Μηνιαίο Ωροσκόπιο Δεκεμβρίου 2018

0
83

Από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του  Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

01:48:09,12/02/2018
Μηνιαίο Ωροσκόπιο Δεκεμβρίου 2018
Μηνιαίο Ωροσκόπιο Δεκεμβρίου 2018 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

 ΚΡΙΟΣ

Αστρολογικό σύμβολο Κριού
Μηνιαίες προβλέψεις για τους Κριούς

Ο δυναμικός και αυθόρμητος χαρακτήρας σας, θα εξελιχθεί μέσα στο Δεκέμβριο και θα ενδυναμώσει την προσωπικότητά  σας.  Η περιπετειώδης  διάθεση θα εξωτερικεύσει τον ενθουσιασμό σας,  και θα σας ωθήσει σε ενέργειες ρίσκου, που  θα χρειαστούν σωστή διαχείριση για να αποφευχθούν αρνητικά συμπεράσματα.

Η υλική ασφάλειά σας, εξαρτάται από τις ενέργειες, που θα επιλέξετε να κάνετε για να βελτιώσετε την κατάσταση. Οι δυσκολίες που θα υπάρξουν, θα σας περιορίσουν τις επιθυμίες, τις οποίες θα πρέπει να βάλετε σε μία σειρά.

Η πρόοδο που θα έχετε σε θέματα μόρφωσης, θα διευρύνει τους πνευματικούς ορίζοντες σας,  και θα σας χαρίσει μία ηθική ικανοποίηση. Επομένως, μπορείτε μέσα στη διάρκεια του μήνα να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις, οι οποίες αφορούν στην εξέλιξη της μόρφωσής σας, που θα προβούν επιτυχείς στο μέλλον.

Δικαστικά θέματα έρχονται στην επιφάνεια και αποζητούν τον ανάλογο συγχρονισμό από πλευρά σας, δείχνοντας – όμως –  προσοχή σε ζητήματα κληρονομικού τύπου. Τα ταξίδια θα σας δώσουν το πνεύμα ελευθερίας και θα σας φέρουν κοντά με τα άτομα,  τα οποία  θα τα εκπληρώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αστρολογικό Σύμβολο Ταύρου
Mηνιαίες Προβλέψεις για τους Ταύρους

Η υλική ασφάλειά σας, είναι σημαντική για την προσωπική εξέλιξή  σας, ώστε να γνωρίζετε που αποβαίνουν οι κινήσεις σας. Λειτουργήστε, όμως,  με περισσότερη ηρεμία. Η οργάνωση και η μεθοδικότητα που ακολουθείτε, θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο και θα βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες, αποκτώντας μία σωστή οικονομική διαχείριση.

Παρασκήνια που εξελίχθηκαν στο παρελθόν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, έρχονται στην επιφάνεια και θα πρέπει να τα διαχειριστείτε με καθαρότητα σκέψης, αποφεύγοντας συναισθηματισμούς, οι οποίοι  μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα.  Την υπερβολική ευαισθησία του χαρακτήρα σας,  θα πρέπει να την ισορροπήσετε, ώστε να μην αφήνετε το περιθώριο να σας εκμεταλλευτούν τρίτα άτομα.

Η υπερβολική επιφυλακτικότητα  κάποιες φορές σας φορτίζει το  συναισθηματικό κόσμο και αντικρούει με τα δεδομένα της λογικής σας. Μπορείτε να το επεξεργαστείτε όλο αυτό το διάστημα και να εμβαθύνετε σε αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, διορθώνοντάς τα,  και αλλάζοντας πλέον τη ροή των πραγμάτων γύρω σας.

Στα θέματα σχέσεων ή συνεργασιών, θα πρέπει να δείξετε υπομονή και να αποτρέψετε οξύθυμες συμπεριφορές, οι οποίες θα φέρουν διχασμό, καθώς και δυσμενή επικοινωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αστρολογικό Σύμβολο Διδύμων
Μηνιαίες προβλέψεις για τους Δίδυμους

Η πρόθεση  να ενταχθείτε σε κοινωνικές ομάδες θα συντελέσουν σε κοινωνικά οφέλη και ταυτόχρονα θα σας ανεβάσει τη διάθεση. Η δημιουργικότητα, θα είναι αυτή που θα σας αντιπροσωπεύσει αυτή την περίοδο και θα σας ωθήσει να βγάλετε τον καλλιτεχνικό χαρακτήρα σας.

Το φιλικό περιβάλλον σας, θα ενεργήσει εποικοδομητικά προς εσάς, εφόσον θα σας στηρίξει σε αποφάσεις και σε συναισθηματικά αδιέξοδα.  Οι συνεργασίες που θα ξεκινήσετε  κατά τη διάρκεια του μήνα, θα έχουν ευνοϊκά αποτελέσματα και θα αποτελέσουν ένα σημαντικό βήμα προς το στόχο σας. Στηριχτείτε στη διπλωματική ικανότητά  σας, και στην ευχέρεια της επικοινωνίας.

Κρυφές καταστάσεις μπορεί να δυσκολέψουν την προσωπική ζωή σας, εφόσον θα αναμειχθούν με αρνητικές σκέψεις και θα σταθούν εμπόδιο σε λογικά συμπεράσματα.  Σταθείτε απέναντι στις καταστάσεις και συνειδητοποιήστε την αφορμή των γεγονότων, έτσι ώστε να επιλύσετε με ευκρίνεια τις υποθέσεις που εξελίσσονται.

Δείξτε προσοχή σε θέματα υγείας και αποβάλετε το άγχος, που σας επηρεάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αστρολογικό Σύμβολο Καρκίνου
Μηνιαίες προβλέψεις για τους Καρκίνους

Η εργασία σας, είναι σε πρωταρχικό επίπεδο αυτή την περίοδο και θα προσπαθήσετε να κάνετε νέα πράγματα για να τη βελτιώσετε. Αλλαγή επιτηδεύματος ή κατάκτηση ανώτερης θέσης, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτό το διάστημα και θα έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, φτάνει να διατηρήσετε συγκροτημένες τις σκέψεις σας.

Επομένως, η καριέρα σας, θα δείξει την άνθιση που επιθυμείτε, αποκτώντας ταυτόχρονα και την κοινωνική καταξίωση, την οποία  αξίζετε. Ο χρόνος για διασκέδαση  θα μειωθεί αρκετά εξαιτίας των υποχρεώσεων που σας περιβάλλουν και θα φέρει αρνητικό αντίκτυπο στις σχέσεις σας.

Η κατάκτηση των επιθυμιών σας, και η στροφή προς αυτές, θα σας κάνουν πιο δημιουργικούς και θα βελτιώσουν την αυτοπεποίθησή σας.

Οι διαπροσωπικές σχέσεις σας, θα φέρουν προβληματισμούς στην επιφάνεια και θα μπείτε στην διαδικασία να τους αναλύσετε με δυναμικό τρόπο, υπερασπίζοντας την άποψή σας. Στη σχέση με τα παιδιά σας, μπορεί να υπάρχουν εντάσεις, που θα σας κουράσουν συναισθηματικά. Η υπομονή θα είναι το κλειδί που θα φέρει τις ισορροπίες μεταξύ σας.

ΛΕΩΝ

Αστρολογικό Σύμβολο Λέοντα
Μηνιαίες Προβλέψεις για τους Λέοντες

Ο Δεκέμβριος, θα είναι δημιουργικός για εσάς και θα εξωτερικεύσει ικανότητες που έχετε και δεν έχετε εμφανίσει μέχρι στιγμής.

Η διασκέδαση και τα ταξίδια θα σας ανεβάσουν τη διάθεση και θα σας δώσουν ένα διαφορετικό πνεύμα ελευθερίας. Οργανώστε νέα σχέδια με τα αγαπημένα πρόσωπά  σας.

Η αυτοπεποίθησή σας, θα έχει κάποιες ανατροπές αυτή την περίοδο και θα πρέπει να ενδυναμώσετε την αυτοκυριαρχία σας, για να μην επιτρέψετε σε συγκυρίες να σας φέρουν αρνητικά αποτελέσματα.

Ο τομέας της εκπαίδευσης, που σας έχει απασχολήσει, ευνοείται,  ώστε να κατακτήσετε τους στόχους σας, δίνοντας την εξέλιξη για το μέλλον.

Δικαστικά θέματα, θα έρθουν στο προσκήνιο και θα λάβετε τις απαντήσεις που θα σας επιλύσουν ζητήματα, τα οποία  σας έχουν πιέσει στο παρελθόν.

Η προσωπική ζωή σας, θα αλλάξει μέσα από μία διαδικασία αυτογνωσίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αστρολογικό Σύμβολο Παρθένου
Μηνιαίες προβλέψεις για τους Παρθένους

Αυτό το μήνα θα σας απασχολήσει κυρίως ο οικονομικός τομέας σας, και θα σας υποδείξει μέσω καταστάσεων και ανατροπών, ένα νέο τρόπο χειρισμού.

Η υλική ασφάλειά σας, θα έχει μία βελτίωση αυτή την περίοδο και σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες, ώστε να αποδώσετε καλύτερα μέσω των ικανοτήτων σας. Οικονομικές συναλλαγές, με το τραπεζικό σύστημα ή με κληρονομικά ζητήματα, θα μπορέσετε να τις διαχειριστείτε με ευκρίνεια και να ξεφύγετε από πιέσεις.

Στην επικοινωνία σας, με συγγενικά και οικογενειακά πρόσωπά  σας, θα υπάρξουν δυσκολίες και θα συζητηθούν θέματα, που έχετε αφήσει από το παρελθόν στην άκρη. Διατηρείστε την ισορροπία και αποφύγετε τις εντάσεις, γιατί θα εντείνουν τον εκνευρισμό, φέρνοντας μία απομάκρυνση.

Μακρινά ταξίδια ή μετακομίσεις, που έχετε προγραμματίσει, θα φέρουν καθυστερήσεις και θα οπισθοδρομήσουν τα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Αστρολογικό Σύμβολο Ζυγού
Μηνιαίες προβλέψεις για τους Ζυγούς

Οι συνεργασίες που θα εξελιχθούν αυτή την περίοδο, θα ανατρέψουν τα πράγματα προς το καλύτερο και θα μπορέσετε να κλείσετε τις συμφωνίες, τις οποίες θέλετε.

Οι κινήσεις σας, θα πρέπει να είναι συγκροτημένες και να έχουν σταθερή βάση, για να μην βρεθείτε σε μετέωρη κατάσταση.

Η σχέση με το/τη  σύντροφό σας, θα έρθει σε συμφιλίωση, εφόσον έχετε τη διάθεση να διορθώσετε ρήξεις που υπήρξαν έντονα στο παρελθόν. Οι σχέσεις με κοντινά πρόσωπά  σας, θα ευνοηθούν αυτή την περίοδο και θα αναπτύξουν τις καλύτερες προδιαγραφές για το μέλλον.

Θα πρέπει να στηριχτείτε σε ειλικρινείς συζητήσεις και να εκφράσετε τις ανησυχίες και τα θέλω σας, συμβαδίζοντας με κοινό στόχο.

Κάποιες οικονομικές δυσχέρειες θα εμφανιστούν έντονα αυτή την περίοδο και θα σας αποπροσανατολίσουν από το χειρισμό σας. Θα πρέπει να προσέξετε τα έξοδα και να μην αφήσετε περιθώρια να βρεθείτε σε μετέωρη κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αστρολογικό Σύμβολο Σκορπιού
Μηνιαίες Προβλέψεις για τους Σκορπιούς

Η εργατικότητα και η επιχειρηματική σκέψη σας, θα σταθούν ως κίνητρα στην επαγγελματική σταδιοδρομία σας. Η εξέλιξη στον εργασιακό χώρο σας, θα ακολουθήσει μία σταθερή πορεία ανόδου και θα ανατρέψει πράγματα αρνητικού τύπου.

Θα έχετε τη δυνατότητα, να δείξετε την ευφυή σκέψη σας, στους γύρω σας, και θα αποκτήσετε την ανάλογη οικονομική ασφάλεια.

Η έλλειψη αυτοπεποίθησης εμφανίζεται από την συναισθηματική φόρτιση,  που σας προκαλούν οι υποχρεώσεις, τις οποίες  έχετε επωμιστεί, αυτή την περίοδο. Πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας.

Στις συνεργασίες που υπάρχουν στον επαγγελματικό χώρο σας, θα πρέπει να δείξετε επιφυλακτική στάση, για να μην αφήσετε το περιθώριο να σας εκμεταλλευτούν. Ευνοούνται θέματα σχέσεων και θα δώσετε τις απαραίτητες λύσεις, που θα αλλάξουν την οπτική γωνία σας,  απέναντι σε ζητήματα, ξεκαθαρίζοντας αρκετά πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αστρολογικό Σύμβολο Τοξότη
Μηνιαίες Προβλέψεις για τους Τοξότες

Η περιπέτεια θα ξετυλίξει ένα μεγάλο μέρος του χαρακτήρα σας,  και θα επιδοθείτε σε ενέργειες ρίσκου, δίνοντάς σας,  ένα πνεύμα ελευθερίας. Ο δημιουργικός χαρακτήρας σας, θα μπορέσει να φτάσει σε ένα δυναμικό επίπεδο και θα εξελιχθεί σε θέματα που θα σας προσφέρουν έντονη αυτοπεποίθηση.

Η διασκέδαση θα είναι μέρος της ζωής σας,  και θα επιδιώξετε να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπά σας, κάνοντας από κοινού πράγματα με αποτέλεσμα να έρθετε πιο κοντά στις σχέσεις σας. Θα έχετε την ευκαιρία, να βρείτε το νέο σας,  ταίρι και να μοιραστείτε μαζί του/της,  τις ανησυχίες σας.

Οι σχέσεις με τα μέλη της οικογένειας και κυρίως με τα παιδιά, θα διορθωθούν και θα επικρατήσει μία αίσθηση εμπιστοσύνης, καθώς και ασφάλειας μεταξύ σας.

Στη διάρκεια του μήνα θα εμφανιστούν κρυφές υποθέσεις που διέβαλαν το όνομά σας,  και θα πρέπει να πάρετε δυναμική θέση, για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Ο επαγγελματικός προσανατολισμός σας, θα έχει μία αστάθεια και μία ανικανοποίητη αίσθηση, θα σας αφήνει μία μικρή απογοήτευση για το μέλλον.

Η επιμονή και η σπιρτάδα του μυαλού σας, θα ανατρέψουν θετικά τα αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αστρολογικό Σύμβολο Αιγόκερω
Μηνιαίες Προβλέψεις για τους Αιγόκερους

Η προσωπική ζωή σας, θα αποκτήσει ένα διαφορετικό νόημα από αυτό, που έχει μέχρι και σήμερα, διότι οι συγκυρίες, οι  οποίες  έχουν εξελιχθεί από το παρελθόν, σας ανάγκασαν να βγείτε από παλαιά κατεστημένα που σας κρατούσαν δέσμιους στο παρελθόν.

Η εμβάθυνση των πραγμάτων θα είναι ένα θέμα που θα σας απασχολήσει έντονα αυτό το διάστημα και θα εμφανίσει ταυτόχρονα μία συναισθηματική αναστάτωση, εφόσον θα θελήσετε να ψάξετε τον εαυτό σας.

Οι διαπροσωπικές σχέσεις σας, θα παρουσιάσουν μία απομάκρυνση και θα βγουν στο φως παρασκήνια, τα οποία υπήρχαν στο παρελθόν και θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τη λύση που θα πρέπει να δώσετε.

Εξάλλου,  το σθένος που διαθέτετε και η σταθερή άποψη μέσω της λογικής, θα σας φτάσουν στην έκβαση. Δείξτε, όμως, προσοχή σε επίμονες και αρνητικές σκέψεις, που θα σας κρατήσουν στο παρελθόν, εμποδίζοντας έτσι την βελτίωση των σχέσεών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αστρολογικό Σύμβολο Υδροχόου
Μηνιαίες Προβλέψεις για τους Υδροχόους

Ο μήνας αυτός θα σας εντάξει σε νέες κοινωνικές ομάδες και θα αναδείξετε τη δοτική διάθεσή  σας. Οι ενέργειες αυτές θα σας γεμίσουν με αυτοπεποίθηση.

Οι φιλικές επαφές θα σας στηρίξουν σε αποφάσεις,  που σας έχουν ταλαιπωρήσει όλο αυτό το διάστημα και θα καταφέρετε να εστιάσετε σε γεγονότα, τα οποία  θα σας αλλάξουν την μελλοντική πορεία σας.

Οι εντάσεις που υπήρχαν έντονα στο συγγενικό περιβάλλον σας, θα ισορροπήσουν και θα αντιμετωπιστούν με πραότητα και σοφία, εφόσον έχετε τη διάθεση να συμφιλιωθείτε μαζί τους.

Μικρά ταξίδια αναψυχής θα υπάρξουν μέσα στο Δεκέμβριο και θα πάρετε μικρές ανάσες, ώστε να επανέλθετε δριμύτεροι στην καθημερινότητα με περισσότερη ενέργεια. Η έμπνευση και οι καινοτόμες ιδέες, αλλάζουν την οπτική των πραγμάτων. Όμως,  θα χρειαστούν επανεξέταση και δε θα είναι εύκολο να υλοποιηθούν άμεσα.

Στην προσωπική ζωή σας, θα χρειαστεί να επανατοποθετηθείτε και να εστιάσετε στα θέλω και στις επιθυμίες σας. Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε από το συναίσθημα και να δώσετε χώρο στη  λογική, να φέρει τις ισορροπίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Αστρολογικό Σύμβολο Ιχθύς
Μηνιαίες Προβλέψεις για τους Ιχθύες

Η καριέρα σας, είναι το πρώτο πράγμα που θέλετε να κατακτήσετε αυτό το μήνα. Η ενέργεια που κρύβεται μέσα σας, σας δίνει την υποδομή να τη στηρίξετε και να την επεκτείνετε, εφόσον έχετε κινηθεί στο παρελθόν σε σωστά θεμέλια. Η επιθυμία να εκφράσετε τη δημιουργική πλευρά σας, μπορεί να σας φτάσει στην επιτυχία.

Τα οικονομικά σας, θα έχουν το περιθώριο βελτίωσης, θα σας βγάλουν από κάποια διλήμματα και θα μπορέσετε πλέον να καθοδηγήσετε με στιβαρότητα στο μέλλον.

Σε μετακομίσεις ή μετοικίσεις που έχετε προγραμματίσει, θα υπάρξουν εμπόδια και δυσμενείς καταστάσεις. Έτσι,  μπορεί να καθυστερήσουν. Αφήστε το χρόνο να σας υποδείξει την κατάλληλη ώρα, που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν.

Σε δικαστικά θέματα θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε αποφάσεις που περιμένετε και ίσως να είναι αρνητικές προς το μέρος σας. Δείξτε την κατάλληλη προσοχή και διαχειριστείτε τις, με σταθερότητα, εστιάζοντας την προσοχή σας, στα καίρια ζητήματα.

Οι σχέσεις με το συγγενικό περιβάλλον σας, θα υποστούν πιέσεις και θα απομακρυνθείτε, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη μη αποδοχή των καταστάσεων. Η ψυχραιμία είναι σημαντικό στοιχείο, για να σας κρατήσει σε ισορροπία και να βάλετε σε σειρά τα γεγονότα που εξελίσσονται, βγάζοντας έτσι ένα σωστό συμπέρασμα.

©Typologos.com 2018

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

14 − 10 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.