Πρόγνωση Καιρού Κυριακής 10 Μαρτίου 2019


23:09:58,03/09/2019
Φάρος:Φωτογραφία:Image by 12019 on Pixabay

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα ή θα εκδηλωθεί ομίχλη κατά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά, καθώς και στα βόρεια. Φωτογραφία:Image by 12019 on Pixabay

Γενικά αίθριος  θα είναι ο καιρός. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η  ορατότητα ή θα εκδηλωθεί  ομίχλη κατά τις πρωινές και τις  βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά, καθώς  και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις στα 3-5 μποφόρ και στο Aιγαίο Πέλαγος τοπικά θα ενισχυθούν στα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα γι΄ αυτή την εποχή. Η συγκεκριμένη πρόγνωση ανακοινώθηκε για την  Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.) κι αφορά σ’ όλη την Ελλάδα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ 

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά τόπους. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η  ορατότητα ή θα εκδηλωθεί  ομίχλη κατά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν  από δυτικές διευθύνσεις στα  3- 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς εντάσεως 3-5 μποφόρ και το βράδυ στο Θρακικό Πέλαγος θα φθάσουν  έως  και  τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 6 έως και τους 23 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία, όμως, η ελάχιστη θερμοκρασία κατά τόπους θα είναι χαμηλότερη  κατά  3-4 βαθμούς.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ-ΗΠΕΙΡΟΣ-ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ -ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 

Καιρός με  λίγες νεφώσεις, οι οποίες  κατά τόπους  θα είναι αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η  ορατότητα ή θα εκδηλωθεί ομίχλη κατά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί στα 3-4 μποφόρ και στο Ιόνιο Πέλαγος θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως και τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 6 έως και τους 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, όμως, κατά τόπους θα είναι η θερμοκρασία χαμηλότερη κατά 3–4 βαθμούς.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ-ΕΥΒΟΙΑ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι  άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις στα 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 6 έως και τους 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, όμως, η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι χαμηλότερη κατά 2-3 βαθμούς.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ-ΚΡΗΤΗ 

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι  άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις στα 4-6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 10 έως και τους 20 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.Τοπικά περιορισμένη θα είναι η  ορατότητα ή θα εκδηλωθεί ομίχλη κατά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι  στα βόρεια θα πνέουν  από νότιες και στα νότια  από δυτικές διευθύνσεις στα 3-5 μποφόρ. Από το βράδυ στα βόρεια τοπικά θα ενισχυθούν οι άνεμοι στα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 10 έως και τους 20 βαθμούς Κελσίου. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 11 έως και τους 21 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ 

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι  άνεμοι θα πνέουν  από δυτικές διευθύνσεις στα  4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 10 έως και τους 23 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

Ο καιρός θα είναι  γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν  δυτικοί βορειοδυτικοί στα 3-4 μποφόρ και από το μεσημέρι βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις με την ίδια  ένταση. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 10 έως και τους 20 βαθμούς Κελσίου.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − twelve =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.