Κινέζικο ωροσκόπιο Φεβρουαρίου 2019

Από το  Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

20:34:52,02/01/2019
Κινέζικο ωροσκόπιο έτη

Κινέζικο ωροσκόπιο Φεβρουαρίου 2019 από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Οι κινήσεις σας, και οι ενέργειες που θα πράξετε αυτό τον μήνα θα πρέπει να είναι προσεχτικές και με μεγάλη επιφυλακτικότητα. Η οργάνωση και ο προγραμματισμός θα παίξει σπουδαίο ρόλο στη διεκπεραίωση των υποθέσεων, οι συμβουλές και προτάσεις τρίτων  θα κριθούν σημαντικές στις αποφάσεις, που θα λάβετε. Οι σχέσεις που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε θα πρέπει να έχουν αργά βήματα κυρίως τα άτομα του γυναικείου φύλλου, ώστε να αφήσετε τον χρόνο να τις ωριμάσει και να δώσετε τον αέρα που έχουν ανάγκη. Η μελλοντική σταδιοδρομία θα ωφεληθεί από την ανάπτυξη των σχέσεων και την υποστήριξη, που θα υπάρξει από τα γύρω άτομα. Ο εργασιακός τομέας σας, θα έχει το περιθώριο ανάπτυξης, αφού οι συνεργασίες και οι συμφωνίες θα ευνοηθούν αυτό το διάστημα. Νέες ερωτικές σχέσεις θα σας χαρίσουν τη συντροφιά και παράλληλα θα ζήσετε το πάθος, καθώς και τον έρωτα. Θέματα υγείας θα είναι σε μία στασιμότητα, αλλά θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις διατροφικές συνήθειες σας.

Τυχερό χρώμα: Γαλάζιο

Τυχερό αντικείμενο: Ο Ελέφαντας, δίνει προστασία, σταθερότητα, γονιμότητα και ευημερία στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας. Τοποθετώντας ένα ζευγάρι Ελεφάντων στη πόρτα του σπιτιού ή κάποιας επιχείρησης, φέρνει καλή τύχη και δύναμη, ενώ αν τους τοποθετήσετε Βόρεια, θα σταθεροποιήσει τη σταδιοδρομία σας, και την καριέρα σας.

Τυχερές μέρες: 2, 10, 27

ΒΟΥΒΑΛΙ

Η περίοδο αυτή της ζωής σας, θα είναι στάσιμη και δε θα σας επιτραπεί να κάνετε νέες κινήσεις που θα σας δώσουν μία άλλη οπτική. Η στασιμότητα αυτή δε θα σας ικανοποιήσει, αλλά αντιθέτως θα μπει εμπόδιο στις δράσεις σας. Ο στόχος για την καριέρα σας, δε θα φέρει τα θεμιτά  αποτελέσματα και θα σας επηρεάσει την ψυχολογία. Γι’  αυτό βαδίστε με αργά βήματα και αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις. Η επαγγελματική κατάστασή σας, δε θα έχει το περιθώριο για ρίσκα και για αυτό  θα πρέπει να κρατήσετε μία σταθερότητα και να αποφύγετε πρωτοβουλίες, καθώς και πρωτότυπες ιδέες. Στα οικονομικά σας, μειώστε τις δαπάνες και προσπαθήστε να αυξήσετε ή να ισορροπήσετε τα κέρδη, χωρίς – όμως –  να προβαίνετε σε παρορμητικές κινήσεις. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα νέο σύντροφο μέσα από το φιλικό περιβάλλον και να κάνετε μία νέα σχέση. Απλά μην επιμείνετε στον ενθουσιασμό σας. Μπορείτε να διενεργήσετε ανάλογα με τις επιθυμίες που έχετε.

Τυχερό χρώμα: Χρυσό

Τυχερό αντικείμενο: Τοποθετήστε ένα γελαστό Βούδα δυτικά, ώστε να συνδυάσετε το πνευματικό με τον υλικό πλούτο και να έχετε πάντα καλή υγεία και ευημερία. Γράψτε σε ένα γαλάζιο χαρτί 3 ευχές που έχετε, τοποθετήστε το.  κάτω από το Βούδα μεταξύ 19:00μ.μ. με 20:59 μ.μ., για να εκπληρωθούν.

Τυχερές μέρες: 16, 22, 28

 ΤΙΓΡΗΣ

Η υλική ασφάλειά σας, θα έχει μία σταθερότητα και θα στηρίξει τις ανάγκες σας, φτάνει να περιορίσετε τις περιττές δαπάνες, ελέγχοντας έτσι τα έξοδά σας. Οι ερωτικές σχέσεις σας,  θα έχουν μία εικόνα βελτίωσης και κυρίως για τα άτομα του ανδρικού φύλλου θα μπορέσετε να κάνετε νέες σχέσεις που ίσως σας εκπλήξουν. Οι διαφωνίες και οι διφορούμενες απόψεις θα εμποδίσουν τα σχέδια,  που έχετε προσχεδιάσει στο παρελθόν. Επομένως οι ώριμες σκέψεις θα είναι το κλειδί για να ανταπεξέλθετε, χωρίς ανατροπές. Η επιφυλακτική στάση θα σας προστατέψει και θα σας απομακρύνει από αρνητικά τρίτα άτομα, τα οποία έχουν στόχο την εκμετάλλευσή  σας. Η οικονομική σταθερότητά σας,  θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επιβίωσή σας, και θα πρέπει να λειτουργήσετε με ωριμότητα, αφαιρώντας έτσι τις σκέψεις από το μυαλό σας, για χρήματα που είναι απροσδόκητα να έρθουν. Η σχέση με το/τη σύντροφό σας, θα παρουσιάσει κάποιες διακυμάνσεις που θα σας βάλει σε επίπεδο δοκιμασιών,  το οποίο ίσως να μην είσαστε έτοιμοι να το περάσετε.  Θυμηθείτε απλά να διατηρείτε μία ισορροπία των συναισθημάτων σας. Προσέξτε την υγεία σας, αποφεύγοντας το αλκοόλ και την κακή διατροφή.

Τυχερό χρώμα: Πράσινο

Τυχερό αντικείμενο: Τοποθετήστε έναν καθρέφτη με χρυσή κορνίζα, ανατολικά του σπιτιού σας ή του γραφείου σας, ώστε να διαχέει την ενέργεια του φωτός στο χώρο σας, και να κάψτε πράσινα κεριά με λίγο αιθέριο έλαιο βασιλικού, για να αυξήσετε την πελατεία και το εισόδημά σας.

Τυχερές μέρες: 3, 12, 20

ΚΟΥΝΕΛΙ

Οι σχέσεις σας, θα έχουν το περιθώριο της βελτίωσης αυτό τον μήνα, διαμορφώνοντας ένα θετικό κλίμα για το μέλλον.  Οι παρεξηγήσεις και τα απωθημένα του παρελθόντος δε θα πρέπει να τα αφήσετε να χρονίζουν. Απλά επιλύστε τα,  με ήπιο τρόπο. Οι επενδύσεις θα πρέπει να γίνουν κάτω υπό ώριμες σκέψεις και αναλυτικούς προγραμματισμούς, χωρίς να αφήνετε τα περιθώρια εμβόλιμων καταστάσεων να σας ανατρέπουν το αποτέλεσμα. Η σχεδίαση και άλλων διόδων θα σας βοηθήσει να μην εγκλωβιστείτε σε μεμονωμένα σημεία. Μείνετε επιφυλακτικοί σε χρηματικές απώλειες από πρόσωπα, τα οποία πράττουν με εχθρότητα απέναντί σας. Η επαγγελματική καριέρα σας, θα κινηθεί σε δρόμους που έχετε χαράξει καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια στο παρελθόν. Οι προτάσεις και οι νέες ιδέες που θα προτείνετε στους συναδέλφους ή τα ανώτερα στελέχη θα γίνουν αποδεκτές, εφόσον θα περικλείουν ουσιαστικές, καθώς και ευφυείς σκέψεις για την εξέλιξη της εργασίας σας. Η προσωπική ζωή σας,  θα μείνει σε μία στασιμότητα, εφόσον δε θα έχετε την διάθεση να αναπτύξετε νέες σχέσεις.

Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό πράσινο

Τυχερό αντικείμενο: Τοποθετήστε στο Νότιο μέρος του σπιτιού σας, ένα αγαλματάκι από πράσινο νεφρίτη ή απλά βάλτε ένα κομμάτι πράσινου νεφρίτη στο πορτοφόλι σας, για να ελκύσετε την ευημερία, την αφθονία και να έχετε καλή υγεία και διαύγεια.

Τυχερές μέρες: 11, 17, 26

ΔΡΑΚΟΣ

Ο μήνας γενικά θα σταθεί σε μία σταθερότητα των πραγμάτων και θα μειώσει τις ευνοϊκές συνθήκες για μεγάλα ρίσκα. Όσον  αφορά στο χρηματοοικονομικό σύστημά σας, θα πρέπει να αποφύγετε επενδύσεις ή δανεισμούς, που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας,  προκαλώντας σας, πιθανές δυσκολίες στην υλική ασφάλεια σας. Τα απρόσμενα χρήματα και οι εκπλήξεις που μπορεί να εμφανιστούν, είναι μία τάση που μπορεί να σας δώσει μία ανάσα από τις πιέσεις, τις οποίες έχετε δεχθεί όλο αυτό το διάστημα. Η επαγγελματική σταδιοδρομία σας, θα μπορέσει να σας αποδώσει τους στόχους που έχετε θέσει καταβάλλοντας λιγότερη προσπάθεια από το συνηθισμένο σας. Οι συνεργασίες που θα κινηθούν πάνω σε ειλικρινείς βάσεις, έτσι θα μπορέσουν να αποδώσουν και θα έχουν την ανάλογη στήριξη για να αποδώσουν ως αποτέλεσμα το καλύτερο τους. Η υγεία σας, θα είναι σε καλό επίπεδο, αλλά δείξτε προσοχή σε ατυχήματα.

Τυχερό χρώμα: Κόκκινο

Τυχερό αντικείμενο: Τοποθετήστε ένα ρόδι δεμένο με μια χρυσή κορδέλα στη Δυτική πλευρά του σπιτιού ή του γραφείου σας, για να αποκτήσετε σοφία, γονιμότητα και για να ενεργοποιήσετε κάθε νέο σχέδιο, που θέλετε να υλοποιήσετε.

Τυχερές μέρες: 5, 7, 8

ΦΙΔΙ

Οι αλλαγές που θα συμβούν αυτό το μήνα στους τομείς της ζωής σας, θα απαιτήσουν  υπομονή και μεγάλη ανεκτικότητα, ιδιαίτερα σε καταστάσεις που θα  πρέπει να εξαλείφουν εφόσον στέκονται εμπόδιο στην προσωπική εξέλιξή σας. Οι διαπροσωπικές σχέσεις σας, λοιπόν, θα ξεκαθαριστούν και η διπλωματική στάση σας, θα μπορέσει να επαναπροσδιορίσει τη θέση σας. Η σταθερότητά σας,  και η επιχειρηματολογία για την υπεράσπιση των απόψεων σας, θα είναι τα κίνητρα, που θα μπορέσετε να αλλάξετε τη στάση σας, απέναντι στους άλλους. Η επικοινωνία σας, θα στηριχτεί στην ανεκτικότητά σας, και στην ωριμότητα της  σκέψης, που καθορίζει την προσωπικότητά σας. Μπορείτε, λοιπόν, να συμμετέχετε σε συγκεντρώσεις φίλων ή συγγενικών προσώπων, προβάλλοντας τα αγνά συναισθήματα, που τρέφετε προς το πρόσωπό τους, έτσι ώστε να γεφυρώνετε τη δυσμενή επικοινωνία, η οποία μπορεί να έχει επικρατήσει. Οι πολλές ώρες εργασίας θα πρέπει να μειωθούν και να κινηθείτε επάνω σε ένα επιτρεπτό όριο, ώστε να αποφύγετε θέματα υγείας.

Τυχερό χρώμα: Πορτοκαλί

Τυχερό αντικείμενο: Η Δρακοχελώνα. Τοποθετήστε την,  Βόρεια για να προσελκύσετε τον πλούτο, την ευημερία και την επιτυχία στη καριέρα σας. Βοηθάει πολύ στην εξέλιξη, στην αναγνώριση και στη φήμη, σε εργασιακούς χώρους, καθώς  και σε επιχειρήσεις.

Τυχερές μέρες:  19, 21, 25

ΑΛΟΓΟ

Από την αρχή του μήνα, ο Φεβρουάριος θα ταράξει τα νερά και θα επιταχύνει τους ρυθμούς που χρειάζονται για να ενεργήσετε δραστικά, ώστε να ευεργετηθείτε σε πολλούς τομείς. Η τύχη είναι με το μέρος σας,  και θα βοηθήσετε να καταβάλετε λιγότερη προσπάθεια για να φτάσετε το στόχο που έχετε θέσει. Τα οικονομικά σας, θα απαιτήσουν περισσότερη προσοχή για να σας δώσουν την ευημερία, που έχετε στο μυαλό σας. Μην αφήσετε την σκυτάλη στις εμβόλιμες καταστάσεις, που ίσως κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά πράξτε μεθοδικά και με οργάνωση. Θυμηθείτε απλά ότι στο τέλος του μήνα, θα γευτείτε τους καρπούς των κόπων σας. Οι ερωτικές σχέσεις θα έχουν τη δυνατότητα βελτίωσης.  Για όσους είστε ελεύθεροι μπορείτε να ζήσετε έναν ξαφνικό έρωτα που θα σας συναρπάσει και θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές.

Τυχερό χρώμα: Καστανό

Τυχερό αντικείμενο: Ένα δέντρο Bonsai είναι ιδανικό για την Ανατολική ή Νοτιοανατολική πλευρά του σπιτιού ή του γραφείου σας. Φέρνει καλή τύχη, ροή και βοηθάει να κατανοηθεί η έννοια της υπομονής, καθώς και της ανάπτυξης.

Τυχερές μέρες: 1, 5, 19

ΠΡΟΒΑΤΟ

Ο μήνας αυτός για σας θα είναι αρκετά κουραστικός, θέλετε να εκφράσετε την δημιουργικότητά σας, όμως,  μπορεί να προέχουν άλλα πράγματα. Η τύχη δε σας ευνοεί και τόσο, έτσι οι κινήσεις σας, θα πρέπει να είναι στηριζόμενες σε συνετές σκέψεις και να υπάρξει η κατάλληλη προσοχή στις συμπεριφορές των άλλων γύρω σας. Στις διαπροσωπικές σχέσεις σας, θα πρέπει να υπάρχουν οι σωστές προδιαγραφές και να κρατηθούν οι κατάλληλες  συνθήκες, που θα θεμελιώσουν τη θετική πορεία τους. Οι ευκαιρίες θα είναι μετρημένες και θα πρέπει να βρίσκεστε σε ετοιμότητα, διότι η αδράνεια θα υιοθετήσει μία νωθρή συμπεριφορά, που θα σας ωθήσει να παραιτηθείτε  από οποιαδήποτε ενέργεια έχετε επιλέξει. Σε οικονομικά θέματα θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη λογιστική σας σκέψη και να υπολογίσετε αναλυτικά τις δαπάνες που θα απαιτηθούν, βαδίζοντας έτσι σε σίγουρες κινήσεις και μειώνοντας τις δυσκολίες. Η καλή επικοινωνία με τα αγαπημένα πρόσωπά σας, θα είναι πιο δύσκολη αυτό το μήνα. Δείξτε την ανοχή σας, σε όσα δεν είναι τόσο σημαντικά.

Τυχερό χρώμα: Λευκό

Τυχερό αντικείμενο: Φροντίστε στο δυτικό μέρος του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας να μπαίνει αρκετό φως. Ένας όμορφος πίνακας με λευκό και γενικότερα ανοιχτά χρώματα θα ενισχύσουν τη δημιουργικότητά σας. Ένα μεγάλο βάζο με ένα λευκό λωτό μέσα θα ήταν ιδανικό, ώστε να συνδυάσετε τη δημιουργικότητα με την ανάπτυξη.

Τυχερές μέρες: 22, 25, 28

ΠΙΘΗΚΟΣ

Ο τρόπος που θα εργαστείτε αυτό το μήνα, θα είναι εποικοδομητικός και θα έχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, και θα βελτιώσει την αυτοπεποίθησή σας. Η προοπτική που θέτετε στους επαγγελματικούς στόχους σας, θα χρειαστεί επιμονή και υπομονή για να τους κατακτήσετε, αφού κάποια σκαμπανεβάσματα θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Τρίτα πρόσωπα μπορεί να προσπαθήσουν να επηρεάσουν τις αποφάσεις σας, και αυτό θα σας κάνει πιο επιφυλακτικούς στις κινήσεις σας. Οι κίνδυνοι εγκυμονούν με απρόβλεπτη μορφή και εσείς θα πρέπει να είστε σταθεροί με προσεκτικές κινήσεις για κάθε ενέργεια, καθώς και δράση. Το οικονομικό σκέλος σας, θα βρίσκεται σε επιρρεπή θέση και οι διφορούμενες λύσεις για την επίλυση του, θα σας κουράσουν και θα σας ωθήσουν να απομακρυνθείτε από το κυνήγι της επιτυχίας. Οι χρηματικές συναλλαγές χρειάζονται προσοχή. Δε θα σας ευνοήσουν αυτή την περίοδο και ίσως υπάρξουν κρυφές καταστάσεις που θα εξελιχθούν υπόγεια, υποθάλποντας αρνητικά συναισθήματα προς το πρόσωπό σας. Δείξτε προσοχή στην υγεία σας, η οποία είναι επιρρεπής αυτή την περίοδο, κυρίως στον ψυχολογικό τομέα σας.

Τυχερό χρώμα: Μωβ

Τυχερό αντικείμενο: Διακοσμήστε τη Νότια πλευρά του σπιτιού σας με πορτοκαλί και πράσινα κεριά, ανάψτε τα μεταξύ 11:00π.μ. με 13:00 μ.μ., ώστε να πετύχετε εύκολα μελλοντικά σχέδια που έχετε και να ενδυναμώσετε τη κοινωνικότητα και τη φήμη σας.

Τυχερές μέρες: 9, 14, 23

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Η λεπτομερής εξέταση των υποθέσεων που σας περικλείουν αυτή την περίοδο, θα μπορέσει να καλλιεργήσει ένα έδαφος κερδοφόρο, όπου στο τέλος του μήνα θα μπορέσετε να προχωρήσετε με πιο σταθερές κινήσεις. Τα αργά αλλά σταθερά βήματα, θα σας δώσουν τη βελτίωση που επιθυμείτε και θα μπορέσετε να στηρίξετε την εξέλιξή σας, σε γερά θεμέλια. Η καριέρα σας, θα έχει την ανοδική πορεία που έχετε προκαθορίσει και θα σας κάνει να νιώσετε έτοιμοι για οποιαδήποτε αντιξοότητα εμφανιστεί. Οι δυσκολίες που θα εμφανιστούν θα σας δημιουργήσουν κάποια προβλήματα, τα οποία θα σας δυσκολέψουν και η βοήθεια από το φιλικό περιβάλλον, θα σας ανακουφίσει. Η σχέση με το/τη σύντροφό σας, θα κυμανθεί σε ήπιο κλίμα χωρίς ανατροπές δίνοντας μία νότα χαλάρωσης. Για τους ελεύθερους θα μπορέσετε να πλησιάσετε το ταίρι, που ονειρεύεστε και να ζήσετε στιγμές ευτυχίας.

Τυχερό χρώμα: Μπλε σκούρο 

Τυχερό αντικείμενο: Τοποθετώντας ένα μικρό διακοσμητικό σιντριβάνι θα βοηθήσει στη βελτίωση της ροής της ενέργειας και θα τονώσει την καριέρα σας. Θα καταφέρετε να ηρεμήσετε, να αποβάλετε το άγχος και να απομακρύνετε την αρνητική ενέργεια.

Τυχερές μέρες: 3, 9, 20

ΣΚΥΛΟΣ

Η περίοδος αυτή θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα ευρύ φάσμα σχέσεων, τις οποίες θα μπορέσετε να τις χειριστείτε κατάλληλα και να γίνουν εποικοδομητικές για το μέλλον.  Η επαγγελματική σταδιοδρομία που έχετε χαράξει όλο αυτό τον καιρό, καλό θα ήταν να υπάρχει σε μία σταθερότητα και να αποφύγετε νέες συνεργασίες. Οι επενδύσεις που θέλετε να πραγματοποιηθούν, θα πρέπει να μην υπερβούν τα όρια, που σας δίνουν την ελευθερία κινήσεων. Οι δυσκολίες που θα εμφανιστούν, μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν τις σκέψεις και να γεννήσουν μία ξαφνική απαισιοδοξία για τα μελλοντικά όνειρά σας. Μπορείτε, λοιπόν, να εμπιστευτείτε φιλικά ή κοντινά πρόσωπά σας,  που οι συμβουλές τους θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο, το οποίο μπορεί να νιώθετε. Αποφύγετε καταναλωτικές συνήθειες στη  διατροφή και στο ποτό, οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την υγεία σας. Η σταθερότητα μέσα στη σχέση σας, θα σας αφήσει να επεξεργαστείτε στοιχεία, που θα φέρουν τη βελτίωση της,  στο μέλλον. Οι ελεύθεροι, επίσης, μπορούν να δημιουργήσουν μία νέα σχέση που θα τους βοηθήσει να ξεφύγουν από καθημερινές συνήθειες.

Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

Τυχερό αντικείμενο: Ο Αετός  δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση, εμπιστοσύνη, βοηθάει πολύ στη καλή λειτουργία, ανάπτυξη και ευημερία της κάθε επιχείρησης. Τίποτα δεν μένει απαρατήρητο, όταν κάποιος έχει στο σπίτι ή την επιχείρησή του, έναν Αετό. Επίσης, θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε ευκολότερα στις απαιτήσεις που έχει η καριέρα σας, με δυναμισμό και καθαρότητα σκέψης.

Τυχερές μέρες: 3, 7, 17

ΓΟΥΡΟΥΝΙ

Το οικονομικό σκέλος σας, θα έχει την άνοδο, που επιθυμείτε και θα συμβάλουν σε αυτό άτομα εμπιστοσύνης, ακόμα και τα περιουσιακά στοιχεία σας, θα μείνουν σταθερά και θα βρεθεί η λύση που επιθυμείτε σε εκκρεμότητες,  οι οποίες υπήρξαν. Στην εργασία σας, οι καινοτόμες ιδέες θα έχουν μία συνεχή πορεία και η φαντασία μαζί με την δημιουργικότητα, θα είναι τα πρώτα στοιχεία που θα σας ενεργοποιήσουν. Η αποδοχή από τους άλλους γύρω σας ή από τα ανώτερα στελέχη θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας. Οι συνεργασίες αυτή την περίοδο, δεν είναι ευνοϊκές για εσάς και θα  πρέπει να κρατήσετε τις απαραίτητες αποστάσεις. Η δημιουργία μιας νέας σχέσης, μπορεί να γίνει μέσα από το κοντινό περιβάλλόν σας, ή να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο με την βοήθεια φιλικών προσώπων σας.

Τυχερό χρώμα: Ώχρα

Τυχερό αντικείμενο: Τοποθετήστε στο βορινό τμήμα του σπιτιού σας, κίτρινα κεριά που καλό είναι να τα ανάβετε κάθε μέρα μεταξύ 17:00 μ.μ. με 18:59 μ.μ.

Τυχερές μέρες: 8, 21, 25

Το τυχερό χρώμα κάθε κινεζικού ζωδίου για τον Φεβρουάριο, μπορεί να αυξήσει την τύχη και την ευημερία και να φέρει καλύτερη διαχείριση θεμάτων, μέσα σε αυτό το μήνα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρώμα του ζωδίου σας με τους εξής τρόπους:

  • Φορώντας ρούχα ή κοσμήματα του συγκεκριμένου χρώματος
  • Χρησιμοποιώντας κεριά αυτού του χρώματος
  • Τοποθετώντας στο χώρο σας αντικείμενα ή κρυστάλλους του ίδιου χρώματος

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.