Πρόγνωση Καιρού Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

01:05:01,03/07/2019
Ήλιος- Image by Pixaline on Pixabay

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός .Τοπικά θα είναι περιορισμένη η ορατότητα ή θα σημειωθούν ομίχλες κατά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Φωτογραφία: Image by Pixaline on Pixabay

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός .Τοπικά  θα είναι περιορισμένη η ορατότητα ή θα σημειωθούν ομίχλες κατά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Η συγκεκριμένη πρόγνωση ανακοινώθηκε για την Πέμπτη  7 Μαρτίου 2019 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.) κι αφορά σ’ όλη την Ελλάδα.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ -ΘΡΑΚΗ 

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Τοπικά  θα είναι περιορισμένη  η ορατότητα ή θα σημειωθούν ομίχλες κατά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί στα 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 6 έως και τους 20 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία, όμως, η ελάχιστη θερμοκρασία κατά τόπους θα είναι χαμηλότερη  κατά  3–4 βαθμούς.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ -ΗΠΕΙΡΟΣ – ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ – ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις  θα εκδηλωθούν κατά τις πρωινές ώρες. Τοπικά  θα είναι περιορισμένη η ορατότητα ή  θα σημειωθούν ομίχλες κατά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στα 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 8 έως και τους 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, όμως, η ελάχιστη θερμοκρασία κατά τόπους θα είναι χαμηλότερη κατά 3–5 βαθμούς.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ- ΕΥΒΟΙΑ -ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικά  θα είναι περιορισμένη η  ορατότητα ή  θα σημειωθούν ομίχλες κατά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι  άνεμοι θα είναι μεταβλητοί στα 3-4 μποφόρ και βαθμιαία θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 7 έως και τους 21 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ- ΚΡΗΤΗ 

Θα εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις και βαθμιαία θα είναι αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί  στα 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 10 έως και τους 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις  θα εκδηλωθούν κατά τις πρωινές ώρες. Τοπικά  θα είναι περιορισμένη η ορατότητα  θα σημειωθούν ομίχλες κατά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι στα βόρεια θα είναι  ανατολικοί νοτιοανατολικοί στα 3-5 μποφόρ και στα νότια θα πνέουν  από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 11  έως και τους 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, όμως, η μέγιστη  θερμοκρασία θα είναι χαμηλότερη κατά 3–4 βαθμούς.

ΑΤΤΙΚΗ

 Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί στα 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 10 έως και τους 20 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικά θα είναι περιορισμένη η ορατότητα κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί στα 3-4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 7 έως και τους 19 βαθμούς Κελσίου.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.