Πληροφοριακό Κέντρο της Ελληνικής Αστυνομίας στην 27η Διεθνή Έκθεση Kavalaexpo 2019

22:03:57,09/28/2019
ΕΛ.ΑΣ- KABALA EXPO

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλέγμα των δράσεων που αναπτύσσουν οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας με γνώμονα τον άνθρωπο

Πληροφοριακό Κέντρο της Ελληνικής Αστυνομίας λειτουργεί από την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου  2019  στις εγκαταστάσεις της 27ης  Διεθνούς Έκθεσης Kavalaexpo 2019 στο Εκθεσιακό Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Καβάλας «Απόστολος Μαρδύρης» στη Νέα Καρβάλη, όπου θα ολοκληρωθεί στις 30 του τρέχοντος μηνός.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλέγμα των δράσεων που αναπτύσσουν οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας με γνώμονα τον άνθρωπο και ειδικότερα στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την ενημέρωση, την εξυπηρέτηση, καθώς  και την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα με τη βοήθεια έντυπου και ψηφιακού υλικού, αλλά και μέσα από διαπροσωπική επικοινωνία με εξειδικευμένους αστυνομικούς να ενημερωθούν για τα θέματα της οδικής ασφάλειας, καθώς  και της κυκλοφοριακής αγωγής.

Οι πολίτες  μπορούν   να ενημερωθούν και   για τους τρόπους προστασίας από τους επιτήδειους που επιχειρούν να τους κλέψουν ή να τους εξαπατήσουν.

ΕΛ.ΑΣ- KAVALA EXPO

Το  πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, της ΕΛ.ΑΣ στη διεθνη έκθεση Kavalaexpo

Επιπλέον, στους  χώρους του περιπτέρου παρουσιάζεται το έργο και οι δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίες στοχεύουν στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, τη  βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, καθώς και στην προστασία – εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου.

Ειδικότερα για τους μικρούς  σε ηλικία επισκέπτες  έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί  ένα πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, έτσι ώστε μέσα από το παιχνίδι να εξοικειωθούν με τους κανόνες σωστής οδηγικής συμπεριφοράς, μαθαίνοντας να κυκλοφορούν με ασφάλεια.

Επιπρόσθετα για τα παιδιά, στους χώρους του Πληροφοριακού Κέντρου βρίσκονται  μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, ένα όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς  και  μια ξύλινη κατασκευή, η οποία θα τους δίνει την ευκαιρία να φωτογραφηθούν ως αστυνομικοί.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.