Ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού «Πέλλα Μπροστά» του υποψήφιου δημάρχου Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη
20:49:28,02/24/2019

Την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού «Πέλλα Μπροστά» παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεόδωρος Θεοδωρίδης
Την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού «Πέλλα Μπροστά» παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεόδωρος Θεοδωρίδης το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Πέλλα» στα Γιαννιτσά, όπου δεσμεύτηκε για διαρκή διαβούλευση με τους φορείς και τις τοπικές κοινωνίες, μέχρι και την ολοκλήρωση του προγράμματος, το οποίο θα ακολουθήσει την επόμενη hμέρα των εκλογών.
«Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, οι πυλώνες της πολιτικής μας,και οι άξονες αυτοί, θα εμπλουτισθούν από έργα, τα οποία απαιτούνται κατά περίπτωση. Για τα έργα αυτά έχουμε προβεί στο σχετικό σχεδιασμό.
Για τα έργα αυτά έχουμε τους προϋπολογισμούς και ξέρουμε τις πηγές χρηματοδότησής τους, καθώς, επίσης ορίζουμε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης, προκειμένου οι δεσμεύσεις μας να ελέγχονται από τους πολίτες της Πέλλας», εξήγησε ο υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας.
Σε άλλο σημείο της ομιλίας ανέφερε ο κ. Θεοδωρίδης ότι άμεσα θα ξεκινήσει επισκέψεις σε όλες τις περιοχές του δήμου Πέλλας προκειμένου να καταγράψει από τους ίδιους τους κατοίκους τα προβλήματα, που θεωρούν οι ίδιοι ως προτεραιότητα για τον τόπο που ζουν , καθώς και δραστηριοποιούνται.
«Με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι θα ανακοινώνονται σταδιακά από την ερχόμενη εβδομάδα θα επισκεφτούμε όλες τις κοινότητες, τις γειτονιές και τις συνοικίες του δήμου μας, με μοναδικό μέλημα να σας ακούσουμε. Να καταγράψουμε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σας. Να μας προτείνετε έργα, τα οποία θεωρείτε εσεις αναγκαία για τον τόπο», προσέθεσε.
Ο κ. Θεοδωρίδης ζήτησε να γίνει ένας προεκλογικός αγώνας με ήθος και δημοκρατικό πνεύμα για να δοθεί δυνατότητα στους πολίτες να ακούσουν, να αξιολογήσουν και να στηρίξουν το συνδυασμό που θα απαντήσει στις αγωνίες, στις προσδοκίες, στις ανάγκες, καθώς και στα όνειρά τους.
«Τις ρήξεις, τις συγκρούσεις, τον τσαμπουκά – να με συγχωρέσετε για τη λέξη – τις κρατάμε για την επίλυση των προβλημάτων που δυστυχώς γνωρίζουμε ότι θα κληρονομήσουμε».
Τον υποψήφιο δήμαρχο Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη προλόγισαν ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης και ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας –υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Χάρης Αηδονόπουλος.
©Typologos.com 2019