Ημερήσια συμβουλή 20 Νοεμβρίου 2019, για όλα τα ζώδια!

Mε τη Τζώρτζια Μπουλιάκη

Αστρολόγο- Αστροφυσική σύμβουλο

01:52:29,11/20/2019
H αστρολόγος- μεταφυσική σύμβουλος Τζώρτζια Μπουλιάκη

H αστρολόγος- μεταφυσική σύμβουλος Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη, σήμερα, περνάει στην Παρθένο και τονίζει τα εργασιακά θέματα σας,  και σας δίνει μεγάλη αποδοτικότητα. Θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας, με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείτε να ασχοληθείτε με ζητήματα, που χρειάζονται αρκετή ενεργοποίηση από μέρους σας. Το σημαντικό είναι, να προχωρήσετε με σταθερότητα, αλλά και ακεραιότητα, όσον αφορά στα τρίτα πρόσωπα και πληροφορίες που λαμβάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο τονίζει την εργατικότητά σας, αλλά και τις σχέσεις σας. Τα σχέδια που έχετε την περίοδο αυτή, χρειάζονται καλή οργάνωση. Σήμερα, είναι κατάλληλη ημέρα να οργανώσετε καλύτερα ζητήματα, τα οποία σας απασχολούν. Σε οικονομικά θέματα προσπαθήστε να κινηθείτε προσεκτικά στον τομέα των οικονομικών σας,  και να εξετάσετε καλύτερα τις νέες προοπτικές,  που υπάρχουν. Αποφύγετε τα έξοδα και να πάρετε αποφάσεις, αν νιώθετε ότι δεν έχετε οργανώσει καλά ορισμένα ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, χρησιμοποιήστε περισσότερο την επικοινωνιακή ικανότητά σας. Αποφύγετε να εστιάσετε σε καταστάσεις, που σας έχουν απογοητεύσει. Μία θετική στάση, ειδικά απέναντι σε όσους αγαπάτε, θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε περισσότερη ηρεμία μέσα σας. Εστιάστε σήμερα περισσότερο στα σχέδιά σας, και σε ζητήματα που έχετε σε εκκρεμότητα. Μία προσεκτική προσέγγιση επάνω σε οικονομικά θέματα θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη, σήμερα, τονίζει τον τομέα της επικοινωνίας σας, και τις σχέσεις με κοντινά πρόσωπά σας. Οι δραστηριότητές σας, μπορούν να προχωρήσουν καλύτερα και να ασχοληθείτε με θέματα, τα οποία θα πρέπει να χειριστείτε με περισσότερη διαλλακτικότητα. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στον τομέα των επαγγελματικών σας. Κάποια ζητήματα μπορεί να είναι κάπως απαιτητικά για σας. Έχετε, όμως,  την ικανότητα να αντιμετωπίσετε αρκετά θέματα και να αξιοποιήσετε ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη, σήμερα, περνάει στην Παρθένο και τονίζει τα οικονομικά σας. Έχετε ανάγκη από ασφάλεια σε αυτό τον τομέα. Γι’ αυτό, προσέξτε, αν θέλετε να κάνετε νέα έξοδα. Καλό είναι να κινηθείτε προσεκτικά. Μπορείτε σήμερα να οργανώσετε καλύτερα, οικονομικά και νομικά θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Μπορείτε πιο εύκολα να βάλετε κάποια πράγματα, που σας απασχολούν σε τάξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη περνάει σήμερα στο ζώδιό σας, και τονίζει την οργανωτική ικανότητά σας. Έχετε την απαραίτητη ζωτικότητα και αποφασιστικότητα, να διαχειριστείτε καλύτερα ζητήματα, που σας απασχολούν, καθώς και τα συμφέροντά σας. Η δημιουργικότητά σας, μπορεί να είναι πολύ ωφέλιμη σήμερα και να σας βοηθήσει, να προχωρήσετε ζητήματα, τα οποία σας δυσκολεύουν. Προχωρήστε με γνώμονα τις επιθυμίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη, τονίζει θέματα που σας απασχολούν και  τα οποία θέλετε να οργανώσετε καλύτερα. Στον επαγγελματικό τομέα σας, και σε εκκρεμότητες που έχετε, μπορείτε σήμερα να διαχειριστείτε καλύτερα ζητήματα χρημάτων, καθώς και να πάρετε τον έλεγχο καταστάσεων. Αν κάποια θέματα σας έχουν κουράσει και δε ξέρατε μέχρι και  τώρα πώς ακριβώς να κινηθείτε, σήμερα είναι κατάλληλη ημέρα, ώστε να οργανωθείτε καλύτερα. Βάλτε ένα καλό πρόγραμμα για ζητήματα, τα οποία θέλετε να προχωρήσετε και επενδύσεις, που θέλετε να κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κοινωνικότητά σας, αυξάνεται και μπορείτε να χειριστείτε καλύτερα σημαντικά θέματα μέσω της επικοινωνίας σας, που σήμερα ευνοείται. Χρησιμοποιήστε τις ικανότητές σας, για να προσεγγίσετε ζητήματα, που χρειάζονται διαλλακτικότητα, αλλά και υπομονή. Η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και θα σας βοηθήσει, να προγραμματίσετε καλύτερα ζητήματα, τα οποία σας δυσκολεύουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη, σήμερα, τονίζει την καριέρα σας, και γενικότερα επαγγελματικά ζητήματά σας. Μπορείτε να είστε πιο αποτελεσματικοί, σε θέματα που έχουν αρκετές απαιτήσεις. Στα επαγγελματικά σας, αλλά και σε όσα προέχουν, η καλή οργάνωση, καθώς  και μία σωστή προσέγγιση θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε καλύτερα ζητήματα, τα οποία σας απασχολούν. Για να εξελίξετε τα σχέδιά σας, θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά και να αποφύγετε τη βιασύνη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορείτε να προγραμματίσετε, αλλά και να βάλετε σε τάξη θέματα που αφορούν σε έγγραφα, αλλά και γενικότερα υποθέσεις, τις οποίες έχετε σε εκκρεμότητα. Μπορείτε να είστε πιο αποφασιστικοί και γενικότερα να καθοδηγήσετε καλύτερα  όσα θέλετε να ολοκληρώσετε.  Στα επαγγελματικά σας, που μπορεί σήμερα να είναι αρκετά απαιτητικά, μπορείτε να κινηθείτε με περισσότερη αποφασιστικότητα και να χειριστείτε καλύτερα οποιαδήποτε κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορείτε, σήμερα, να αντιμετωπίσετε ευκολότερα θέματα, που σας απασχολούν, εδώ και καιρό. Θα εστιάσετε καλύτερα σε σημαντικά θέματα στη ζωή σας, και θα βάλετε ένα πρόγραμμα πλέον, για να διαχειριστείτε καλύτερα ζητήματα, που υπάρχουν μέσα στις προσωπικές σχέσεις σας. Μπορείτε να κρατήσετε την κατάλληλη στάση στις σχέσεις με κοντινά πρόσωπά σας, και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη, σήμερα, τονίζει τις προσωπικές σχέσεις σας. Η συμπεριφορά σας,  απέναντι στους άλλους, μπορεί να αλλάξει πολλά. Στα επαγγελματικά σας, μπορεί να θελήσετε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Αυτό, θα σας οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα. Μπορείτε να είστε πιο δημιουργικοί, αλλά και να δείξετε τις ικανότητες, που έχετε. Αυτός ο τομέας μπορεί να σας δυσκολεύει, όμως. τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και τα απαιτητικά ζητήματα μπορούν να αναδείξουν τις δυνατότητές σας.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.