Πρόγνωση Καιρού Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

01:53:04,03/08/2019
Ηλιόλουστο Τοπίο-Image by biancamentil on Pixabay

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Βαθμιαία από τα δυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Φωτογραφία: Image by biancamentil on Pixabay

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Βαθμιαία από τα δυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Τοπικά θα είναι  περιορισμένη η ορατότητα ή θα εκδηλωθούν ομίχλες κατά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στα 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα για την εποχή. Η συγκεκριμένη πρόγνωση ανακοινώθηκε για την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.) κι αφορά σ’ όλη την Ελλάδα.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- ΘΡΑΚΗ 

Θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις. Τοπικά θα είναι  περιορισμένη η ορατότητα ή θα εκδηλωθούν ομίχλες κατά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στα 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 8 έως και τους 24 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία, όμως, η ελάχιστη θερμοκρασία κατά τόπους θα είναι χαμηλότερη  κατά  3–5 βαθμούς.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ- ΗΠΕΙΡΟΣ- ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ- ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στα 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 10 έως και τους 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, όμως, κατά τόπους θα είναι χαμηλότερη η θερμοκρασία κατά 3–5 βαθμούς.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ-ΕΥΒΟΙΑ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Τοπικά θα είναι  περιορισμένη η ορατότητα ή θα εκδηλωθούν ομίχλες κατά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στα 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 9 έως και τους 23 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ- ΚΡΗΤΗ 

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, αλλά από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι  θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί  στα 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους  13 έως και τους 21 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Το απόγευμα στα βόρεια θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι  θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί  στα 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους  13 έως και τους 21 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ 

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στα 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους  10 έως και τους 22 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

Θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις. Τοπικές ομίχλες  θα σημειωθούν κατά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στα 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους  9 έως και τους 23 βαθμούς Κελσίου.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + 13 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.