Ημερήσια συμβουλή 12 Νοεμβρίου 2019! Πως θα σας επηρεάσει η Πανσέληνος στον Ταύρο;

Με την Τζώρτζια Μπουλιάκη

 Αστρολόγου- Μεταφυσικής Συμβούλου

01:25:01,11/12/2019
H αστρολόγος- μεταφυσική σύμβουλος Τζώρτζια Μπουλιάκη

H αστρολόγος- μεταφυσική σύμβουλος Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, η Πανσέληνος στον Ταύρο πραγματοποιείται στον οίκο των οικονομικών σας, επηρεάζοντας θετικά την πορεία οικονομικών θεμάτων, αλλά και τα επαγγελματικά σας. Έρχονται αλλαγές. Τα σχέδια σας, πλέον, θα αποκτήσουν καλύτερες προοπτικές και οι ενέργειές σας, θα μπορέσουν να αποδώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, είναι η αρχή καλών και ουσιαστικών αλλαγών στη ζωή σας. Θα επηρεάσει, όμως,  αρκετά την ψυχολογία σας, που καλό είναι να βελτιώσετε περνώντας αρκετό χρόνο με άτομα, τα οποία  αγαπάτε. Κάντε σήμερα δημιουργικά πράγματα και ασχοληθείτε με ζητήματα, που μπορείτε να διεκπεραιώσετε ευκολότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή Πανσέληνος, εντείνει θέματα που αφορούν εκκρεμότητες και θα ξανασκεφτείτε ζητήματα που συσχετίζονται με το παρελθόν και την πορεία των οικονομικών σας. Έχετε ανάγκη για περισσότερη σταθερότητα στη ζωή σας. Αποφύγετε την ανασφάλεια επάνω σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Το  σημαντικό είναι να προχωρήσετε με σταθερότητα και σιγουριά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος, θα επηρεάσει την κοινωνική ζωή σας, και θα πάρει μια άλλη μορφή. Μπορείτε να στηριχτείτε σε καλές επαφές, που θα είναι πολύ θετικές για την εξέλιξη των επαγγελματικών σας. Μπορείτε να ανανεώσετε τις προσωπικές σχέσεις σας, και να συζητήσετε, όσα αισθάνεστε.

ΛΕΩΝ

Μπορείτε πλέον να αντιμετωπίσετε καλύτερα προσωπικά ζητήματά σας, αλλά και τις επιθυμίες σας. Έχετε υψηλούς στόχους και αυτή η Πανσέληνος  θα σας δώσει τον τρόπο, για να τους πετύχετε. Η καριέρα σας, επηρεάζεται πολύ από την Πανσέληνο στον Ταύρο και θα σας δώσει μία ώθηση, για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εξετάστε καλύτερα εκκρεμότητες που υπάρχουν με έγγραφα και οικονομικά ζητήματα. Βάλτε ένα καλύτερο πρόγραμμα στις ενέργειες, τις οποίες θέλετε να κάνετε, ώστε να κλείσετε θέματα, που σας αγχώνουν. Αυτή η Πανσέληνος, θα φέρει νέες προοπτικές στα επαγγελματικά σας, και θα σας κάνει πιο αποδοτικούς.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στον Ταύρο πραγματοποιείται στον 8ο οίκο σας,  και τονίζει οικονομικά θέματα, δικά σας, αλλά και δικών σας, προσώπων. Θα σας απασχολήσουν αρκετά εκκρεμότητες που έχετε.  Όμως, μπορείτε να τακτοποιήσετε όποιο ζήτημα έχει προκύψει με καλή οργάνωση και την πειθαρχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος, επηρεάζει τις επαγγελματικές συνεργασίες σας, και τις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας. Ενεργοποιεί θέματα , που αφορούν στην ασφάλεια, στη σταθερότητα και στην οικονομική ευημερία σας, που σας απασχολεί αρκετά. Θα αλλάξει ο τρόπος που βλέπετε τα οικονομικά σας, και θα προχωρήσετε με μεγαλύτερη μεθοδικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, η Πανσέληνος στον Ταύρο, φέρνει αλλαγές στον εργασιακό τομέα σας, στην καθημερινότητά σας, και στις διατροφικές συνήθειες σας. Τώρα, θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται, όσα επιθυμείτε καιρό, όσοι έχετε δουλέψει αρκετά, για όσα θέλετε να πετύχετε. αυτή η Πανσέληνος θα φέρει νέες ευκαιρίες που θα ανταμείψουν τους κόπους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ερωτική ζωή σας, επηρεάζεται από την Πανσέληνο στον Ταύρο. Έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τις σχέσεις σας, και να κατανοήσετε περισσότερο τις ανάγκες σας. Με περισσότερη αυτοπεποίθηση, θα κατακτήσετε τους στόχους σας, και νέες ιδέες, θα εξελίξουν τα επαγγελματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε πράγματα, που είναι καθιερωμένα. Μία ανανέωση θα σας βοηθήσει ψυχολογικά. Μπορεί να σκεφτείτε να μετακομίσετε ή να κάνετε μία νέα αγορά. Η Πανσέληνος  φέρνει μια αλλαγή που αφορά στο σπίτι σας, και στην οικογενειακή ζωή σας. Θα σας κάνει πιο ευαίσθητους και πιο συναισθηματικούς, ιδιαίτερα σε όσα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε σε οικογενειακά ζητήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Νέες ευκαιρίες έρχονται στα επαγγελματικά σας,  και μπορείτε να κινήσετε ευκολότερα τα  νέα σας, σχέδια. Αυτή η Πανσέληνος, θα σας δώσει την ώθηση να προχωρήσετε νέα πράγματα και να βρείτε τα κατάλληλα πρόσωπα, που θα βοηθήσουν σε θέματα εκπαίδευσης, καθώς και στα επαγγελματικά σας. Η επικοινωνία και η σχέση σας, με κοντινά πρόσωπα, τονίζεται από την Πανσέληνο στον Ταύρο. Καλό είναι να είστε προσεκτικοί σε όσα λέτε και συζητάτε. Να προσέξετε, πριν δώσετε υποσχέσεις.

©Τypologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.