Κοπή πίτας – παρουσίαση συμβούλων Χ. Αηδονόπουλου

Λογότυπο παράταξης «Συνέργεια# πρώτα η πόλη μας»

Η κοπή πίτας και η παρουσίαση των πρώτων υποψήφιων συμβούλων θα γίνει από τον επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Χάρη Αηδονόπουλο στις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου 2019 στην αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης» του δημαρχείου Θεσσαλονίκης

Την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα πραγματοποιήσει η παράταξη «Συνέργεια # πρώτα η πόλη μας» με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο το Χάρη Αηδονόπουλο στις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου 2019 στην αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης» του δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης Χάρης Αηδονόπουλος θα συστήσει στους Θεσσαλονικείς τους πρώτους υποψήφιους του συνδυασμού, ενώ  θα δώσει το στίγμα της παράταξης.

«Η «Συνέργεια# πρώτα η πόλη μας» δεν έχει κανένα πολιτικό «χρώμα», έχει το ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και τη τεχνογνωσία ώστε, από τη θέση της δημοτικής αρχής, να φέρει σε πέρας τους στόχους που έχουμε θέσει», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της παράταξης.

Η  συγκεκριμένη εκδήλωση είχε αναγγελθεί να γίνει την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, αλλά αμέσως μετά είχε δημοσιοποιηθεί η  πραγματοποίηση του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία και κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

 Εκ τούτου, είχε αναβληθεί τότε η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης «Συνέργεια # πρώτα η πόλη μας» και τώρα δημοσιοποιήθηκε πως θα γίνει στις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου 2019 στην αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης» του δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 − three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.