«Πινόκιο» από το κουκλοθίασο Redicolo στη Θεσσαλονίκη και μετά περιοδεία στη Θεσσαλία!

14:44:01,03/28/2019

Ναι, ο Πινόκιο θα μάθει με τι θα πει πραγματική ανθρωπιά

Μια τελευταία παράσταση για το κοινό της Θεσσαλονίκης με το έργο «Πινόκιο, ένα διαφορετικό αγόρι» δίνει  ο κουκλοθίασος  Redicolo με ώρα έναρξης στις 6 το απόγευμα   του Σαββάτου 30 Μαρτίου 2019  στο Θέατρο Σοφούλη  (συμβολή των οδών Τραπεζούντος 5 και Σοφούλη) στην Καλαμαριά κι αμέσως μετά θα περιοδεύσει στη Θεσσαλία!

To έργο Πινόκιο, ένα διαφορετικό αγόρι  απευθύνεται  στα παιδιά ηλικίας από 3 ετών.  Η γενική είσοδος διαμορφώθηκε στα 5 ευρώ.

Κρατήσεις θέσεων  πραγματοποιούνται  στα τηλέφωνα 6948 – 092.384, 2311 – 284.567 και 2310 – 425.097.

Τα   κύρια  χαρακτηριστικά  των παραστάσεων του κουκλοθίασου Redicolo είναι οι μεγάλες χειροποίητες κούκλες, οι οποίες  συνδυάζουν το σύγχρονο κουκλοθέατρο με το θέατρο. Μαριονέτες και κούκλες σε ανθρώπινο μέγεθος, γιγαντιαίες κούκλες και θεατρικές μάσκες, μουσική, τραγούδι, η αμεσότητα  και  επάνω απ’ όλα  η  διάδραση με τα παιδιά.

Τα δρώμενα εμπεριέχουν χιούμορ  και παιδαγωγικά μηνύματα. Η ζωντάνια και η ενεργή συμμετοχή είναι οι αναμνήσεις, που παίρνουν μαζί  τα παιδιά μετά από την  κάθε παράσταση!

Η γοητευτική ιστορία του  «Πινόκιο, ένα διαφορετικό αγόρι»  εξελίσσεται ως εξής:

Ο Πινόκιο είναι μία ζωντανή ξύλινη μαριονέτα που κινείται χωρίς σπάγκους. Ζει στον κόσμο των ανθρώπων και ονειρεύεται να γίνει κι αυτός ένα αληθινό αγόρι, να αποκτήσει φίλους, καθώς και  να τον αγαπούν.

Θα περάσει απίθανες περιπέτειες, θα μεταμορφωθεί σε γαϊδουράκι, θα διαπιστώσει το τι σημαίνει γαϊδουριά, για να καταλάβει τελικά, το  τι πραγματικά σημαίνει ανθρωπιά!

Η παράσταση στοχεύει στη μετάδοση του μηνύματος της διαφορετικότητας, το οποίο «μεταφέρεται» μέσα από ιδιαίτερες τεχνικές εμψύχωσης, την πρωτότυπη μουσική και το ζωντανό τραγούδι. Είναι, δε  «γεμάτη» από χιούμορ, τρυφερότητα και ευαισθησία.

Σχόλια για την παράσταση " Πινόκιο, ένα αληθινό αγόρι

Οι εκπαιδευτικοί για την παράσταση ” Πινόκιο, ένα αληθινό αγόρι”

Παραστάσεις Redicolo για τα σχολεία με  δύο δυνατότητες!

Πρόγραμμα παραστάσεων Redicolo σε θέατρα

Πρόγραμμα παραστάσεων των Redicolo για σχολεία σε θέατρα της Βόρειας και της Κεντρικής Ελλάδας

Ναι, μπορούν να έρθουν οι Redicolo στο σχολείο  για μια παράσταση ειδικά για τους μαθητές του σχολείου έχοντας μαζί  πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό!

Από την άλλη πλευρά υφίσταται  η δυνατότητα να έρθουν οι εκπαιδευτικοί  με τους μαθητές στο θέατρο, σε μία από τις προγραμματισμένες παραστάσεις για σχολεία, που γίνονται στο θέατρο Σοφούλη στη Θεσσαλονίκη ή σε επιλεγμένα θέατρα σε άλλες πόλεις της Βόρειας , καθώς και της  Κεντρικής Ελλάδας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνος του κουκλοθίασου  Redicolo  στα τηλέφωνα με αριθμούς κλήσης :

2311- 284.567 και 6948 – 092.384 (Αλέξανδρος)

Πώς θα ξέρω ότι αξίζει;

Οι παραστάσεις Redicolo είναι αναρτημένες στη λίστα θεαμάτων του Υπουργείου Παιδείας. Από   το 2011 έχουν ταξιδέψει  τα μέλη της ομάδας σε εκατοντάδες σχολεία σε όλη την Ελλάδα και τις  οποίες έχουν παρακολουθήσει επάνω από δεκαπέντε χιλιάδες παιδιά. Δείτε τι λένε  οι εκπαιδευτικοί και γονείς για τις παραστάσεις Redicolo.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.