Ο κουκλοθίασος Redicolo με μεγάλες κούκλες τα Σάββατα του Ιανουαρίου 2019 στο Λόφο

16:17:25,01/06/2019
Αφίσα Redicolo Λόφος

Τις ποιοτικές παραστάσεις του κουκλοθιάσου «Redicolo» θα απολαύσουν παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί στο καφέ – μπαρ – εστιατόριο «Λόφος» στα Κωνσταντινουπολίτικα της Πυλαίας Θεσσαλονίκης

Το κουκλοθέατρο «Redicolo»  συνεχίζει να ταξιδεύει με τις μεγάλες κούκλες του, κι  επόμενος σταθμός το καφέ – μπαρ – εστιατόριο «Λόφος» στα Κωνσταντινουπολίτικα της Πυλαίας Θεσσαλονίκης  κατά  τα Σάββατα του Ιανουαρίου  του 2019, οπότε θα δοθούν τρεις παραστάσεις για το κοινό, καθώς και για τους εκπαιδευτικούς!

Πιο συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν τα έργα:

«Ρομπέν  των Δασών, η αληθινή ιστορία», στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου 12 Ιανουαρίου 2019.

«Πινόκιο, ένα διαφορετικό αγόρι», στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου 19 Ιανουαρίου 2019.

«Ο Κύκλος με την Κούκλα», στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου 26 Ιανουαρίου 2019.

Ο χώρος των παραστάσεων είναι το  Καφέ – Μπαρ – Εστιατόριο «ΛΟΦΟΣ», που λειτουργεί στην οδό  Κύπρου 19,  στην Πυλαία ( στα Κωνσταντινοπολίτικα, επάνω από το τούνελ του Περιφερειακού, Google Maps).

Η γενική είσοδος διαμορφώθηκε στα 5 ευρώ. Τα έργα ενδείκνυνται για παιδιά ηλικίας  από 3 ετών

Κρατήσεις θέσεων πραγματοποιούνται στα τηλέφωνα με αριθμούς κλήσης: 6948 – 092.384, 2311 –284.567 και 2310 – 425.097.

Το χρονολόγιο των παραστάσεων (Facebook event) βρίσκεται στον κάτωθι σύνδεσμο:

 https://www.facebook.com/events/281241435924554/.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ REDICOLO

Κεφάλια κούκλες «Redicolo»

Μεγάλες κούκλες και έργα με βαθύ ανθρώπινο νόημα από τον Κουκλοθίασο «Redicolo»

Μαριονέτες και κούκλες σε ανθρώπινο μέγεθος, γιγάντιες κούκλες, θεατρικές μάσκες, μουσική , τραγούδι, αμεσότητα και διάδραση με τα παιδιά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των παραστάσεων του  κουκλοθεάτρου «Redicolo». Το χιούμορ, τα παιδαγωγικά μηνύματα, η ζωντάνια και η ενεργή συμμετοχή είναι τα στοιχεία που βιώνουν, καθώς  και παίρνουν μαζί  τα παιδιά φεύγοντας από την παράσταση!

Οι  παραστάσεις ενδείκνυνται για παιδιά  ηλικίας από 3 ετών. Πραγματοποιούνται  με μεγάλες χειροποίητες κούκλες και εντυπωσιακή τεχνοτροπία, που συνδυάζουν το σύγχρονο κουκλοθέατρο με το θέατρο. Είναι κατάλληλες για παιδιά νηπιαγωγείου και όλων των τάξεων του δημοτικού. Επιπλέον, είναι  διαθέσιμες και φέτος στο χώρο των σχολείων, αλλά και στις εορταστικές εκδηλώσεις των  δήμων και συλλόγων.

Αναλυτικότερα, τα στοιχεία της κάθε παράστασης είναι τα εξής:

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019, ώρα 18:00

ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ, Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Roben «Redicolo»

Ποιος θα βοηθήσει το Roben;

Ο Ρομπέν των Δασών είναι ο καλύτερος από όλους, ο καλύτερος σε όλα! Είναι η μοναδική ελπίδα για τους κατοίκους του χωριού απέναντι στον κακό βασιλιά.

Όμως,όλοι βασίζονται επάνω του,και κανένας δεν το βοηθάει.Θα τα καταφέρει ο ήρωάς μας,μόνος του, ή θα χρειαστεί τη βοήθειά σου;

Πρόκειται για μία παράσταση που αναφέρεται στη συλλογικότητα και στο ομαδικό πνεύμα, με ζωντανή μουσική,έξυπνο χιούμορ, συναρπαστική δράση, καθώς και μία απρόσμενη ανατροπή  κατά την οποία  καλούνται τα παιδιά να δώσουν τη λύση!

Το trailer της παράστασης  μπορούν οι  αναγνώστριες – αναγνώστριες του «Τυπολόγου» να το δουν στον εξής σύνδεσμο: https://youtu.be/Z-GRlwA7jXg

Περισσότερα για την παράσταση μπορούν να «αντλήσουν» οι θεατρόφιλοι από τον εξής σύνδεσμο:  www.redicolo.com/roben

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, ώρα 18:00

ΠΙΝΟΚΙΟ, ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΓΟΡΙ

Πινόκιο «Redicolo»

Ναι, ο Πινόκιο θα μάθει με τι θα πει πραγματική ανθρωπιά

Ο Πινόκιο είναι μία ζωντανή ξύλινη μαριονέτα που κινείται χωρίς να χρειάζεται  σπάγγους. Ζει στον κόσμο των ανθρώπων και ονειρεύεται να γίνει κι αυτός ένα αληθινό αγόρι, να αποκτήσει φίλους, να τον αγαπούν. Θα περάσει απίθανες περιπέτειες, θα μεταμορφωθεί σε γαϊδουράκι, θα διαπιστώσει τι σημαίνει γαϊδουριά για να καταλάβει τελικά, τι πραγματικά σημαίνει ανθρωπιά!

Είναι μία παράσταση για τη διαφορετικότητα, με ιδιαίτερες τεχνικές εμψύχωσης, πρωτότυπη μουσική και ζωντανό τραγούδι, γεμάτη χιούμορ, τρυφερότητα, καθώς  και ευαισθησία.

Το trailer της παράστασης  μπορούν οι  αναγνώστριες – αναγνώστριες του «Τυπολόγου» να το δουν στον εξής σύνδεσμο: https://youtu.be/gYbRnq3L98c

Περισσότερα για την παράσταση μπορούν να «αντλήσουν» οι θεατρόφιλοι από τον εξής σύνδεσμο: www.redicolo.com/pinokio .

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, ώρα 18:00

Ο  ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ

Κύκλος «Redicolo»

Η αγάπη προϋποθέτει τη θυσία και το να είναι πρώτα καλά ότι αγαπάς

Ένα πλούσιο κορίτσι, η Λολίτα, πετάει την παλαιά κούκλα της, αφού πρώτα την έχει καταστρέψει. Η φτωχή Πάκα τη βρίσκει, τη φροντίζει και την ξαναφτιάχνει με όλη της, την αγάπη. Μετά, όμως, η Λολίτα θέλει την κούκλα της, πίσω. Ποια από τις δύο θα πρέπει να πάρει τώρα την κούκλα; Ποιο είναι το δίκαιο; Πώς θα βρούμε ποια είναι η αληθινή μαμά της κούκλας; Με ένα σπουδαίο πείραμα!

Πρόκειται για μία παράσταση με ζωντανή μουσική, αμεσότητα και εντυπωσιακά μεγάλες κούκλες, που φέρνει με πολύ όμορφο, καθώς και ποιητικό τρόπο το ζήτημα της δικαιοσύνης στον κόσμο των παιδιών.

Το trailer της παράστασης  μπορούν οι  αναγνώστριες – αναγνώστριες του «Τυπολόγου» να το δουν στον εξής σύνδεσμο:   https://youtu.be/cmnSlZkNxZ0

Περισσότερα για την παράσταση μπορούν να «αντλήσουν» οι θεατρόφιλοι από τον εξής σύνδεσμο:   www.redicolo.com/kyklos

Χορηγοί επικοινωνίας των παραστάσεων

www.pygolampides.gr

 www.infokids.gr

 www.gr-4-you.com

 www.typologos.com

Οι «REDICOLO» ταξιδεύουν

Οι «Redicolo» με κούκλες

Οι «Redicolo» πραγματοποιούν παραστάσεις σε χώρους, εορταστικές εκδηλώσεις, θέατρα και σε δρώμενα φορέων

Ο Κουκλοθίασος REDICOLO ταξιδεύει με τις παραστάσεις του, καθ’  όλη τη χρονιά στα σχολεία της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας. Οι παραστάσεις είναι διαθέσιμες και για τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι δήμοι,φορείς και σύλλογοι στη Βόρεια Ελλάδα.

Μέσα στη χρονιά πραγματοποιούνται και παραστάσεις για το κοινό σε διάφορες πόλεις. Δείτε το πρόγραμμα: www.redicolo.com/imerologio

Για να οργανώσετε μία παράσταση με τον Κουκλοθίασο REDICOLO στο σχολείο, στο χώρο ή στις εορταστικές εκδηλώσεις σας, μπορείτε να  επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα με αριθμούς κλήσης: 6948 – 09.23.84, 2311 – 28.45.67 (Αλέξανδρος) και 6976 – 05.57.90 και 2310 – 42.50.97 (Δέσποινα).

Περισσότερα: www.redicolo.com, www.facebook.com/redicolo

ΚΟΥΚΛΟΘΙΑΣΟΣ REDICOLO

Τηλέφωνο: 2310 – 425.097 και 6976 – 05.57.90

Email: redicolos@gmail.com

Site: www.redicolo.com

Facebook: redicolo

Instagram: redicolo_puppetgroup.

©Τypologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.