Ημερήσια συμβουλή 8 Δεκεμβρίου 2019, για όλα τα ζώδια!

Με την Τζώρτζια Μπουλιάκη

Αστρολόγο- Μεταφυσική Σύμβουλο

00:23:53,12/08/2019
Η αστρολόγος-μεταφυσική σύμβουλος Τζώρτζια Μπουλιάκη

Η αστρολόγος-μεταφυσική σύμβουλος Τζώρτζια Μπουλιάκη

Εκφραστείτε, όσο μπορείτε περισσότερο.  Η οικειότητα που μπορείτε να αναπτύξετε με τους γύρω σας, είναι μεγαλύτερη. Μπορείτε να φροντίσετε με τον κατάλληλο τρόπο τις σχέσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Κινηθείτε συντηρητικά, όσον αφορά στα οικονομικά ζητήματά σας.Καλό είναι να αποφύγετε να κάνετε σημαντικές συναλλαγές και να προχωρήσετε ζητήματα, τα οποία θέλετε να έχουν μακροπρόθεσμη εξέλιξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορείτε να βελτιώσετε την επικοινωνία σας, με τους άλλους, ειδικά με κοντινά πρόσωπά  σας. Μέσα στις σχέσεις σας, προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικονομικά σας, τονίζονται σήμερα. Έχετε περισσότερη ενέργεια, για να χειριστείτε οικονομικά ζητήματα, που σας απασχολούν. Εστιάστε περισσότερο την προσοχή σας, σε εκκρεμότητες που έχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα αλλάξει ο τρόπος,  που θα λειτουργήσετε στον τομέα των οικονομικών σας. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε πρώτα μέσα σας, πριν προχωρήσετε νέα σχέδια.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, επηρεάζεται αρκετά η σκέψη και η επικοινωνία σας. Στις προσωπικές σχέσεις σας, καλό είναι να φροντίσετε περισσότερο την επικοινωνία σας,  και να ισορροπήσετε  τα συναισθήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ασχοληθείτε περισσότερο με τις σχέσεις σας. Μπορείτε να εστιάσετε στα συναισθήματά σας, και σε όσα νιώθετε πραγματικά.

ΖΥΓΟΣ

Θα δείτε πιο ξεκάθαρα υποθέσεις, μέσα στον τομέα των επαγγελματικών σας. Αντιμετωπίσετε με βάση περισσότερο το ένστικτό σας, όσα σας απασχολούν. Εστιάστε στους στόχους σας,  και σε όσα θέλετε, να πετύχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα  τονίζεται περισσότερο η ψυχική ευαισθησία σας. Οι σχέσεις σας, με τους άλλους, είναι πολύ σημαντικές. Τα συναισθήματα και οι επιθυμίες σας,  είναι πιο έντονα, όπως και ο τρόπος που αντιδράτε προς τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα  έχετε την απαραίτητη έμπνευση και νέες ιδέες. Μπορείτε να εξελίξετε τον τομέα των οικονομικών σας,  και να βρείτε ένα καλύτερο τρόπο διαχείρισης των εκκρεμοτήτων,  που υπάρχουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε, όσο γίνεται αυτό το διάστημα,να ελέγξετε καταστάσεις στα ερωτικά σας. Ρυθμίστε εκκρεμότητες, που έχετε στις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, θα πρέπει να εστιάσετε περισσότερο αυτά, που νιώθετε. Προσπαθήστε όσο γίνεται, να εξετάσετε ξανά ζητήματα, τα οποία  σας απασχολούν και τα σχέδια που έχετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Εστιάστε σε ότι είναι σημαντικό για σας. Έχετε ανάγκη τη στήριξη και τη φροντίδα των κοντινών προσώπων σας. Είναι σημαντικό να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας,  και ειδικά την επικοινωνία μεταξύ σας.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.