Festivitatea de premiere la cea de-a șasea olimpiadă a elinismului!

19:52:28,09/09/2019
olimpiadă a elinismului

În cadrul festivității de premiere, deputatul și președintele Uniunii Elene din România, Profesor Dr. Dragos Gabriel Zisopol, a transmis salutul Secretarului General al Diasporei Elene, domnul Iannis Chrysoulakis

La festivitatea de decernare a premiilor, care simbolic a avut loc în sala Comisiei pentru Educație a Camerei Deputaților, au participat și au adresat un salut:

 Ambasadorul Greciei în România, domnul Vasilis Papadopoulos.

 Ambasadorul Ciprului la București, domnul Filippos Kritiotis.

 Consilierul președintelui României, domnul Sergiu Nistor.

 Inspectorul general al Ministerului Educației Naționale pentru limba română, limbile clasice și greacă, Dr.Mina Maria Rusu.

 Profesoara universității Democritos din Tracia, doamna Maria Dimasi.

Premiile au fost oferite  de profesorul de studii grecești la catedra de literatură greacă clasică și modernă din cadrul Universității din București, Dr. Tudor Dinu.

 De șeful Biroului de diplomație publică al Ambasadei Greciei, doamna Konstantina Paneti.

 De atașatul apărării al Ambasadei Elene, domnul Konstantinos Pitikakis.

 Directorul Oficiului E.O.T. din București, domnul Giorgios Stafylakis.

De directoarea Camerei de Comerț Eleno-române, doamna Anamaria Diaconescu, și doamna Elena Lazăr, directorul Editurii OMONIA.

În cadrul festivității de premiere, deputatul și președintele Uniunii Elene din România, Profesor Dr. Dragos Gabriel Zisopol, a transmis salutul Secretarului General al Diasporei Elene, domnul Iannis Chrysoulakis.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.