Ημερήσια συμβουλή 10 Νοεμβρίου 2019, για όλα τα ζώδια!

Mε την Τζώρτζια Μπουλιάκη

Αστρολόγο – μεταφυσική σύμβουλο

00:46:49,11/10/2019
H αστρολόγος- μεταφυσική σύμβουλος Τζώρτζια Μπουλιάκη

H αστρολόγος- μεταφυσική σύμβουλος Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ:

Ο Άρης επηρεάζει την επικοινωνία σας, ιδιαίτερα με πρόσωπα που συσχετίζονται με τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας. Αποφύγετε τη βιασύνη, ειδικά σε υπογραφές και συμφωνίες. Σκεφτείτε καλά πριν εμπιστευτείτε κάποιον σε ερωτικά ή οικονομικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ:

Μπορείτε να δείτε πιο ξεκάθαρα και να διαχειριστείτε οικονομικά θέματα και να ρυθμίσετε εκκρεμότητες, βάζοντας ένα πρόγραμμα. Συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό σε θέματα εγγράφων ή υποθέσεων, που θα πρέπει να διεκπεραιώσετε. Μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, αν δεν είστε ξεκάθαροι.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Σήμερα, δεν ευνοούνται ιδιαίτερα τα ερωτικά σας. Γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε κινήσεις και ειδικά αποφάσεις που αφορούν την ερωτική ζωή σας. Η καλή επικοινωνία μετράει πολύ. Αποφύγετε να μιλήσετε για θέματα που δεν νιώθετε έτοιμοι. Ακούστε τη γνώμη των άλλων, χωρίς να επηρεάσουν τα σχέδια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Βάλτε προτεραιότητες στα επαγγελματικά σας, και φροντίστε σήμερα να τηρήσετε, όσα θα συζητήσετε ή δεσμευτείτε. Χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες και επαφές σας, μπορείτε να ρυθμίσετε θέματα, που εκκρεμούν στα οικονομικά σας. Η διάθεσή σας, μπορεί να επηρεάσει τις αποφάσεις σας.

ΛΕΩΝ:

Μπορείτε να συζητήσετε θέματα που έχουν επηρεάσει τις σχέσεις σας, ώστε να βρείτε πάλι την ισορροπία σας. Μπορείτε να κατακτήσετε στόχους σας, αρκεί να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, και να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, αν δεν είναι όλα ξεκάθαρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Σήμερα, ο Ερμής θα σας δώσει αρκετή ώθηση για να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας, και να λειτουργήσετε ποιο σταθερά σε οικονομικά ζητήματα και να βρείτε τον καλύτερο τρόπο λειτουργίας. Η καλή επικοινωνία θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Στις προσωπικές σχέσεις σας, συζητήστε για όσα σας προβληματίζουν, όμως, δεχθείτε την άποψη των άλλων με μια θετική στάση.

ΖΥΓΟΣ:

Η έμφυτη διπλωματία σας, βοηθάει τις επαγγελματικές επαφές σας, και τα οικονομικά σας. Η καλή οργάνωση μετράει. Μη βασιστείτε σε λόγια τρίτων, αν πρόκειται να πάρετε αποφάσεις ή να κάνετε επενδύσεις. Ενισχύστε σήμερα τις προσωπικές σχέσεις σας, με μια ξεκάθαρη συζήτηση και με ειλικρίνεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Σήμερα, η Αφροδίτη, μπορεί να φέρει προσκλήσεις στις σχέσεις σας. Αποφύγετε εντάσεις και προσπαθήστε να κατανοήσετε τους λόγους που έχετε απομακρυνθεί με ορισμένα άτομα. Εστιάστε στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας. Εξετάστε με άλλη οπτική νέες συνεργασίες και δεσμεύσεις που θέλετε να κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Στα οικονομικά σας, αποφύγετε το άγχος και αποφασίστε, όταν θα είστε πιο ξεκάθαροι για νέες κινήσεις, συμβουλευτείτε κάποιον με εμπειρία επάνω σε οικονομικά ζητήματα, αν έχετε εκκρεμότητες. Το υπερβολικό στρες μπορεί να επηρεάζει την υγεία σας και ιδιαίτερα, το στομάχι σας. Γι’ αυτό προσπαθήστε να ηρεμήστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Σήμερα, βάλτε ένα πρόγραμμα για να ολοκληρώσετε όσα ήδη έχετε ξεκινήσει και αποφύγετε, να δεσμευτείτε σε νέα σχέδια ή συνεργασίες. Στα οικονομικά σας, οι εκκρεμότητες αν και σας αγχώνουν μπορεί να βρείτε την υποστήριξη, που χρειάζεστε, για να κινηθείτε ευκολότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Μπορείτε να καταλήξετε ευκολότερα σε αποδοτικές λύσεις και να βάλετε νέες ιδέες που έχετε σε εφαρμογή. Μην αμελείτε ,όμως, να φροντίσετε την υγεία σας, λόγω των απαιτήσεων που υπάρχουν αυτή την περίοδο στη ζωή σας. Φροντίστε τη διατροφή σας, περισσότερα πράσινα λαχανικά και φρούτα, θα βοηθήσουν τον οργανισμό σας.

ΙΧΘΕΙΣ:

Προσπαθήστε σήμερα να χαλαρώσετε όσο περισσότερο μπορείτε και να ξεκαθαρίσετε τι πραγματικά επιθυμείτε, για το μέλλον σας. Στα οικονομικά σας, αποφύγετε τα περιττά έξοδα και βάλτε ένα πρόγραμμα σε οικονομικές εκκρεμότητες. Αυτό θα σας γλιτώσει από περιττό άγχος.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.