Πρόγνωση Καιρού Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

00:33:45,03/09/2019

Ηλιοβασίλεμα- Image by PublicDomainPictures on Pixabay

Θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες κατά διαστήματα θα είναι πιο πυκνές. Φωτογραφία: Image by PublicDomainPictures on Pixabay

Θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες κατά διαστήματα  θα είναι πιο πυκνές. Τοπικά θα είναι  περιορισμένη η ορατότητα ή θα εκδηλωθούν ομίχλες κατά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις στα 3-5 μποφόρ,  στα ανατολικά  θα είναι της τάξης των 4-6 μποφόρ και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο θα ενισχυθούν έως και τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα για την εποχή. Η συγκεκριμένη πρόγνωση ανακοινώθηκε για το Σάββατο  9 Μαρτίου 2019 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.) κι αφορά σ’ όλη την Ελλάδα.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ 

Θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες πρόσκαιρα το πρωί θα είναι πιο πυκνές. Τοπικά θα είναι  περιορισμένη η ορατότητα ή θα εκδηλωθούν ομίχλες κατά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι  θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-5 μποφόρ και στη Θράκη τοπικά θα ενταθούν έως και τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 7 έως και τους 24 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία, όμως, η ελάχιστη θερμοκρασία κατά τόπους θα είναι χαμηλότερη  κατά  3–5 βαθμούς.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ- ΗΠΕΙΡΟΣ – ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 

Θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Τοπικά θα είναι περιορισμένη η ορατότητα ή θα εκδηλωθούν ομίχλες κατά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στα 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 6 έως και τους 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, όμως, κατά τόπους θα είναι χαμηλότερη η θερμοκρασία κατά 3–5 βαθμούς.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ- ΕΥΒΟΙΑ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 

Θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις στα 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 5 έως και τους 22 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ-ΚΡΗΤΗ 

Θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί στα 5-6 μποφόρ και πρόσκαιρα στις νότιες Κυκλάδες θα ενταθούν έως  και τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 11 έως και τους 20 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ-ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 

Θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Τοπικά θα είναι περιορισμένη η ορατότητα ή θα εκδηλωθούν ομίχλες κατά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί στα 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 11 έως και τους 20 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ 

Θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις στα 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 9 έως και τους 21 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

Θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που το πρωί θα είναι πιο πυκνές. Κατά τόπους  θα εκδηλωθεί ομίχλη κατά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι  άνεμοι θα είναι μεταβλητοί  στα 3-4 μποφόρ και από τις μεσημβρινές ώρες θα πνέουν  από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 8 έως και τους 21 βαθμούς Κελσίου.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − 17 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.