Πρόγνωση Καιρού Πέμπτης 21 Μαρτίου 2019

01:18:54,03/21/2019
Ρίψη Βροχής -Image by Free-Photos from Pixabay

Στα ανατολικά και στα νότια μέρη θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα θα είναι γενικά αίθριος ο καιρός. Φωτογραφία:Image by Free-Photos from Pixabay

Στα ανατολικά και στα νότια μέρη θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα θα είναι  γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί στα 5-6 μποφόρ, στα πελάγη θα φθάσουν στα  7 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο Πέλαγος θα ενταθούν στα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Η συγκεκριμένη πρόγνωση ανακοινώθηκε για την Πέμπτη  21 Μαρτίου 2019 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.) κι αφορά σ’ όλη την Ελλάδα.

MΑΚΕΔΟΝΙΑ- ΘΡΑΚΗ 

Θα αναπτυχθούν νεφώσεις, οι οποίες  παροδικά θα είναι αυξημένες κυρίως στη Δυτική και στην Κεντρική Μακεδονία με ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί στα 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 5 έως και τους 15 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία, όμως,  κατά τόπους  θα είναι χαμηλότερη η θερμοκρασία 2-3 βαθμούς.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ -ΗΠΕΙΡΟΣ – ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ- ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 

Ο καιρός θα είναι  γενικά αίθριος. Θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις στα νότια μέρη. . Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις στα  5-6  μποφόρ και στο Ιόνιο Πέλαγος βαθμιαία τοπικά θα ενισχυθούν στα  7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 8 έως και τους 17 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ -ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ- ΕΥΒΟΙΑ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 

Θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, οι οποίες  παροδικά θα είναι αυξημένες στα ανατολικά και στα νότια μέρη  με ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί στα 5-6 μποφόρ, στα ανατολικά και στα  νότια μέρη θα  φθάσουν στα  7 μποφόρ  και τοπικά θα ενταθούν στα  8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 7 έως και τους 16 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ-ΚΡΗΤΗ 

Θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, οι οποίες κατά τόπους  θα είναι αυξημένες στην Κρήτη, όπου θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί στα 6-7 μποφόρ  και βαθμιαία στα δυτικά θα ενταθούν στα  8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 11 έως και τους 16 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα  5-6 μποφόρ και τοπικά στα βόρεια  θα ενταθούν  έως και τα  7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 10 έως και τους 17 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ 

Θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, οι οποίες  παροδικά  θα είναι αυξημένες στα βόρεια  και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί στα 5-6 μποφόρ και  στα ανατολικά θα φθάσουν στα 7 μποφόρ και πιθανώς τοπικά  θα ενταθούν στα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 8 έως και τους 16  βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

Θα αναπτυχθούν νεφώσεις, οι οποίες  παροδικά  θα είναι αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Οι  άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις στα  3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 9 έως και τους 15  βαθμούς Κελσίου.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.