Οι 10 λόγοι της υποψηφιότητάς μου

Της Ειρήνης Μπάλλα-Μπότσαρη 

Υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

με το συνδυασμό «Πρώτη Δύναμη για τη Μακεδονία» με υποψήφιο Περιφερειάρχη το  Γαβριήλ  Αβραμίδη

20:00:15,04/14/2019
Ειρήνη Μπάλλα- Μπότσαρη

Η Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με το συνδυασμό «Πρώτη Δύναμη για τη Μακεδονία» με υποψήφιο Περιφερειάρχη το Γαβριήλ Αβραμίδη

Αγαπητές συμπολίτισσες και συμπολίτες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σας παραθέτω εν συντομία τους λόγους συμμετοχής μου ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, με τον συνδυασμό «ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ για τη Μακεδονία» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Γαβριήλ Αβραμίδη:

Πρώτος και βασικός λόγος είναι, ότι ανέκαθεν μετείχα και προσπαθούσα, βοηθώντας στα κοινά, συνδυάζοντας τα Εθνικά θέματα, με τα κοινωνικά. Επομένως, η προσπάθεια που θα καταβληθεί από τον συνδυασμό μας, για την κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, έχει πρωτεύουσα σημασία.

Δεύτερος λόγος, είναι η κρισιμότητα των περιστάσεων, με την έννοια ότι όσο πιο κρίσιμα είναι τα θέματα της Πατρίδας και τα ποικίλα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει, τόσο περισσότερο πρέπει να αγωνιζόμαστε συλλογικά, για να δημιουργήσουμε τις νέες προοπτικές διεξόδου, για την προκοπή της.

Ο τρίτος λόγος είναι, ότι επειδή όλα εξαρτώνται από την εντιμότητα, το ήθος και την ανιδιοτέλεια των ανθρώπων, τα στοιχεία αυτά δε λείπουν από κανένα στέλεχος που επιλέχθηκε να συμμετέχει σε αυτό τον συνδυασμό, ώστε η αξιοπιστία και φερεγγυότητά μας, να μην αμφισβητείται από κανένα.

Τέταρτος λόγος, είναι, ότι επιλέγεις έναν στόχο, όπου πιστεύεις ότι θα είσαι αποδοτικός και αποτελεσματικός, για το κοινό συμφέρον του τόπου και στη περίπτωσή μας, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (Π.Κ.Μ.), με τα πολλαπλά και άλυτα προβλήματα, που περιμένουν σοβαρότητα και λύσεις.

Πέμπτος λόγος, είναι ότι η Π.Κ.Μ. και κυρίως οι παραμεθόριοι νομοί της, παρέμειναν μια περιοχή απροστάτευτη, οικονομικά και παρατημένη από κανόνες κοινωνικής προστασίας και φυσικών καταστροφών, από τους μέχρι και τώρα διοικούντες, χωρίς τα κατάλληλα μέτρα διαφύλαξης της ποιότητας ζωής που απαιτούνται, για τη  διαβίωση των πολιτών, πράγμα απαράδεκτο.

Ο έκτος λόγος είναι, ότι η Π.Κ.Μ. έχει μεταβληθεί σε γκέτο, κάθε μορφής ανομίας, ασυδοσίας και παραβατικότητας, από κάθε λογής άτομα, που δρουν ανενόχλητα κι αυτό συμβάλει στη δυσφήμιση και στη πλήρη υποβάθμισή της.

Έβδομος λόγος είναι, ότι η Μακεδονία, είναι ο καθρέφτης της Ελλάδας σε όλα τα επίπεδα, κυρίως ιστορικά και πολιτιστικά. Οπότε, ως Έλληνες και δη Βορειοελλαδίτες, έχουμε υποχρέωση να αναδείξουμε την ιστορική, αλλά και πολιτισμική της,  αξία της, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό.

Ο όγδοος λόγος είναι, ότι η στήριξή μου, στην ανάδειξη του Γαβριήλ Αβραμίδη ως νέου Περιφερειάρχη, μαζί και με τη στήριξη των άλλων μας,  περιφερειακών υποψηφίων, εγγυάται τη συμβολή μας στην ανάσχεση, κάθε αρνητικού φαινομένου, στο μέγιστο δυνατό βαθμό και στη δημιουργική, καθώς και καρποφόρα παρέμβαση, στα τεκταινόμενα της Π.Κ. Μακεδονίας.

Ο ένατος λόγος είναι, ότι, όντες δημοκράτες πατριώτες, δε θα αφήσουμε την Περιφέρεια, έρμαιο εκμετάλλευσης πολιτικών σκοπιμοτήτων, από τις γνωστές πολιτικές παρατάξεις, ιδίως αυτές που οδήγησαν στο σημερινό κατάντημα την Π. Κ. Μακεδονίας, αλλά και την Ελλάδα, γενικότερα.

Ο δέκατος λόγος είναι, ότι η δική μας συνέπεια, λόγων και έργων μας, διαχρονικά, αποτελεί εγγύηση, ότι δεν θα αλλάξουμε στη  διαδρομή, όπως συνηθίζουν άλλοι, εξαργυρώνοντας τους αγώνες μας,  για θέσεις και άλλα αξιώματα. Εγγύηση αποτελεί η ιστορική και πολιτική πορεία μας, της ανιδιοτέλειας και της προσφοράς, χωρίς τα παραμικρά ανταλλάγματα.

Για όλα τα παραπάνω και με την υπενθύμιση, ότι η κρίση σας πρέπει να βασίζεται μεταξύ άλλων και σε ένα ακόμα κριτήριο, την αδιάλειπτη και ανυποχώρητη προσπάθεια των στελεχών του συνδυασμού μας, «ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ για τη Μακεδονία», για την επίτευξη της σωστότερης δυνατής λύσης, για κάθε υπάρχον ή και μελλοντικό πρόβλημα, συμπαρατάσσομαι στην προσπάθεια του Γαβριήλ Αβραμίδη και στο συνδυασμό μας, «ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ για τη Μακεδονία», υποσχόμενη να αγωνιστώ και να προσφέρω ότι καλύτερο θα μπορέσω, ευελπιστώντας και στη δική σας, υποστήριξη.

Εμπρός, όλοι μαζί, για τη μεγάλη νίκη της Μακεδονίας μας!!!

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.