Ο «Αστερόκοσμος», το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας «ανάβει τα φώτα» στη Θεσσαλονίκη

0
106
17:48:49,12/07/2018
Συνέντευξη τύπου Αστερόκοσμου 2018
Από αριστερά ο εκπρόσωπος του Magic Park Σάκης Πετρόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος της Δ.Ε.Θ-Helexpo Κυριάκος Ποζρικίδης και ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Δ.Ε.Θ. -Helexpo Αλέξης Τσαξιρλής

Το  μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο , ο «Αστερόκοσμος», θα «φιλοξενείται» σε 25.000 τετραγωνικά μέτρα από το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 μέχρι και  τις 6 Ιανουαρίου  2019 στο  Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Τη χριστουγεννιάτικη «πολιτεία» διοργανώνει το Magic Park με τη στήριξη της Δ.Ε.Θ.  –Helexpo, ενώ αναπτύσσεται στα περίπτερα 13, 14 και 15  του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Τα  περισσότερα παιχνίδια και τις δράσεις του φετινού πάρκου  θα  βρίσκονται σε στεγασμένο χώρο, προκειμένου να προστατευθούν οι επισκέπτες από τις απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες.

Έτσι, σε 25.000 τετραγωνικά μέτρα  θα μπορεί κανείς να απολαύσει θεματικά εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια και ένα «πλούσιο»  Fun Park με 16 παιχνίδια Λούνα Παρκ καθώς  και δύο στεγασμένα παγοδρόμια.

Στα δρώμενα και  στις  εκδηλώσεις του «Αστερόκοσμου» περιλαμβάνονται   συναυλίες, μουσικές – κινητικές παραστάσεις, αφηγήσεις παραμυθιών και εργαστήρια κατασκευής χειροτεχνιών, Face painting (ζωγραφική προσώπου), DJ SantaParty, πολλά happenings, αλλά και αμέτρητες εκπλήξεις.

Το εισιτήριο εισόδου διαμορφώθηκε στα  7 ευρώ. Με  αυτό θα έχουν οι επισκέπτες απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια και στις εκδηλώσεις του χριστουγεννιάτικου πάρκου, στο χωριό των Σκανδαλιάρικων Ξωτικών, στο σπίτι του Αϊ Βασίλη, στο ταχυδρομείο του  Αϊ – Βασίλη κ.α. Οι άνθρωποι με αναπηρία, καθώς και ο ένας συνοδός τους, ή τα παιδιά ύψους κάτω του ενός μέτρου δεν πληρώνουν είσοδο.

Η κεντρική εκδήλωση γίνεται στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου 2018 με τη δημιουργία ενός γιορτινού –  αγιοβασιλιάτικου domino και η τιμή του εισιτηρίου θα είναι μειωμένη κατά 50% για τους 1.000 πρώτους επισκέπτες.

Στις 28 και 29 Δεκεμβρίου 2018  θα διοργανωθεί ένα  bazaar από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στον χώρο του «Αστερόκοσμου», ενώ θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Αγάπης, που θα βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών θα  προσφέρεται δωρεάν πάρκινγκ με είσοδο των οχημάτων από την πύλη εμπορίου.

Τουριστικό θέλγητρο

«Ο «Αστερόκοσμος» είναι ένα ακόμα θέλγητρο για την προσέλκυση τουρισμού στην πόλη» σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Δ.Ε.Θ.  – Helexpo Κυριάκος Ποζρικίδης μιλώντας στη συνέντευξη τύπου, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο εκπρόσωπος του Magic Park Σάκης Πετρόπουλος εξήγησε  πως ο «Αστερόκοσμος» θα είναι το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο στην Ελλάδα   από πλευράς μεγέθους, όγκου αριθμού εργαζομένων που απασχολεί.

Συνάμα, όπως είπε ο ίδιος, θα είναι  και το φθηνότερο, αν συνυπολογιστούν όλα όσα προσφέρει με το εισιτήριο των 7 ευρώ. Ανέφερε, επίσης, ότι φέτος το πάρκο έχει ανανεωθεί σημαντικά με νέα παιχνίδια και δράσεις.  Γνωστοποίησε,  μάλιστα, πως ένα νέο extreme παιχνίδι από την Ιταλία ήρθε να προστεθεί στον «Αστερόκοσμο».

«Ο «Αστερόκοσμος» κλείνει με τον καλύτερο και πλέον γιορτινό τρόπο το 2018, που ήταν για τη Δ.Ε.Θ. – Ηelexpo μακράν η καλύτερη χρονιά των τελευταίων ετών», εκτίμησε  ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του εθνικού εκθεσιακού φορέα Αλέξης Τσαξιρλής.

Η   συνιδιοκτήτρια του Magic Park  Ελπίδα Δεστούνη ανέφερε  πως για μία ακόμη χρονιά έχει γίνει το καλύτερο δυνατό για τη διοργάνωση του χριστουγεννιάτικου πάρκου.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

nine + eight =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.