Να δείχνεις στους ανθρώπους πόσο τους αγαπάς, αύριο μπορεί να μην έχεις την ευκαιρία

0
102

Tης Μαρίας Σκαμπαρδώνη

 Δημοσιογράφου

Ερωτευμένο ζευγάρι στο χιόνι
Η δημοσιογράφος Μαρία Σκαμπαρδώνη αποτυπώνει σε μια μικρή ιστορία την άδολη αγάπη που πρέπει να δείχνουμε σε αυτούς που νοιαζόμαστε πραγματικά

Μία γυναίκα κάποτε, αγαπούσε έναν άνδρα παράφορα πολύ. Του έστελνε μηνύματα καθημερινά, μιλώντας του,  για την αγάπη της και του εξομολογούνταν τον έρωτά της.

Εκείνος χαιρόταν και έτρεφε την ματαιοδοξία του,  από την τόση αγάπη που λάμβανε από εκείνη. Καθημερινά, εκείνη του εξέφραζε την αφοσίωσή της,  με μηνύματα αγάπης, λέγοντάς του,  πως θα είναι πάντα δίπλα του, και πως δε θα τον άφηνε ποτέ.

Εκείνος όμως, άρχισε να απομακρύνεται από εκείνη, θεωρώντας πως είχε αρχίσει να δείχνει την αγάπη της,  υπερβολικά. Η γυναίκα στεναχωριόταν, διότι δεν ήξερε τι κακό έχει κάνει και προσπαθούσε να το φέρει πίσω της, με όλες της τις δυνάμεις.

Ένα βράδυ, γύρω στις δώδεκα τα μεσάνυχτα, έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό εκείνου του άνδρα. Όταν το είδε, εκνευρίστηκε και δεν της  απάντησε καθόλου.

Την επόμενη ημέρα, ένα τηλεφώνημα που χτυπούσε αρκετή ώρα, τον έφερε αντιμέτωπο με μία τραγική είδηση: η γυναίκα εκείνη που τον αγαπούσε, έφυγε από τη ζωή με έναν τρόπο βάναυσο και σκληρό.

Λυπήθηκε και κοίταξε το τελευταίο μήνυμα –έστω και αργά – το οποίο έγραφε: «Αγάπη μου, σου στέλνω περασμένη ώρα, διότι αισθάνομαι εδώ και ώρα πως κάποιος με παρακολουθεί».

Δάκρυα κύλησαν από τα μάτια του… Υ.Σ: Ποτέ δεν ξέρεις πότε είναι η τελευταία φορά που θα δεις κάποιον. Δείξε την αγάπη και το ενδιαφέρον σου,  σήμερα, μην αφήνεις τίποτα για το αύριο..

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

20 − nineteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.