Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στολίζει το χριστουγεννιάτικο δένδρο και στηρίζει τα παιδιά του Make a Wish

15:20:34,12/19/2018

University oF Makedonia and Malke- A- Wish

Μόνο με 2 ευρώ κι ένα αστέρι ευχής βοηθάτε να πραγματοποιηθεί η ευχή ενός παιδιού, που απειλείται η ζωή του, από μια ασθένεια

Με χάρτινα «αστέρια ευχής», καθένα από τα οποία θα βοηθήσει την πραγματοποίηση μιας επιθυμίας παιδιού που πάσχει από σοβαρή και απειλητική για τη ζωή του,  ασθένεια, θα στολιστεί στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου 2018, το χριστουγεννιάτικο δένδρο στο φουαγιέ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Σε συνεργασία με τον οργανισμό  Make a Wish (Κάνε – μια – Ευχή Ελλάδος), θα δώσει το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας επιπλέον νόημα στο φετινό στολισμό του χριστουγεννιάτικου δένδρου.

Πρόκειται για  μια πρωτοβουλία,  η οποία θα προσφέρει χαρά και χαμόγελο σε παιδιά και στις οικογένειές τους, που  κατά τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων δίνουν το δικό τους –  δύσκολο αγώνα.

Εκτός από την πατροπαράδοτη ανταλλαγή ευχών στη γιορτή, , θα προσφερθούν νόστιμα μελομακάρονα και κουραμπιέδες. Μέσα από το πρόγραμμα «Αστέρι ευχής», με μια δωρεά μόλις  2 ευρώ θα μπορέσουν οι παρευρισκόμενοι να αποκτήσουν ένα χάρτινο αστέρι και να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Πανεπιστημίου.

Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν να πραγματοποιηθούν οι  μικρές και οι μεγάλες ευχές παιδιών, τα οποία  πάσχουν από σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους,  ασθένειες, αγοράζοντας προϊόντα από το χριστουγεννιάτικο παζάρι που θα διοργανώσει το Make a Wish στον ίδιο χώρο.

Την εκδήλωση θα συνοδεύσει το χορωδιακό σύνολο του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης (Τ.Μ.Ε.Τ.) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας  με ερμηνεία από παραδοσιακά κάλαντα, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και spirituals.

Τη χορωδία διδάσκει και διευθύνει η αναπληρώτρια καθηγήτρια του Τ.M.E.T.  Άννα – Μαρία Ρεντζεπέρη – Τσώνου. Στο πιάνο θα συνοδεύει η Ελπίδα Τσάμη. Σολίστ  θα είναι η Άντρια Προκοπά.

©Typologos.com 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.