Πόλο έλξης θα αποτελέσει το 19ο PHARMA point που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης

17:46:45,11/01/2019
PHARMA POINT PLAGIASTH

Eίναι το μεγαλύτερο φαρμακευτικό συνέδριο-έκθεση της Βόρειας Ελλάδας, που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και θα πραγματοποιηθεί στις 2- 3 Νοεμβρίου 2019, στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη

Πόλο έλξης θα αποτελέσει το μεγαλύτερο φαρμακευτικό συνέδριο-έκθεση της Βόρειας Ελλάδας, το  19ο PHARMA point με κεντρικό θέμα «Φαρμακευτική φροντίδα με τον ασθενή στο επίκεντρο», που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκηςκαι το οποίο πραγματοποιείται αύριο (Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019) και μεθαύριο (Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019) στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης  Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη.

 Το συνέδριο  τελεί υπό την αιγίδα των Τμημάτων Φαρμακευτικής  του  Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.), του Εθνικού Καποδιστριακού  Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.)  και του  Πανεπιστημίου Πατρών, καθώς και του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (Π.Φ.Σ.).

Το επίσημο καλωσόρισμα του συνεδρίου θα γίνει στις 8  το βράδυ του  Σαββάτου  2 Νοεμβρίου 2019  με ομιλήτρια την Πρόεδρο του Τμήματος Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ.  καθηγήτρια Δήμητρα Χατζηπαύλου-Λίτινα, η οποία θα αναπτύξει το θέμα:  «Η παρουσία του Φαρμακευτικού Τμήματος του Α.Π.Θ. στην καθημερινότητα του φαρμακοποιού της πόλης».

Επίσης,  θα γίνει απονομή τιμητικής διάκρισης στο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ως αναγνώριση της προσπάθειας για την ενημέρωση – ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης γύρω από το ζήτημα της εθελοντικής δωρεάς αιμοποιητικών κυττάρων και τη σημασία της προσφοράς του, σε ασθενείς, οι οποίοι  χρειάζονται μεταμόσχευση.

Επιπλέον, θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις στους συνταξιούχους φαρμακοποιούς του 2018, θα βραβευτεί ο φοιτητής που εισήχθη το 2019 με την καλύτερη βαθμολογία στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ.  και θα γίνει απονομή υποτροφιών από το Φ.Σ.Θ. σε παιδιά φαρμακοποιών που εισήχθησαν στα Α.Ε.Ι.

Για ακόμη μία χρονιά  επιχειρεί ο  Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης να καλύψει μέσα από το πλούσιο συνεδριακό πρόγραμμά του,  τις ανάγκες για ενημέρωση των φαρμακοποιών σε ό,τι αφορά στις τελευταίες εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα, αλλά και στα νέα επιστημονικά δεδομένα στον τομέα της Φαρμακευτικής Επιστήμης.

Το πρόγραμμα της κύριας αίθουσας για το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 στο 19ο PHARMA point

Το πρόγραμμα της κύριας αίθουσας για το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 στο 19ο PHARMA point

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο του φετινού συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν 4 στρογγυλά τραπέζια με θέματα:

 Παρουσίαση προγράμματος «ΑΥΤΟΦΡΟΝΤΙΔΑ», σε συνεργασία Π.Φ.Σ. – Συνδέσμου  Εταιρειών Φαρμάκων Ευρείας Χρήσης Ε.Φ.Ε.Χ.  με  τη συμμετοχή του Αντιπροέδρου του Π.Φ.Σ. Θανάση Παπαθανάση και του Γενικού Διευθυντή του Συνδέσμου Εταιρειών Φαρμάκων Ευρείας Χρήσης (Ε.Φ.Ε.Χ.)  Γεώργιου Δόκιου. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δια Βίου Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Φαρμακοποιών (Ι.Δ.Ε.Ε.Α.Φ) –  Β΄ Αντιπρόεδρος  του Π.Φ.Σ. Σεραφείμ , καθώς  και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου  του Ε.Φ.Ε.Χ.  Βασίλειος Σερέτης.

«Το φαρμακείο μπροστά στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση» Ζωντανά ολογράμματα – συμβουλευτικές υπηρεσίες» με τη συμμετοχή του Γραμματέα του Συνεταιρισμού  Φαρμακοποιών  (ΣΥ.ΦΑ.) Θεσσαλονίκης Σπύρου Νικολαΐδη και του Διευθύνοντος Συμβούλου LOGISCOOP- PANSYFA, ΜΒΑ Louisville Κωνσταντίνου Δούνα.

Το πρόγραμμα της κύριας αίθουσας για την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 στο 19ο PHARMA point

Το πρόγραμμα της κύριας αίθουσας για την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 στο 19ο PHARMA point

«Αλυσίδα διακίνησης του φαρμάκου: νέες προκλήσεις για τη φαρμακευτική περίθαλψη του κοινού» (ΦΥΚ, ελλείψεις φαρμάκων, τιμές φαρμάκων) με τη συμμετοχή του τέως Προέδρου  του Π.Φ.Σ. και τέως  Προέδρου  του Φ.Σ.Θ. Κυριάκου Θεοδοσιάδη, του Προέδρου του  Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Φ.Ε.Ε.)  Ολύμπιου Παπαδημητρίου, του Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (Π.Ε.Φ.)  Θεόδωρου Τρύφωνος και του Προέδρου PhRMA Innovation Forum Μάκη Παπαταξιάρχη.

«Συμμόρφωση ασθενών με τη φαρμακευτική αγωγή» με τη συμμετοχή του ειδικού παθολόγου με εξειδίκευση στο ΣΔ, Διδάκτορος της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (∆.Π.Θ.)  επιστημονικού διευθυντή Γενικής Κλινικής «Λυσίμαχος Σαραφιανός» – υπεύθυνου Παθολογικού Τομέα Κ.Α.Α. «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» Θεσσαλονίκης Δημήτριου Σκούτα, της Προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.) Αθανασίας Παππά, της Γενικής Γραμματέως της  ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. και της υπεύθυνης ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. για τη Θεσσαλονίκη Νάντιας Μάλλιου και της Γενικής Διευθύντριας Noufio Σοφίας Κούνουπα.

Το πρόγραμμα του 19ου PHARMA point για την αίθουσα «Ολυμπιάς» (Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019)

Το πρόγραμμα του 19ου PHARMA point για την αίθουσα «Ολυμπιάς» (Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019)

Ταυτόχρονα θα λειτουργήσει έκθεση φαρμακευτικών προϊόντων και καλλυντικών φαρμακείου με τη συμμετοχή πλήθους εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της φαρμακευτικής αγοράς. Στην παράλληλη αίθουσα φαρμακευτικές εταιρείες και εταιρείες καλλυντικών έχουν προγραμματίσει τις παρουσιάσεις τους.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του συνεδρίου στο www.pharmapoint.gr/2019/

Μεγάλοι χορηγοί του συνεδρίου είναι οι FREZYDERM και HEAD X.

Χορηγοί επικοινωνίας

TV100, FM100, ALPHA 96,5, FOCUS 103,6, METROPOLIS 95,5, 96,8 VELVET, RSO 91,7, ΛΑΪΚΟΣ 87,6, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ, DAILYPHARMANEWS.GR,

HEALTHMAG, HEALTHUPDATE.GR, HEALTHWEB, IATRONET, IATRONEA, ONMED.GR, TYPOLOGOS.COM, PHARMATEAM, FARMAKOPOIOI, PHARMACORNER.GR.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.