Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 18-24 Νοεμβρίου 2019

Με το Δρ.  Κωνσταντίνο Πάππα, Phd

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

01:31:42,11/19/2019
Ουρανός- Φωτογραφία από Pexels από το Pixabay

ΚΡΙΟΣ Αυτή την εβδομάδα, οι επικοινωνίες σας, θα έχουν δυσκολίες και θα σας φέρουν μία αναστάτωση στον συναισθηματικό τομέα σας. Φωτογραφία από Pexels από το Pixabay

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, οι επικοινωνίες σας, θα έχουν δυσκολίες και θα σας φέρουν μία αναστάτωση στον συναισθηματικό τομέα σας. Η υπερβολική ευαισθησία σας, μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις σχέσεις σας, και θα νιώσετε μία μικρή ανασφάλεια. Συζητήστε με άτομα, τα οποία σας κατανοούν και μπορούν να σας συμβουλέψουν σωστά.Βρείτε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας. Βεβαιωθείτε για το πως ακριβώς νιώθετε, πριν πάρετε αποφάσεις για τις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία έντονη κινητικότητα θα υπάρξει αυτή την εβδομάδα, ειδικά στα επαγγελματικά σας. Συνεχίστε, όμως,  τις απαραίτητες προσπάθειες που απαιτούνται, για να πετύχετε το στόχο σας. Η πίεση και οι ευθύνες που έχετε αναλάβει, χρειάζεται σωστή διαχείριση για να μη σας επηρεάσει ψυχολογικά. Ίσως, αυτό επηρεάσει λίγο τις διαπροσωπικές σχέσεις σας. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζετε στα επαγγελματικά σας, να επηρεάσουν τις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα εργασιακά θέματά σας, αυτή την εβδομάδα, θα υπάρξει αρκετή ηρεμία. Αυτό θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε τα επόμενα βήματα, που θέλετε να κάνετε. Συζητήστε με πρόσωπα, τα οποία εμπιστεύεστε και ζητήστε τη συμβουλή τους. Η θαλπωρή του σπιτιού σας, και συναντήσεις με πρόσωπα, τα οποία σας κατανοούν, θα βοηθήσει να βελτιώσετε τη διάθεσή σας,  και να ισορροπήσετε συναισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, κάποιες εντάσεις, που θα δημιουργηθούν, μπορεί να σας πιέσουν συναισθηματικά. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε μέσα σας, πριν προβείτε σε συζητήσεις και ιδιαίτερα σε αποφάσεις.Θα νιώσετε ότι δεν υπάρχει κατανόηση από το περιβάλλον σας. Όμως, κινηθείτε πιο διαλλακτικά. Φροντίστε να κάνετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας,  μέσα σε αυτή την εβδομάδα και να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε.

ΛΕΩΝ

Μην προβείτε σε οριστικές αποφάσεις αυτή την εβδομάδα. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών, που δε θα σας αφήσουν σκεφτείτε ξεκάθαρα.Μπορείτε απλά να συλλέξετε στοιχεία, που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε τις προσδοκίες σας.  Ο διαλογισμός, θα σας βοηθήσει να βάλετε τις σκέψεις σας, σε τάξη και να προβάλετε τη δυναμική παρουσία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή, είναι ικανή να στηρίξει τις φιλοδοξίες σας, καθώς θα μπορέσετε να κλείσετε νέες συμφωνίες και συνεργασίες. Μείνετε συγκεντρωμένοι σε συζητήσεις και λόγια, καθώς κάποια πράγματα μπορεί να μην είναι ξεκάθαρα. Μην βιαστείτε, να προχωρήσετε θέματα, ειδικά στον οικονομικό τομέα σας.Η οργάνωση και η πειθαρχία  είναι στοιχεία που θα βοηθήσουν τα σχέδιά σας,  και θα φέρουν την επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διάστημα, θα προσπαθήσετε να φέρετε σε μία ισορροπία θέματα που συσχετίζονται με τα οικονομικά σας. Κάνοντας τις ανάλογες προσπάθειες για να διευθετήσετε εκκρεμότητες. Η διάθεση να συμμετέχετε σε νέες οργανώσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις, θα δώσουν μία ευχάριστη νότα στην καθημερινότητα σας.Θα μπορέσετε να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, καθώς θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα, που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή, θα σας ωθήσει να κατακτήσετε με δυναμικό τρόπο τις επιθυμίες σας, ειδικά στον τομέα των ερωτικών σας. Μπορείτε να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις, που έχουν προηγηθεί με το/τη  σύντροφό σας, ή αγαπημένα πρόσωπά σας. Οι εντάσεις που υπήρχαν μέχρι  και σήμερα, θα μειωθούν και θα υπάρξει μία ειλικρινή επικοινωνία, καθώς και κατανόηση. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εβδομάδα, ενώ θα σας απασχολήσουν θέματα,  που αφορούν στη σταθερότητά σας, και τα οικονομικά σας, θα βρείτε τρόπους να διαφύγετε από την πίεση και τη ρουτίνα. Θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη ότι σας ανησυχεί και παράλληλα να βελτιώσετε και τις σχέσεις με τα συγγενικά πρόσωπά σας. Η διασκέδαση και οι συναντήσεις, θα είναι στα ενδιαφέροντά σας, και θα φέρουν ευχάριστες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την εβδομάδα, πριν προβείτε σε οριστικές αποφάσεις και νέα σχέδια που θα εξυπηρετήσουν την οικονομική κατάστασή σας, και ασφάλεια θα πρέπει να παρατηρήσετε τις συμπεριφορές των ατόμων, με τα οποία πρόκειται να συνεργαστείτε. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και τη διαίσθησή σας, καθώς θα σας προφυλάξουν από βιαστικές κινήσεις, που ίσως αργότερα μετανιώσετε. Η ερωτική ζωή σας, θα πάρει, όμως, την εικόνα που εσείς θέλετε, καθώς ο ρομαντισμός και όμορφα συναισθήματα θα έρθουν στην επιφάνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα ταξίδια και οι συμφωνίες που έχετε προγραμματίσει αυτή την εβδομάδα, μπορεί να αναβληθούν ή να έχουν καθυστερήσεις. καθώς απρόοπτα γεγονότα θα κάνουν την εμφάνισή τους. Η καλή διάθεση, όμως, και η διπλωματική στάση σας, θα φέρουν όσα θέματα σας δυσκολεύουν σε ισορροπία. Αυτό θα βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε τις δυνάμεις σας, κατάλληλα και να κινηθείτε με τρόπο, που θα σας βγάλει νικητές στο τέλος.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή την εβδομάδα, συγκεντρωθείτε σε θέματα, που βρίσκονται σε εξέλιξη και πρέπει να ξεκαθαρίσετε. Κινηθείτε με βάση τη λογική και προσπαθήστε να μην παρασύρεστε τόσο από το συναίσθημα, ιδιαίτερα σε θέματα που είναι σημαντικά αυτή την περίοδο στη ζωή σας. Θέματα που αφορούν  σε  μία νέα εκπαίδευση ή κάποιο ταξίδι θα έρθουν στο προσκήνιο.Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και να ισορροπήσετε θέματα, τα οποία  αφορούν στις σχέσεις σας.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.