Μόνιμη διαδικτυακή φιλοξενία έργων των δημιουργών του γραπτού λόγου

Ένα project  της πιστοποιημένης ενημερωτικής ιστοσελίδας «Τυπολόγος»

16:27:52,11/07/2019

Μόνιμη διαδικτυακή φιλοξενία έργων των δημιουργών του γραπτού λόγου

Ένα project, του “Τυπολόγου” , που είναι πολύ προσιτό για όλους τους δημιουργούς του γραπτού λόγου

Το νέο project της πιστοποιημένης ενημερωτικής ιστοσελίδας «Τυπολόγος» (https://www.typologos.com/ ), που φέρει τον τίτλο: «Μόνιμη διαδικτυακή φιλοξενία έργων των δημιουργών του γραπτού λόγου» ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος – συγγραφέας Νικόλαος Μόσχοβος μιλώντας με θέμα: «Λογοτέχνες και Διαδίκτυο» την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 στην Ένωση Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος, στη Θεσσαλονίκη.«Ως πρώτο βήμα  για τη διάθεση διαφημιστικού χώρου και χρόνου στο Διαδίκτυο , που θα αφορά στην επωνυμία των λογοτεχνών και των δημιουργημάτων του γραπτού λόγου  δημοσιοποιούμε σήμερα ότι παρέχουμε  μια μόνιμη  διαδικτυακή φιλοξενία  όλων των δημιουργών του γραπτού λόγου  στον ‘Τυπολόγο’», ανέφερε ο κ. Μόσχοβος.

Το project

Σε πρώτη φάση στην ιστοσελίδα  του Τυπολόγου θα «φιλοξενηθούν» στη στήλη «Τέχνες» σε δυο κατηγορίες ποιητές και συγγραφείς σε μόνιμη ηλεκτρονική έκθεση – προβολή.

Ο κάθε ποιητής θα μπορεί να  «φιλοξενηθεί» με τρία ποιήματά του (το κάθε έργο θα συνοδεύεται» από μια επιλεγμένη φωτογραφία) στην  κατηγορία «Ποιητική Έκφραση»  στη στήλη «Τέχνες».

Τα ποιήματα θα δημοσιεύονται ταυτόχρονα μόνιμα στη στήλη «Λογοτεχνία» και στη κατηγορία «Ποιήματα».

Επίσης, στην κατηγορία «Πρόσωπα» της στήλης «Ειδήσεις»  και στην κατηγορία «Συγγραφείς- Ποιητές» της στήλης «Λογοτεχνία»  θα φιλοξενείται μόνιμα ένα βιογραφικό των 200 λέξεων του ποιητή με φωτογραφία του.

Ο κάθε διηγηματογράφος ή συγγραφέας θα μπορεί να «φιλοξενηθεί» με τρία μικρά διηγήματά του (το κάθε έργο θα συνοδεύεται» από μια  επιλεγμένη φωτογραφία) στην κατηγορία «Συγγραφική Πένα» στη στήλη «Τέχνες».

Τα διηγήματα  θα δημοσιεύονται ταυτόχρονα μόνιμα στη  στήλη «Λογοτεχνία» και στην κατηγορία «Ιστορίες». Επίσης,στην κατηγορία  «Πρόσωπα» της στήλης «Ειδήσεις» και στην  κατηγορία  «Συγγραφείς- Ποιητές» της στήλης «Λογοτεχνία» θα φιλοξενείται μόνιμα ένα βιογραφικό των 200 λέξεων του συγγραφέα  με φωτογραφία του.

Επίσης, υφίσταται η δυνατότητα δημιουργίας φωτογραφικής γκαλερί με τα εξώφυλλα των βιβλίων του κάθε δημιουργού.

Όλες οι δημοσιεύσεις των  φιλοξενούμενων λογοτεχνών στον «Τυπολόγο» θα έχουν προβολή σε 5 social media και στις ομάδες του, «Βήματα στο Δρόμο της Τέχνης» , «Τυπολόγος» και στη σελίδα «Λογοτεχνικά Βιβλία» στο Facebook.

H  συμμετοχή του κάθε δημιουργού για τη μόνιμη φιλοξενία είναι σε πολύ προσιτή τιμή μόλις στα 20 ευρώ (συμπεριλαμβανόμενων όλων  των νόμιμων φόρων).

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί το αντίστοιχο παραστατικό στοιχείο, ενώ η  συμμετοχή  μπορεί να καταβληθεί  με μετρητά ή με κατάθεση μέσω τραπέζης σε  επαγγελματικό λογαριασμό.

Τα έργα του γραπτού λόγου, τα βιογραφικά και η φωτογραφία του δημιουργού διαστάσεων 640 pixel – οριζόντια και 340 – κατακόρυφα (πλαγιαστή σε σχήμα)  μπορούν να αποστέλλονται στο εξής  e-mail: typologoscom@gmail.com.

Πληροφορίες

Νικόλαος Μόσχοβος

Κινητό: 6944-18.17.72

e-mail: typologoscom@gmail.com

Iστοσελίδα: https://www.typologos.com/

Facebook: https://www.facebook.com/typologos/

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.