Κινέζικο Ωροσκόπιο 2019: Η Χρονιά του Γήινου Χοίρου

Aπό την Αstrolitsa

20:34:22,01/31/2019
Kινέζικο Ωροσκόπιο του 2019-Astrolitsa

To Κινέζικο Ωροσκόπιο του 2019 και τη νέα χρονιά του Γήινου Χοίρου αναλύει η Astrolitsa

Το 2019, για την Κινέζικη Αστρολογία είναι η Χρονιά του Χοίρου και διαρκεί από τις 5 Φεβρουαρίου 2019 έως και τις 24 Ιανουαρίου 2020.

Η νέα κινέζικη χρονιά θα χρωματίζεται από την ανθεκτικότητα, την αποφασιστικότητα και την γενναιοδωρία του Χοίρου, σε συνδυασμό με σταθερή αύξηση του πλούτου, καθώς  και περισσότερη ανάπτυξη από το 2018.

Ο χοίρος συνδέεται με την καλή τύχη. Θα είναι μια χρονιά γεμάτη καλοτυχία, αρμονία, και ευκαιρίες για επιτυχημένες επενδύσεις οικονομικές,  αλλά αισθηματικές!

Το έτος του Χοίρου είναι το τελευταίο του κινέζικου ζωδιακού κύκλου.

Είναι μια πολύ καλή χρονιά για να ολοκληρώσετε, οτιδήποτε ξεκινήσατε τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι, όμως,  καλή στιγμή να ξεκινήσουμε κάτι νέο.

Προσοχή στην υπεραισιοδοξία, στις απάτες, στις κλοπές, στις μεγάλες ανεδαφικές προσδοκίες και στις παράλογες οικονομικές σπατάλες.

Ολοκληρώστε τα έργα σας, ολοκληρώστε τους στόχους σας, και βάλτε τα πράγματα σε μια τάξη για να είστε έτοιμοι για τη νέα γέννηση,που θα φέρει η επόμενη χρονιά με τη Χρονιά του Μεταλλικού Αρουραίου το 2020. Με λίγα λόγια κλείστε κύκλους και υποθέσεις, έτσι ώστε μέχρι και το τέλος της χρονιάς να μην αφήσετε εκκρεμότητες.

Είναι μια χρονιά κατά την οποία το καλό θα γίνει καλύτερο και το κακό θα χειροτερεύει. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι η αφέλεια, καθώς κινδυνεύουμε να ξεγελαστούμε ή να εξαπατηθούμε.

Η Κινεζική Πρωτοχρονιά πέφτει φέτος στις 5 Φεβρουαρίου 2019 και οι εορτασμοί διαρκούν 15 ημέρες. Τα πυροτεχνήματα έχουν την τιμητική τους, αυτές τις ημέρες, γιατί όπως αναφέρει η κινέζικη παράδοση διώχνουν τους δαίμονες και τα κακά πνεύματα. Το κόκκινο χρώμα που κυριαρχεί, συμβολίζει τη φωτιά, η οποία διώχνει την κακή τύχη.

Καλή χρονιά σε όλους!

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.