Πρόγνωση Καιρού Κυριακή 17 Μαρτίου 2019


01:48:53,03/17/2019
Ηλιόλουστη ημέρα-Image by DavidRockDesign from Pixabay

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Κατά τόπους θα είναι περιορισμένη η ορατότητα κατά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα δυτικά. Φωτογραφία:Image by DavidRockDesign from Pixabay

Γενικά αίθριος  θα είναι ο καιρός. Κατά τόπους θα είναι  περιορισμένη  η ορατότητα κατά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί στο Νότιο Αιγαίο Πέλαγος τοπικά θα φθάσουν στα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει  άνοδο και θα «κυμανθεί» σε υψηλά επίπεδα για την εποχή. Η συγκεκριμένη πρόγνωση ανακοινώθηκε για την  Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.) κι αφορά σ’ όλη την Ελλάδα.

MΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ 

Ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στα 3 -4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 4 έως και τους 21 βαθμούς Κελσίου

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ- ΗΠΕΙΡΟΣ-ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ- ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν το απόγευμα. Τοπικά θα είναι  περιορισμένη η ορατότητα κατά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι  άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί στα 3 – 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 7 έως και τους 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, όμως, η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι χαμηλότερη  τοπικά 2-3 βαθμούς.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ-ΕΥΒΟΙΑ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 

Ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις στα 3-5 μποφόρ. Τοπικά στη Νότια  Πελοπόννησο θα πνέουν οι άνεμοι έως και τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 6 έως και τους 23 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ- ΚΡΗΤΗ 

Ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις στα 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 9 έως και τους 20 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 

Ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια  νότιοι νοτιοδυτικοί  έντασης 3-5 μποφόρ. Στα νότια  θα πνέουν δυτικοί άνεμοι στα  4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 11 έως και τους 20 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ 

Ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις στα 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 7 έως και τους 21 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

Ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί έντασης των 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα «κυμανθεί» από τους 6 έως και τους 19  βαθμούς Κελσίου.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 13 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.