Ημερήσια συμβουλή 19 Νοεμβρίου 2019, για όλα τα ζώδια!

Mε τη Τζώρτζια Μπουλιάκη

Αστρολόγο – Μεταφυσική Σύμβουλο

02:13:52,11/19/2019
H αστρολόγος- μεταφυσική σύμβουλος Τζώρτζια Μπουλιάκη

H αστρολόγος- μεταφυσική σύμβουλος Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Έχετε το δικό σας, τρόπο να δείχνετε στους άλλους την αγάπη σας. Όμως, αποφύγετε να λειτουργήσετε «εν θερμώ» σήμερα. Μην γίνεστε ανταγωνιστικοί με τους άλλους και αποφύγετε να είστε ανυπόμονοι, με όσα θέλετε να κάνετε. Προσπαθήστε να δουλέψετε μόνοι σας, για όσα θέλετε να ολοκληρώσετε. Η συνεργασία με άλλα άτομα δε θα σας φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα, αν δεν είστε έτοιμοι να κάνετε υποχωρήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή ημέρα, τονίζει οικογενειακά ζητήματα, αλλά και επαγγελματικά, τα οποία  θέλετε να  προχωρήσετε. Ακόμα και να μπορείτε να τα καταφέρετε μια χαρά και μόνοι σας, σήμερα ακούστε και ότι έχουν να σας πουν οι άλλοι. Προσωπικά θέματά σας, θα σας απασχολήσουν αρκετά.Μην προσπαθήσετε, όμως, να κάνετε πολλά πράγματα μαζί. Προτιμήστε να επικεντρωθείτε σε ότι επείγει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην επικοινωνία σας, με τους άλλους, ειδικά στον εργασιακό χώρο σας, ή/και σε συναντήσεις. Μην εμπιστευτείτε νέα σχέδια,  που έχετε σε τρίτους και αποφύγετε να ασχοληθείτε με συζητήσεις για ερωτικά ζητήματα. Αν χρειάζεστε να πάρετε κάποια απόφαση ή να δώσετε υποσχέσεις για κάτι μελλοντικό, σίγουρα δεν είναι η καλύτερη μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα αποφύγετε να ξοδέψετε περισσότερα από όσα μπορείτε. Φροντίστε οικονομικά θέματα, αλλά και τις σχέσεις σας, με τους άλλους. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις συνεργασίες σας, ώστε να είναι κερδοφόρες από πολλές απόψεις. Αποφύγετε να οριστικοποιήσετε οικονομικά θέματα και να βασιστείτε σε λόγια τρίτων. Η επιφυλακτικότητα σε ότι αφορά στα νέα πρόσωπα, αλλά και έγγραφα κάθε είδους, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τυχόν παραπλανήσεις.

ΛΕΩΝ

Έχετε μεγάλη δημιουργικότητα σήμερα και την απαραίτητη ισορροπία που χρειάζεται, για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε προσωπικά ζητήματα, έχετε την απαραίτητη θετική ενέργεια και την αυτοπεποίθηση, που χρειάζεται. Μην αφήσετε, όμως,σημαντικά θέματα σε τρίτους, ειδικά στα επαγγελματικά σας. Έχετε την ανάγκη να χαλαρώσετε και να περάσετε μια ευχάριστη ημέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή ημέρα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας φέρει αντιμέτωπους με θέματα, που θα πρέπει να θεραπεύσετε στη ζωή σας, και ειδικά με θέματα σχέσεων. Έχετε μεγάλη επίγνωση σε θέματα, που αντιμετωπίζετε. Αφουγκραστείτε περισσότερο αυτά,που νιώθετε και εστιάστε περισσότερο στην καλή επικοινωνία με άτομα, τα οποία αγαπάτε. Παρελθοντικά θέματα, πιθανόν να σας απασχολήσουν, επίσης, και να έρθουν στο προσκήνιο, όσα θεωρούσατε πως έχουν τελειώσει. Αποφύγετε εντάσεις σήμερα με αντρικά πρόσωπα και συγγενείς, ειδικά για οικονομικά ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετές προκλήσεις μπορεί να υπάρξουν σήμερα σε επαγγελματικές, αλλά και σε προσωπικές σχέσεις σας. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάθε κατάσταση με την έμφυτη διπλωματία σας. Προσπαθήστε να εστιάσετε στην καλή επικοινωνία. Αποφύγετε εντάσεις ειδικά για όσα μπορείτε να λύσετε. Στα επαγγελματικά σας, μη δώσετε περισσότερη σημασία από όσο χρειάζεται σε άτομα, τα οποία  γνωρίζετε καλά, πως κινούνται πίσω από τη πλάτη σας. Εύκολα μπορούν να προκύψουν θέματα σήμερα και να σας αναγκάσουν, να δείξετε την ικανότητά σας, για οργάνωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο τρόπος που θα ενεργήσετε, αλλά και θα επικοινωνήσετε με τους άλλους στα επαγγελματικά σας, θα μετρήσει πολύ. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο σαφείς γίνεται σε όσα θέλετε από τους άλλους, για αποφυγή παρεξηγήσεων. Στις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπά σας, σήμερα, εύκολα μπορούν να δημιουργηθούν εντάσεις λόγω των  αντιθέσεων, που υπάρχουν. Προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί, με όσους δε σκέφτονται, όπως εσείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσέξτε σήμερα οικονομικές συναλλαγές και συνεργασίες  στα επαγγελματικά σας. Στη καριέρα σας, το σημαντικότερο είναι πως παρουσιάζετε τον εαυτό σας,  και με ποιο τρόπο αντιμετωπίζετε άτομα, τα οποία συσχετίζονται με την επαγγελματική πορεία σας. Θα πρέπει να διεκδικήσετε ότι επιθυμείτε, όμως, με το σωστό τρόπο. Αποφύγετε να βιαστείτε, ειδικά σε συζητήσεις. Στις σχέσεις σας, μπορεί να δημιουργηθούν έκρυθμες καταστάσεις, αν δεν προσπαθήσετε να χαλαρώσετε λίγο το κλίμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην ερωτική ζωή σας, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις, αν δεν καταφέρετε να ελέγξετε το άγχος, που νιώθετε και δεν κρατήσετε μια διαλλακτική στάση. Μπορείτε βέβαια να προσπαθήσετε να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας, και να επικοινωνήσετε ουσιαστικά, βρίσκοντας λύσεις, για ότι σας απασχολεί. Οικονομικά θέματα και ευθύνες, που συσχετίζονται με οικογενειακά θέματα, μπορούν εύκολα να σας κάνουν να νιώσετε υπερβολικό άγχος, καθώς και κούραση. Προσπαθήστε σήμερα, να εστιάσετε σε όσα μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Αποφύγετε να ασχοληθείτε, με όσα αυτή τη στιγμή δεν είναι υλοποιήσιμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή ημέρα μπορεί να φέρει αρκετά θέματα στις σχέσεις, ειδικά με κοντινά πρόσωπά σας. Οι άλλοι γύρω σας, μπορούν να νιώθουν και να πράττουν διαφορετικά, καθώς και εσείς θέλετε να κινηθείτε με το δικό σας, τρόπο. Προσπαθήστε να είστε περισσότερο ευέλικτοι σήμερα, ιδιαίτερα στις επαγγελματικές σχέσεις σας, για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Για να μπορέσει να κυλήσει ομαλά η ημέρα, καλό είναι να προσπαθήσετε να κινηθείτε σε σταθερά πλαίσια και να αποφύγετε νέες ενέργειες ή διαφορετικές από ότι συνήθως.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορείτε να είστε αρκετά παραγωγικοί σε εργασιακά θέματα, αρκεί να προσέξτε περισσότερο σε οικονομικά ζητήματα και στις σχέσεις σας,  με όσους συναλλάσσεστε. Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας, σε όσα πρέπει να ολοκληρώσετε και στην επικοινωνία σας, που είναι σημαντική. Στα επαγγελματικά σας, μπορείτε να αποδείξετε πόσο ικανοί είστε και να αναλάβετε νέα καθήκοντα. Ελέγξτε καλά οικονομικές συναλλαγές και αποφύγετε κάθε είδους επενδύσεις, αν δεν είστε βέβαιοι πως θα αποβούν κερδοφόρες.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.