Συνέχεια επισκέψεων Κωνσταντίνου Ζέρβα στις κοινωνικές δομές

15:10:12,02/17/2019
Κωνσταντίνος Ζέρβας -Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών

O υποφήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας επισκέφθηκε Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών

Τις κοινωνικές  ομάδες και δομές του Δήμου Θεσσαλονίκης συνεχίζει να επισκέπτεται ο υποψήφιος δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου  2019 το Κέντρο Υποδοχής Ημέρας Αστέγων και τους χώρους του προγράμματος REACT που υλοποιεί ο οικείος  Δήμος σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε.  για τους πρόσφυγες.

Ακολούθως,  επισκέφτηκε το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών και το Κέντρο Κοινότητας Δυτικού Τομέα του Δήμου Θεσσαλονίκης,  όπου ενημερώθηκε πλήρως για όλα τα ανοιχτά ζητήματα των δομών αυτών.

Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποίησε επίσκεψη  ο κ. Ζέρβας στις εγκαταστάσεις και στους χώρους του αμαξοστασίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, που λειτουργούν  στην περιοχή Πατριαρχικού  της Πυλαίας (πρώην Lavipharm) . Εκεί συνομίλησε με εργαζόμενους για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, ενώ παρουσίασε σημεία της προγραμματικής πρότασής  του και τα οποία  αφορούν στις υπηρεσίες του δήμου.

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019  ακολούθησε επίσκεψη στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών  Κ.Ε.Π.  της Α’ Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης που στεγάζεται στην οδό Αγγελάκη και στο αντίστοιχο της Β’ Δημοτικής  Κοινότητας, το οποίο εντός του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Εκεί, ο κ. Ζέρβας συνομίλησε με εργαζόμενους και εξυπηρετούμενους πολίτες, ενώ  άκουσε τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

9 − 8 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.