Όλος ο κόσμος της δόμησης και της ενέργειας στις Infacoma & Aquatherm Athens 2019


15:09:05,02/07/2019
Από την περσινή Infacoma & Aquatherm Athens,

Οι επισκέπτες θα μπορέσουν να δουν όλες τις νέες τάσεις στα σύγχρονα υλικά και τις βέλτιστες επιχειρησιακές λύσεις περί της δόμησης

Συνολικά 210 Έλληνες και ξένους εκθέτες συμμετέχουν στο εκθεσιακό «δίδυμο» δόμησης – ενέργειας Infacoma & Aquatherm Athens, που εγκαινιάζεται την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 στο MEC Παιανίας, όπου θα διαρκέσει έως  και τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου.

Το εκθεσιακό γεγονός στοχεύει αποκλειστικά στους επαγγελματίες και καταλαμβάνει εκθεσιακό χώρο 6.500 τετραγωνικών μέτρων, ενώ θα φιλοξενήσει προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες από τη Ρωσία, τη Ρουμανία, την Τυνησία και την Αίγυπτο.

Οι επισκέπτες θα μπορέσουν να δουν όλες  τις  νέες τάσεις στα σύγχρονα υλικά και τις βέλτιστες επιχειρησιακές λύσειςπερί της δόμησης.  Θα δουν κι όλες τις τάσεις που αφορούν  στις κατασκευές, στην ανακαίνιση, στα αλουμίνια, στον εξοπλισμό, στην ενέργεια, στη θέρμανση, στη ψύξη, στον εξαερισμό, καθώς και στις τεχνολογίες νερού (HVAC).

 Επίσης, θα  γνωρίσουν οι τεχνολογικές καινοτομίες και τα νέα  περιβαλλοντικά υλικά,  που αναπτύσσονται με βάση  την αειφόρο ανάπτυξη. Παράλληλα, οι Industry Disruptors Game Changers θα παρουσιάσουν το EnergyTech edition @ Infacoma Aquatherm 2019.

Εκεί θα «φιλοξενηθούν» καινοτόμες startups που δραστηριοποιούνται στους τομείς της βελτιστοποίησης ποιότητας κι αντοχής των υλικών, των εναλλακτικών πηγών ενέργειας και στις «πράσινες» κατασκευές. Οι νεοφυείς εταιρείες  θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Τις εκθέσεις Infacoma & Aquatherm Αthens 2019 πλαισιώνει ένα πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, στις οποίες θα συμμετάσχουν κλαδικοί φορείς, εξειδικευμένοι επαγγελματίες κι επιστήμονες.

Θα γίνουν ενημερωτικά σεμινάρια, ημερίδες, ομιλίες και παρουσιάσεις νέων τεχνολογιών. Αναμένεται να συζητηθούν η «πράσινη» δόμηση και η εξοικονόμηση της ενέργειας.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις θα συμμετέχουν η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων, ο Σύλλογος Ελληνικών Επιχειρήσεων Πισίνας και Υδρομασάζ, καθώς και η εταιρεία AMCO.

Στο πλαίσιο του εκθεσιακού «διδύμου» θα πραγματοποιηθούν περισσότερες από 500 προγραμματισμένες συναντήσεις τύπου  B2B μεταξύ των Ελλήνων ή ξένων εκθετών και προσκεκλημένων εμπορικών επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι Infacoma & Aquatherm Athens 2019 συνδιοργανώνονται  από τη Δ.Ε.Θ. – Helexpo και την εταιρεία Be – Best.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen − 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.