«Ο Δήμος μας» το όνομα του συνδυασμού του Αλέξανδρου Διαμαντόπουλου για το δήμο Δέλτα


22:35:34,02/13/2019
Ο υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Δέλτα Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος

«Ο τόπος μου ήταν και είναι πάντα η προτεραιότητά μου. Στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019, μαζί με τη νέα γενιά του τόπου, ξεκινάμε κάτι μεγάλο που θα αλλάξει την περιοχή , όπου ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας», είπε ο κ. Διαμαντόπουλος

Στην εκμετάλλευση του μη αξιοποιήσιμου – μέχρι και στιγμής – πλούτου του Δήμου Δέλτα στοχεύει ο υποψήφιος δήμαρχος Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος.

Αυτό είπε ο ίδιος την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 στη συνάντηση, που είχε με τους δημοσιογράφους.

Ο κ. Διαμαντόπουλος παρουσίασε το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού του.

Το όνομα είναι «Ο Δήμος μας» με σήμα το τρίγωνο που αποτελείται από εννιά διαφορετικού χρώματος γραμμές,όσες και οι περιοχές του δήμου Δέλτα.

Το σύνθημα της υποψηφιότητας είναι «για μια καλύτερη ζωή στο δήμο Δέλτα».

 «Ο τόπος μου ήταν και είναι πάντα η προτεραιότητά μου. Στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019, μαζί με τη νέα γενιά του τόπου, ξεκινάμε κάτι μεγάλο που θα αλλάξει την περιοχή , όπου ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας», είπε ο κ. Διαμαντόπουλος.

Η συζήτηση με τους δημοσιογράφους επεκτάθηκε σε όλη την ατζέντα των θεμάτων από τις βασικές αρχές της υποψηφιότητας μέχρι και τα τοπικά ζητήματα της επικαιρότητας.

Επίσης, συζητήθηκαν  το πρόβλημα με τους λογαριασμούς νερού στον πρώην δήμο Εχεδώρου, τα πλευρικά διόδια στα Μάλγαρα και η  εγκληματικότητα.

Λογότυπο συνδυασμού "Ο Δήμος μας"

To πολύχρωμο λογότυπο του συνδυασμού του κ. Αλέξανδρου Διαμαντόπουλου

«Ο δήμος Δέλτα θυμίζει ξεχασμένο δήμο και πρόκειται για περιοχή, που δεν έχει αξιοποιηθεί με βάση τις δυνατότητες, τις οποίες έχει. Η περιοχή έχει πλούτο που δεν μπορούμε να τον εκμεταλλευτούμε», ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος δήμου Δέλτα,

Το επόμενο βήμα του συνδυασμού  θα είναι  η  εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 το βράδυ του Σαββάτου 23 Φεβρουαρίου 2019 στο θεατράκι του 2ου δημοτικού σχολείου Ιωνίας στα Διαβατά.

Εκεί θα παρουσιαστούν οι βασικοί άξονες του προγράμματος και οι πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Σύντομο βιογραφικό Αλέξανδρου Διαμαντόπουλου

Γεννήθηκε το 1983 στα Διαβατά, όπου κατοικεί μέχρι και σήμερα.

Είναι πτυχιούχος της σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας, Εκπαίδευσης & Πολιτισμού.

Διευθύνει τον εκπαιδευτικό οργανισμό «ΑΚΜΩΝ Α.Ε.» στο παράρτημα της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα είναι συνιδρυτής του «Delta youth in action» που δραστηριοποιείται σε ευρωπαϊκά προγράμματα εκπαίδευσης και κινητικότητας νέων.

Συμμετέχει στα κοινά από τα φοιτητικά χρόνια του. Μεταξύ άλλων, διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών στο Τ.Ε.Ι.  Φλώρινας και  μέλος του πρώτου δημοτικού συμβουλίου νέων του δήμου Εχεδώρου.

Το 2010 εκλέχθηκε περιφερειακός σύμβουλος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας λαμβάνοντας την πρώτη θέση μεταξύ των συνυποψηφίων του, στο δήμο Δέλτα. Πρώτος ήρθε ξανά σε σταυρούς και στις περιφερειακές εκλογές του 2014,  όποτε  διετέλεσε εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης.

Είναι παντρεμένος με την Elena Silacheva και έχουν μία κόρη, την Ευαγγελία.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six + one =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.