Ο Κωνσταντίνος Νούλας με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα και την «Πρωτοβουλία» για μια Θεσσαλία ενωμένη κι ισχυρή!


17:45:06,03/05/2019
Kωνσταντίνος Νούλας

«Εσύ, πρέπει να έχεις τον πρώτο λόγο», πρεσβεύει ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Καρδίτσας Κωνσταντίνος Νούλας με το συνδυασμό «Πρωτοβουλία – Δημήτρης Κουρέτας – Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας»

«Εσύ, πρέπει να έχεις τον πρώτο λόγο», πρεσβεύει ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος  Καρδίτσας  Κωνσταντίνος Νούλας με υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας τον καθηγητή Δημήτρη Κουρέτα.

Ο  συνδυασμός είναι «Πρωτοβουλία – Δημήτρης Κουρέτας – Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας».

Μάλιστα, καλεί όλους τους πολίτες της Καρδίτσας να αναδείξουν μαζί τις δημιουργικές δυνατότητες της περιοχής.

Γιατί η πολιτική με Π κεφαλαίο σημαίνει συμμετοχή, δράση και επάνω απ’ όλα επίλυση των μικρών ή μεγάλων καθημερινών ζητημάτων μέσα από ένα μελετημένο σχέδιο, που δίδει με σταθερά βήματα την ανάπτυξη.

Ο Κωνσταντίνος Νούλας γεννήθηκε το 1977 στη Λάρισα. Μεγάλωσε και ζει στον Παλαμά της Καρδίτσας.

Είναι απόφοιτος της Σχολής   Economia e Commercio τoυ Università degli Studi di Bari «Aldo Moro» της Ιταλίας. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο  στο Μάρκετινγκ και στην Επικοινωνία των Σπορ  από το Πανεπιστήμιο «Ca’ Foscari» της Βενετίας. Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πραγματοποιήθηκε σε συν –διοργάνωση με την Euroleague Basketball.

Είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας – Οικονομολόγος – Λογιστής Φοροτεχνικός. Η κύρια επαγγελματική δραστηριότητα του, είναι το εμπόριο τροφίμων και έχει καταστήματα  «super market» στον Παλαμά της Καρδίτσας. Διετέλεσε Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Παλαμά «Οι Τιτάνες» (2007—2013). Επίσης, είναι Αντιπρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Παλαμά «Οι Τιτάνες»(2016 έως και σήμερα). Δραστηριοποιείται ενεργά με το ποδόσφαιρο.

Διετέλεσε Βοηθός Προπονητή στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρδίτσας (Α.ΠΟ.Κ).

Σήμερα είναι  Βοηθός Προπονητή στον «Α.Σ. Ατρόμητος Παλαμά».

Συνάμα, σπουδάζει προπονητής τερματοφυλάκων  της FIFA.

Ασχολείται με τον αθλητισμό και τον εθελοντισμό. Μιλά και γράφει τα Αγγλικά, καθώς και τα Ιταλικά. Είναι παντρεμένος  με τη Μαρία Πετρόπουλου (στέλεχος του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας)  κι έχει δυο παιδιά.

Η ομάδα φίλων του  υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου Kαρδίτσας   Κωνσταντίνου Νούλα  με το συνδυασμό «Πρωτοβουλία – Δημήτρης Κουρέτας – Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας»  λειτουργεί ήδη στο  Facebook στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.facebook.com/groups/Noulas/.

Kαι το προσωπικό χρονολόγιο είναι το εξής: https://www.facebook.com/konstantinos.noulas.5.

Έλα και εσύ μαζί μας, γιατί  πρέπει να έχεις τον πρώτο λόγο για μια Θεσσαλία ενωμένη και ισχυρή.

©Typologos.com 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two + 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.