε στην ανεξάρτητη αυτή κίνηση δεν είμαστε μόνο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά και κατά της σύνθετης ονομασίας και δεσμευόμαστε για διαρκή αγώνα μέχρι και την ακύρωσή  της», σχολίασε ο πρώην βουλευτής  και νυν περιφερειακός  σύμβουλος.

Την πρωτοβουλία συγκρότησης  της   ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής περιφερειακής κίνησης  στηρίζει ήδη με ανακοίνωση το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (Α.Κ.Κ.ΕΛ.), που   εκπονήσει επεξεργασμένες θέσεις  για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Την κίνηση στηρίζει και το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας με ιδέες  για τις αρχές της άμεσης δημοκρατίας και με βάση την προοπτική μιας σύγχρονης «Ευρωπαϊκής Συμπολιτείας».

 Επιπλέον, την όλη πρωτοβουλία στηρίζει και το Κίνημα της Σημαίας  λόγω της συνεπούς κι ασυμβίβαστης θέσης, που έχει διατυπώσει ο κ. Αβραμίδης  κατά της σύνθετης ονομασίας.

Τέλος, το Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα ανακοίνωσε ότι αποφάσισε τη στήριξη της ανεξάρτητης κίνησης της Κεντρικής Μακεδονίας των Περιφερειακών εκλογών του Μαΐου  του 2019, με επικεφαλής το Γαβριήλ Αβραμίδη.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.