Κατερίνα Γιαννακοπούλου: Καθαρό βλέμμα πιο καθαρή καρδιά

Καθαρό βλέμμα πιο καθαρή καρδιά

O άνθρωπος της διπλανής πόρτας

Κατερίνα Γιαννακοπούλου- υποψήφια δημοτική σύμβουλος

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης Κατερίνα Γιαννακοπούλου της παράταξης «Συνέργεια# πρώτα η πόλη μας» με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο το Χάρη Αηδονόπουλο

15:35:01,05/03/2019

Νέο, φρέσκο πρόσωπο, άφθαρτο και πολλά υποσχόμενο με καθαρό βλέμμα και πιο καθαρή καρδιά,είναι η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης Κατερίνα Γιαννακοπούλου της  παράταξης «Συνέργεια# πρώτα η πόλη μας» με επικεφαλής – υποψήφιο δήμαρχο το Χάρη Αηδονόπουλο και η οποία  «καταθέτει» το  όραμά της, για τη ζωντανή – ανοικτή Θεσσαλονίκη μέσα από ένα βίντεο μόλις 52 δευτερολέπτων, που αναρτήθηκε στα ηλεκτρονικά –  ψηφιακά κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος περιγράφει με σαφήνεια μαζί με λυρικότητα τις σκέψεις, που  έχει για τη Θεσσαλονίκη, την κοινωνία και τον άνθρωπο «φωτίζοντας» τις θέσεις της παράταξης  «Συνέργεια# πρώτα η πόλη μας», αναφέροντας ότι:

«Πρωταρχικό μας,μέλημα είναι η επιστροφή στις ρίζες και τις αξίες μας, γιατί εμείς στη Συνέργεια δεν είμαστε άτομα. Είμαστε σύνολο και είμαστε όλοι πέρα από κόμματα και χρώματα…».

Συνάμα αντικατοπτρίζει τη θέση της παράταξης  μέσα από τα λόγια «Εμείς θέλουμε τη Θεσσαλονίκη μια ζωντανή πόλη, ανοικτή, όπου όλοι οι πολίτες  θα συμμετέχουν. Θα υπάρχουν. Θα αποφασίζουν».

Η κ. Γιαννακοπούλου αναφέρεται με τρεις μονάχα λέξεις το πως σκέφτεται τη συμμετοχή στα κοινά, σημειώνοντας:«Το σύνθημά μου, εμένα, είναι «Συμμετέχω – Ψηφίζω – Συναποφασίζω»  και της παράταξής μου «Συνέργεια» είναι «Οραματιζόμαστε και Υλοποιούμε».

Καλεί δε το κάθε πολίτη προσωπικά να πράξει και να δράσει: «Seize the day. Capre Diem (Άδραξε την ημέρα). Αυτό είναι το μήνυμα, που στέλνει ως άνθρωπος της διπλανής πόρτας πρώτα απ’ όλα.

Ως δημοσιογράφος -συγγραφέας και τώρα ως υποψήφια  Δημοτική Σύμβουλος Θεσσαλονίκης  είναι πολύ αγαπητή στους συναδέλφους της, οι οποίοι προβάλλουν τις θέσεις – απόψεις της,  σε διάφορες ιστοσελίδες (Τypologos, Politis Press, Salonica Press).

Ταπεινή και λιτή η ίδια στο ανωτέρω βίντεο, δεν παίζει το πρόσωπο της, γιατί επάνω απ’  όλα μετράει η πόλη της κι οι συμπολίτες της, όπως συνηθίζει να λέει συνεχώς ..

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.