Ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις στη Γλυφάδα

18:24:46,12/20/2018

Χριστούγεννα 2018- Δήμος Γλυφάδας

Ποικίλο εορταστικό διήμερο διοργανώνουν ο Δήμος Γλυφάδας και ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας

Από την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 ξεκινούν ουσιαστικά οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Γλυφάδας για τα Χριστούγεννα και οι οποίες θα διαρκέσουν συνολικά τέσσερις ημέρες.

Η πανηγυρική έναρξη του εορταστικού τετραημέρου θα γίνει στην πλατεία Εσπερίδων στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής με τη Φιλαρμονική του Δήμου Γλυφάδας και τη Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Θα ακολουθήσει στις 6.30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας η συναυλία με το Μιχάλη Χατζηγιάννη στην πλατεία Εσπερίδων. Αμέσως μετά θα εμφανιστούν τα μέλη της Σχολής Χορού «Γκαλένα» (Galena’s Dance Studios & Dance Academy), που θα αποδώσουν  χορευτικά στο δρόμο.

Στην πλατεία του Αγίου Τρύφωνα λειτουργεί ήδη το Carousel,  που είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά, τα οποία θα υποδέχεται από τις 11 το πρωί μέχρι και  τις 8.30 το βράδυ. Το Carousel θα παραμείνει έως και τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018 στην πλατεία του Αγίου Τρύφωνα.

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις  θα συνεχιστούν το Σάββατο  22 Δεκεμβρίου στο εμπορικό κέντρο και την Κυριακή  23 Δεκεμβρίου 2018 θα μεταφερθούν στην Άνω Γλυφάδα, στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα.

Εκεί θα  βρίσκεται  το χιονισμένο χωριό του Αι  Βασίλη με baby land, mini πίστα Survivor, face painting, χειροτεχνίες και το ταχυδρομείο, ενώ από τις 12 το μεσημέρι  της Κυριακής 23 Δεκεμβρίου 2018 θα ακούγονται χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τα μέλη της  Σχολής Φωνητικής Studio Vocalis.

Στις 1 το μεσημέρι   της ίδιας ημέρας από τη Σχολή Χορού «Πάνος Μεταξόπουλος» (Dance School Metaxopoulos Panos) θα ξεκινήσουν τα χορευτικά  με hip hop και break dance  στους δρόμους της Τερψιθέας .

Στις 4 το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα γίνει η συναυλία στον Άγιο Τρύφωνα με τους Kings και DJ set από το Μιχάλη Τσαουσόπουλο. θα  ακολουθήσει μουσική από το συγκρότημα Apalaente (Spider Music).

Το εορταστικό τετραήμερο συνδιοργανώνεται από το Δήμο Γλυφάδας και τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας . Καθ’ όλη τη διάρκεια του τετραημέρου θα κυκλοφορεί το τρενάκι του Δήμου στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους και θα μεταφέρει δωρεάν τους επιβάτες του.

Επίσης,   οι Bloco Swingueira θα δίνουν το ρυθμό με τύμπανα και καπνογόνα. Άγιοι Βασίληδες, Ξωτικά και Καλικάντζαροι θα μοιράσουν κόκκινα μπαλόνια και γλυκίσματα.  οι άμαξες του Αι Βασίλη θα πηγαίνουν βόλτα τα  μικρά και μεγάλα παιδιά! Παράλληλα, οι παιδικοί σταθμοί «Ουράνιο Τόξο» και «Λιλόσπιτο»  μαζί  με τους  σπουδαστές του Ι.Ε.Κ. ΑΛΦΑ «θα δώσουν το παρών»  με δράσεις για τα μικρά σε ηλικία  παιδιά.

©Typologos.com 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.