Μηνιαίο ωροσκόπιο Νοεμβρίου 2018


Μηνιαίο ωροσκόπιο Νοεμβρίου 2018

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

14:38:17,11/03/2018
Μηνιαίο ωροσκόπιο Νοεμβρίου 2018

Μηνιαίο ωροσκόπιο Νοεμβρίου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

ΚΡΙΟΣ

Αστρολογικό σύμβολο Κριού

Το μηνιαίο Ωροσκόπιο για τους Κριούς

Ο Νοέμβριος για σας, θα είναι αρκετά περιπετειώδης και γεμάτος δράση. Τα παρασκήνια και οι κρυφές καταστάσεις που υπήρξαν  το προηγούμενο διάστημα , θα βγουν στην επιφάνεια και θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Στην εξακρίβωσή τους, θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στις παρορμητικές σκέψεις σας, οι οποίες μπορούν να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες και επιφανειακές αποφάσεις. Τα οικονομικά θέματά  σας, θα δεχθούν την άνοδο, που αναμένετε και θα πυροδοτήσουν νέες ενάρξεις. Οι οικονομικές εκκρεμότητες  που υπάρχουν με τον ιδιωτικό ή δημόσιο φορέα, θα έχουν ήπια μεταχείριση και οι ρυθμίσεις θα είναι πιο ευνοϊκές, ώστε να σας διευκολύνουν την οικονομική κατάστασή σας. Στις νέες συνεργασίες που θα προκύψουν, δώστε τον ανάλογο χρόνο και κάντε τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να αποκτήσετε την σιγουριά, την οποία  χρειάζεστε για να φτάσετε στην υλοποίηση τους. Σε θέματα σχέσεων θα υπάρξει ένας εκνευρισμός και μία απομόνωση, διότι θα ψάξετε να επαναπροσδιορίσετε τη  θέση σας, θέτοντας μία νέα αρχή στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αστρολογικό σύμβολο Ταύρου

Το μηνιαίο Ωροσκόπιο για τους Ταύρους

Ο επαγγελματικός τομέας σας, θα χρειαστεί την υπομονή σας, γιατί οι αντιξοότητες που θα εμφανιστούν θα σας επιβραδύνουν τα σχέδια και τις αποφάσεις, τις οποίες  έχετε πάρει. Η δικλίδα  της ασφάλειάς σας, είναι η επιμονή για να φτάσετε στο σκοπό σας. Οι συνεργασίες σας, όμως, θα δείξουν έναν ξεκάθαρο δρόμο για το μέλλον. Οι συναισθηματικές μεταβολές σας, θα σταθούν εμπόδιο στη σταθερότητά σας,  και μία ψυχολογική ανασφάλεια θα εμφανιστεί στην επιφάνεια. Διατηρείστε συγκροτημένες τις σκέψεις σας,  και αποφύγετε ενδοιασμούς και ταλαντεύσεις. Οι σχέσεις σας, φιλικές και κυρίως οι ερωτικές, θα κινηθούν επάνω σε αναταράξεις και οι εντάσεις, θα σας κουράσουν συναισθηματικά, επηρεάζοντας τη θετική ενέργεια σας. Δείξτε προσοχή στο  συναισθηματικό κόσμο σας, διότι είναι αρκετά επιρρεπής αυτόν τον μήνα και μπορεί να δημιουργηθούν θέματα υγείας. Οι κρυφές καταστάσεις του παρελθόντος  θα εμφανιστούν απρόοπτα και κάτω υπό έντονες συνθήκες, βρίσκοντάς σας,  απροετοίμαστους για την αντιμετώπισή τους. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας,  και δώστε την απαραίτητη προσοχή  στα στοιχεία που σας δίνονται, ώστε να διαλευκάνετε με ευχέρεια την υπόθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αστρολογικό σύμβολο Διδύμου

Το μηναίο Ωροσκόπιο για τους Δίδυμους

Ο χαρακτήρας σας, είναι πάντα απρόβλεπτος και αυτό σας κάνει ιδιαίτερα άτομα. Στηρίζοντας με την ικανότητα αυτή τα επαγγελματικά δρώμενά  σας, η εξέλιξη για το μήνα Νοέμβριο θα είναι αναμενόμενη. Η ικανότητά σας, να ανατρέπετε τα πράγματα και να τα οδηγείτε προς όφελός σας, βελτιώνει τη διπλωματική διάθεσή  σας. Τα σχέδια που έχετε χαράξει,  μπορούν να υλοποιηθούν και να αποδώσουν τους καρπούς, που επιθυμείτε. Η καριέρα σας, θα έχει την ευκαιρία ανόδου και θα μπορέσετε να καταξιωθείτε κοινωνικά, προσφέροντάς σας,  την ανεξαρτησία και την κοινωνικοποίηση. Οι εξορμήσεις για διασκέδαση θα μειωθούν, εξαιτίας της τάσης απομόνωσης που θα σας ενταθεί αυτό το διάστημα λόγω της  αναζήτησης του εαυτού σας. Η επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειας θα δυσκολέψει και θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγαλύτερες προσπάθειες για να την αποκαταστήσετε σε φυσιολογικά επίπεδα. Οι φιλικές επαφές σας, θα περάσουν από μία δοκιμασία και ανάλογα τις βάσεις που έχετε χτίσει στο παρελθόν, θα δείξουν τη μακροχρόνια διάρκειά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αστρολογικό σύμβολο Καρκίνου

Το μηνιαίο Ωροσκόπιο για τους Καρκίνους

Οι δημιουργικές τάσεις σας, θα σας ακολουθήσουν έντονα αυτό τον μήνα σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Οι πρωτότυπες ιδέες σας, θα ενδυναμωθούν και θα καταστούν καταλυτικές για τις νέες ενάρξεις σας. Οι σκέψεις που έχετε για μακρινά ταξίδια επαγγελματικά ή ψυχαγωγικά ή ακόμα και μετοικίσεις, θα έχουν το αποτέλεσμα, το οποίο εσείς αποζητάτε. Η ανησυχία και η στρέψη  προς την εκπαίδευση και τη μόρφωσή σας, θα σας διευρύνει τους πνευματικούς ορίζοντες και θα αποκομίσετε θετικά στοιχεία,  βάζοντάς την,  ως προτεραιότητα στη ζωή σας. Η ψυχαγωγία και η διασκέδαση  θα είναι τομείς που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας, παρ’ ότι θα υπάρξουν στιγμές, στις οποίες  θα αισθανθείτε έλλειψη στο συναισθηματικό παράγοντά σας. Η ατομική ισορροπία σας, προέχει από το να δίνεστε ολοκληρωτικά στους γύρω σας,  και να παρεκκλίνετε τα προσωπικά σας, θέλω και τις επιθυμίες σας. Προσπαθήστε να βγείτε από κάποια μοτίβα του παρελθόντος, που μπορούν να σας κρατήσουν δέσμιους και να σας παρασύρουν σε λανθασμένες αποφάσεις για τη ζωή σας.  Δικαστικές διαμάχες του παρελθόντος θα πάρουν μία συγκαταβατική μορφή και θα δοθούν οι απαραίτητες λύσεις, που θα είναι προς όφελος σας.

ΛΕΩΝ

Αστρολογικό σύμβολο Λέοντα

Το μηνιαίο Ωροσκόπιο για τους Λέοντες

Οι λύσεις που θα βρείτε για τον οικονομικό τομέα σας, θα πραγματοποιηθούν μέσω της οξείας αντίληψης που διαθέτετε. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που περνούν από μπροστά σας. Οι οικονομικές δοσοληψίες θα εξυπηρετήσουν ενέργειες,  που θέλετε να κάνετε και θα σας δώσουν στο μέλλον την ασφάλεια. Κληρονομικά θέματα ή εκκρεμότητες  θα εξελιχθούν σε ήπιες συζητήσεις και θα προταθούν προτάσεις που θα σας ανακουφίσουν.  Δείξτε, όμως, προσοχή στις δικαστικές αποφάσεις, οι οποίες μπορούν να ανατρέψουν τις εξελίξεις. Οι επικοινωνίες θα παρουσιάσουν δυσκολία στις σχέσεις σας,  και θα τις μεταμορφώσουν σε αρνητικές εξελίξεις. Απομακρυνθείτε από εγωιστικές συμπεριφορές και μιλήστε με ειλικρινά συναισθήματα, κάνοντας τον απαραίτητο επαναπροσδιορισμό της θέσης σας. Οι δυσκολίες που μπορεί να εμφανιστούν σε θέματα εκπαίδευσης, μπορούν να σας επηρεάσουν συναισθηματικά και να δημιουργηθούν ανασφάλειες. Δείξτε το δυνατό πρόσωπό σας,  και γεμίστε με αυτοπεποίθηση, οδεύοντας τα σχέδιά  σας,  σε επίπεδα που θα αναδείξουν τις ικανότητες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αστρολογικό σύμβολο Παρθένου

Το μηνιαίο Ωροσκόπιο για τους Παρθένους

Οι επικοινωνίες και οι συνεργασίες σας, θα έχουν την πορεία που επιθυμείτε και θα αποδώσουν θετικά, εφόσον θα λειτουργήσετε με οργάνωση και την μεθοδολογία, την οποία χρησιμοποιείτε όλο αυτό το διάστημα. Στον επαγγελματικό τομέα σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να διαπρέψετε και να προβάλετε ταυτόχρονα τις ικανότητες και τις πολυμήχανες σκέψεις σας. Δείξτε, όμως,  περισσότερη προσοχή στα οικονομικά σας,  και αποφύγετε τις σπατάλες, καθώς και τα περιττά έξοδα. Οικονομικές δοσοληψίες θα χρειαστούν υπευθυνότητα και ωριμότητα για να αποτρέψετε το αδιέξοδο , που μπορεί να δημιουργηθεί. Οι συγκροτημένες σκέψεις και τα σταθερά βήματα θα σας προσφέρουν τον τρόπο να επεξεργαστείτε με ισορροπία τις καταστάσεις. Οι οικογενειακές σχέσεις σας, μπορεί να έχουν περάσει από μία δυσαρμονία και να έχει ταραχθεί η επικοινωνία σας – όμως – ο μήνας αυτός, θα σας φέρει πιο κοντά, επιλύοντας τα προβλήματα,  που έχουν παρουσιαστεί. Οι σχέσεις σας, θα κυλήσουν ομαλά και θα δοθεί το περιθώριο να κάνετε, ίσως και κοντινά ταξίδια αναψυχής.

ΖΥΓΟΣ

Αστρολογικό σύμβολο Ζυγού

Το μηνιαίο Ωροσκόπιο για τους Ζυγούς

Η εργασία σας, θα έχει το αποτέλεσμα που θέλετε και θα ακολουθηθεί η ανοδική πορεία, την οποία εσείς έχετε προαποφασίσει. Ήρθε η περίοδος, να βάλετε τα δυνατά σας,  και να αποδείξετε σε σας,  και στους γύρω σας, τις ικανότητες που διαθέτετε. Θα πρέπει,  όμως, να επιστήσετε την προσοχή σας,  στις συνεργασίες που θα προκύψουν, διότι θα παρουσιαστούν εντάσεις και θα πρέπει να υπερασπίσετε τον εαυτό σας, καθώς και τα κεκτημένα σας. Πρέπει να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί και σταθεροί στις απόψεις σας, χωρίς να επιτρέπετε επιρροές να σας διαβάλλουν. Στις ερωτικές σχέσεις σας,  και σε θέματα που αφορούν στο γάμο σας, θα περάσετε μία δοκιμασία και θα υπάρξουν ανακατατάξεις στα θεμέλια, τα οποία  έχετε δημιουργήσει. Η νέα τροπή των πραγμάτων  θα σας αποδιοργανώσει και θα πρέπει να επανατοποθετηθείτε με βελτιωμένη δράση. Η ανάγκη να βρείτε το χαμένο εαυτό σας,  θα είναι αρκετά έντονη και θα σας ωθήσει σε ουσιαστικές αλλαγές. Η αναδρομή στο παρελθόν θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε κλισέ και παλαιά κατεστημένα, που ίσως θα πρέπει να μεταβληθούν, ώστε να αναγεννηθείτε στο μέλλον. Η διαδικασία μπορεί να μην σας είναι εύκολη, αλλά το αποτέλεσμα που θα φέρετε θα σας είναι ευχάριστο και θα ικανοποιήσει το εγώ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το μηνιαίο Ωροσκόπιο για τους Σκορπιούς

Ο μήνας αυτός, θα είναι για σας αρκετά ανατρεπτικός, διατηρώντας σας,  σε μία δράση και ταυτόχρονα θα αποκτήσετε μία διαφορετική οπτική, η οποία θα σας βοηθήσει σε αποφάσεις. Παρασκήνια θα έρθουν στην επιφάνεια και θα δώσουν ξεκάθαρες εικόνες, επαναπροσδιορίστε τη θέση σας,  όπου χρειάζεται. Η πιθανή συμμετοχή σας, σε κρυφές υποθέσεις, θα απαιτήσει ειλικρίνεια και ωριμότητα. Ο επαγγελματικός τομέας σας, θα δεχθεί αλλαγές, τις οποίες θα πρέπει να βρίσκεστε σε ψυχική ισορροπία για να τις ρυθμίσετε, για να αποφύγετε εντάσεις και ρίξεις μεταξύ των συνεργατών σας. Διατηρείστε την επιφυλακτικότητά σας, σε υποσχέσεις και λόγια στηριζόμενοι στα δικά σας, σταθερά βήματα. Η δημιουργία, θα λάβει ισχυρή θέση και θα σας ξεδιπλώσει το καλλιτεχνικό πνεύμα σας. Η διασκέδαση και η ψυχαγωγικές εξορμήσεις, θα δίνουν έναν ευχάριστο τόνο στη διάθεσή σας, και θα αποσυμφορήσουν την ένταση,  που σας προκαλούν οι συγκυρίες. Οι νέες σχέσεις που θα προκύψουν στο δρόμο σας, θα σας κάνουν να αισθανθείτε συναισθηματική πληρότητα. Η σχέση σας,  με τα παιδιά σας, θα κυλήσει χωρίς εντάσεις και σκληρούς κανόνες και η ψυχική κατανόηση, θα βοηθήσει τη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αστρολογικό σύμβολο Τοξότη

Το μηνιαίο Ωροσκόπιο για τους Τοξότες

Η έμπνευση και η δημιουργία  θα είναι τα κύρια στοιχεία,  που θα συνοδοιπορήσουν το μήνα Νοέμβριο. Ο χρόνος που έχετε μπροστά σας, δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε νέα πράγματα και να τα στηρίξετε με ενεργητικότητα στο μέλλον. Η πνευματώδης πορεία σας, θα ανακουφίσει την ψυχική υγεία σας , και θα σας μεταλλάξει συναισθηματικά, δίνοντάς σας, την πληρότητα που σας ικανοποιεί. Μία απομόνωση,  όμως, θα υπάρξει από τις φιλικές επαφές και ίσως μικρά παρασκήνια συμβάλουν σε αυτό το αποτέλεσμα. Τα ξεκαθαρίσματα που θα γίνουν, θα δώσουν ένα ξεκάθαρο μονοπάτι για να προχωρήσετε. Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να κάνετε έναν απολογισμό και να επανεξετάσετε τα άτομα του περιβάλλοντός σας, αν αξίζουν να υπάρχουν στο πλάι σας. Οι δυσκολίες, που θα εμφανιστούν με τα παιδιά σας, θα σας καταβάλουν ψυχολογικά και θα πρέπει να παρατηρήσετε τα πράγματα από μία διαφορετική οπτική. Φερθείτε πιο διπλωματικά και ταυτόχρονα, συζητήστε με ειλικρίνεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αστρολογικό σύμβολο Αιγόκερου

Το μηνιαίο Ωροσκόπιο για τους Αιγόκερους

H ανάπτυξη των κοινωνικών επαφών σας, και η ενεργή συμμετοχή σας, θα ενδυναμώσουν την προσωπικότητά σας. Το ενδιαφέρον σας, θα κινηθεί προς νέες δραστηριότητες. Μπορείτε να αναδείξετε ένα χαρακτήρα με πολλές ικανότητες. Οι δυσμενείς επικοινωνίες του παρελθόντος, με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, θα έχουν το περιθώριο να επιλυθούν και οι συμφιλιωτικές τάσεις  θα σας φέρουν πιο κοντά. Κοντινά πρόσωπά σας ή του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν και να σταθούν δίπλα σας, σε δυσκολίες που θα προκύψουν. Στη διάρκεια του μήνα θα προσπαθήσετε να οργανώσετε ταξίδια μικρής διάρκειας, που θα σας αναπτερώσουν ψυχικά. Τα επαγγελματικά σας, θα διατηρηθούν σε μία σταθερότητα. Όμως,  κάποιες μικρές δυσκολίες θα εμφανιστούν, επιβραδύνοντας την εξέλιξη. που έχετε ως στόχο στην καριέρα σας. Η προσωπική ζωή σας, θα παρουσιάσει αναπροσαρμογές και θα υιοθετήσετε μία άλλη οπτική για τα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αστρολογικό σύμβολο Υδροχόου

Το μηναίο Ωροσκόπιο για τους Υδροχόους

Οι στόχοι που έχετε θέσει να κατακτήσετε, σας δίνουν το έναυσμα, να φτάσετε στο επίπεδο που σας αρμόζει και σας ικανοποιεί. Αυτό το μήνα, θα τοποθετήσετε βάσεις και θα χτίζετε την πορεία σας, με σταθερότητα και υπευθυνότητα. Η υλική ασφάλειά σας, θα αποκτήσει τη δυνατότητα να αυξηθεί και θα σας προσφέρει οικονομική άνοδο. Η άνοδός της, θα σας τονώνει την αυτοπεποίθηση και θα δώσει την ευκαιρία να αναζωογονηθείτε. Δείξτε ,όμως, την απαραίτητη προσοχή σε δικαστικά θέματα, τα οποία μπορεί να μην έχουν μία θετική έκβαση και θα σας δυσκολέψουν. Η εκπαίδευσή σας, θα απαιτήσει μεγαλύτερη προσπάθεια για να φτάσετε το στόχο σας,  και κάποιες καθυστερήσεις θα υπάρξουν στη διάρκεια του μήνα. Οι επικοινωνίες σας, θα είναι αρκετά περίπλοκες, κυρίως με συγγενικά και οικογενειακά πρόσωπα και ένα μεγάλο χάσμα μπορεί να εμφανιστεί μεταξύ σας. Οι εντάσεις, που θα υπάρξουν μπορεί να φέρουν ρίξεις και η απομόνωση θα είναι αυτό που θα αναζητήσετε έντονα. Διατηρείστε την προσωπική ασφάλειά σας,  και κρατήστε την απαραίτητη ψυχραιμία. Η αυτογνωσία  θα σας ανοίξει το δρόμο για ένα ευοίωνο μέλλον. Ταξίδια μικρής ή μεγάλης διάρκειας θα χρειαστούν επανεξέταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Αστρολογικό σύμβολο Ιχθύων

Το μηνιαίο Ωροσκόπιο για τους Ιχθύες

Ο μήνας αυτός για σας, θα είναι αρκετά δημιουργικός και θα σας δώσει πολλά περιθώρια να ανακάμψετε και να δείξετε τις ικανότητές σας. Η στάση του απολογισμού  θα φέρει θετικά αποτελέσματα, ξεκαθαρίζοντας πράγματα,  που σας κωλυσιεργούσαν όλο αυτό το διάστημα. Η αυτοπεποίθηση θα είναι μεγάλο κίνητρο για να αποκτήσετε τις επιθυμίες σας,  και να λάμψει η προσωπικότητά σας. Η ανώτερη εκπαίδευση και η πνευματικότητα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτό τον μήνα και η πνευματική ωριμότητα, θα σας διευρύνει τους ορίζοντές σας. Οι δικαστικές διαμάχες που προϋπάρχουν, θα έχουν θετικά αποτελέσματα, πλην –  όμως –  τα κληρονομικά θέματα,  που θα σας φέρουν αρκετές ανακατατάξεις και θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας. Επίσης, στο οικονομικό σκέλος σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στην διαχείριση του, αποφεύγοντας περιττές σπατάλες. Η υπομονή, θα πρέπει να επικρατήσει για να φέρετε τη  σταθερότητα,  που χρειάζεται και η υλική ασφάλειά σας, να αποκτήσει τις βάσεις που απαιτούνται. Ευνοούνται μετακινήσεις και μακρινά ταξίδια αυτή την περίοδο.

©Typologos.com 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + six =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.