Η Microsoft παρουσιάζει στη 84η Δ.Ε.Θ. τις καινοτόμες υπηρεσίες, που αφορούν στις ανάγκες των πολιτών και των κυβερνήσεων για αποδοτικές λύσεις – βέλτιστες πρακτικές

00:34:08,09/05/2019
Η Microsoft (Nasdaq «MSFT») ιδρύθηκε το 1975 κι είναι η κορυφαία εταιρεία λογισμικού, υπηρεσιών και τεχνολογικών λύσεων παγκοσμίως

Η Microsoft (Nasdaq «MSFT») ιδρύθηκε το 1975 κι είναι η κορυφαία εταιρεία λογισμικού, υπηρεσιών και τεχνολογικών λύσεων παγκοσμίως

Λίγο πριν από τα επίσημα εγκαίνια της 84ης  Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης  παρουσιάζει η Microsoft τους τρόπους με τους οποίους οι οργανισμοί του Δημοσίου μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία ώστε να ανταποκριθούν καλύτερα στις προσδοκίες των πολιτών.

Πιο συγκεκριμένα, η  εκδήλωση με τίτλο «Ψηφιακός μετασχηματισμός και διακυβέρνηση: Τάσεις και πρακτικές» και με κεντρικό ομιλητή τον Αντώνη Οικονόμου, Υπεύθυνο Κυβερνητικών Οργανισμών, Microsoft για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, θα πραγματοποιηθεί  στις 3 το απόγευμα του Σαββάτου  7 Σεπτεμβρίου 2019 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο (Αίθουσα Ολυμπιάς).

Το όλο δρώμενο  αποτελεί μέρος των παράλληλων εκδηλώσεων με τίτλο «USA @ TIF – Talks & Events» που διοργανώνει το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Αμερικανική Πρεσβεία, καθώς και το Αμερικανικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη.

Μέσα από την εκδήλωση στοχεύει η Microsoft στην προώθηση του οράματος και της στρατηγικής της για καινοτόμες υπηρεσίες,  που αφορούν στις ανάγκες των πολιτών και των κυβερνήσεων για αποδοτικές λύσεις –  βέλτιστες πρακτικές στο πλαίσιο της τεχνολογικής επανάστασης, η οποία ήδη  συντελείται.

Σχετικά με τη Microsoft

Η Microsoft (Nasdaq «MSFT») ιδρύθηκε το 1975 κι  είναι η κορυφαία εταιρεία λογισμικού, υπηρεσιών και τεχνολογικών λύσεων παγκοσμίως. Όλα τα προϊόντα Microsoft® έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να διευρύνουν τις ατομικές και επιχειρηματικές δυνατότητες. Πληροφορίες για τη Microsoft βρίσκονται στη διεύθυνση: http://www.microsoft.com/hellas.

Microsoft είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Microsoft Corp. στις Ηνωμένες Πολιτείες ή και άλλες χώρες. Άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών είναι εμπορικά σήματα των εταιρειών, που τα διαθέτουν.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.