Έτοιμο το νέο project του «Τυπολόγου» για τους δημιουργούς του γραπτού λόγου

22:20:59,11/16/2019
Μόνιμη διαδικτυακή φιλοξενία έργων των δημιουργών του γραπτού λόγου

Ένα project, του “Τυπολόγου” , που είναι πολύ προσιτό για όλους τους δημιουργούς του γραπτού λόγου

Έτοιμο να λειτουργήσει είναι το νέο project της πιστοποιημένης ενημερωτικής ιστοσελίδας «Τυπολόγος» (https://www.typologos.com/ ), με τίτλο: «Μόνιμη διαδικτυακή φιλοξενία έργων των δημιουργών του γραπτού λόγου», που θα είναι ένα έργο εν εξελίξει και με μια extra δυνατότητα, αφού δημιουργήθηκε και η  ειδική  κατηγορία «Γκαλερί εξωφύλλων εκδόσεων»  στην ενότητα «Λογοτεχνία».

To project

Σε πρώτη φάση στην ιστοσελίδα  του Τυπολόγου  και στην ενότητα  «Τέχνες»  δημιουργήθηκαν  δυο κατηγορίες για ποιητές και συγγραφείς, αντίστοιχα  σε μόνιμη ηλεκτρονική έκθεση – προβολή.

Ο κάθε ποιητής θα «φιλοξενείται» με τρία ποιήματά του (το κάθε έργο θα συνοδεύεται» από μια επιλεγμένη φωτογραφία) στην  κατηγορία «Ποιητική Έκφραση»  στην ενότητα  «Τέχνες».

Τα ποιήματα θα δημοσιεύονται ταυτόχρονα μόνιμα στην ενότητα «Λογοτεχνία» και στη κατηγορία «Ποιήματα». Επίσης, στην κατηγορία «Πρόσωπα» της ενότητας «Ειδήσεις»  και στην κατηγορία «Συγγραφείς- Ποιητές» της ενότητας «Λογοτεχνία»  θα «φιλοξενείται» μόνιμα ένα βιογραφικό του ποιητή  (έκτασης των 200 λέξεων) συνοδευόμενο  από φωτογραφία του.

Ο κάθε διηγηματογράφος ή συγγραφέας θα «φιλοξενείται» με τρία μικρά διηγήματά του (το κάθε έργο θα συνοδεύεται» από μια επιλεγμένη φωτογραφία) στην κατηγορία «Συγγραφική Πένα» στην ενότητα «Τέχνες».

Τα διηγήματα  θα δημοσιεύονται ταυτόχρονα μόνιμα στην  ενότητα «Λογοτεχνία» και στην κατηγορία «Ιστορίες». Επίσης, στην κατηγορία  «Πρόσωπα» της ενότητας «Ειδήσεις» και στην  κατηγορία  «Συγγραφείς- Ποιητές» της ενότητας «Λογοτεχνία» θα φιλοξενείται μόνιμα ένα βιογραφικό του συγγραφέα (έκτασης  των 200 λέξεων)  με φωτογραφία του.

Επίσης, δημιουργήθηκε extra η κατηγορία «Γκαλερί εξωφύλλων εκδόσεων»  στην ενότητα «Λογοτεχνία», απ’ όπου θα προβάλλονται τα εξώφυλλα των βιβλίων του κάθε δημιουργού.

Όλες οι δημοσιεύσεις των  φιλοξενούμενων λογοτεχνών στον «Τυπολόγο» θα έχουν προβολή σε 5 social media και στις ομάδες του, «Βήματα στο Δρόμο της Τέχνης» , «Τυπολόγος» και στη σελίδα «Λογοτεχνικά Βιβλία» στο Facebook.

H  συμμετοχή του κάθε δημιουργού για τη μόνιμη φιλοξενία  διαμορφώθηκε σε πολύ προσιτή τιμή μόλις στα 20 ευρώ (συμπεριλαμβανόμενων όλων  των νόμιμων φόρων). Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί το αντίστοιχο παραστατικό στοιχείο, ενώ η  συμμετοχή  μπορεί να καταβληθεί  με μετρητά ή με κατάθεση μέσω τραπέζης στον επαγγελματικό λογαριασμό της  ιστοσελίδας.

Τα έργα του γραπτού λόγου, τα βιογραφικά και η φωτογραφία του δημιουργού διαστάσεων 640 pixel – οριζόντια και 340 – κατακόρυφα (πλαγιαστή σε σχήμα)  μπορούν να αποστέλλονται στο εξής  e-mail: typologoscom@gmail.com.

Από τους δημιουργούς του γραπτού λόγου θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και το γεγονός  ότι το συγκεκριμένο project είναι ένα έργο εν εξελίξει, το οποίο θα τους δώσει μελλοντικά κι άλλες δυνατότητες.

Οι όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής project με τίτλο: «Μόνιμη διαδικτυακή φιλοξενία έργων των δημιουργών του γραπτού λόγου» αφορούν  αποκλειστικά  και μόνο  τη  φιλοξενία των πονημάτων των συγκεκριμένων  δημιουργών από τους ίδιους ή τις ίδιες  κι όχι στους εκδοτικούς οίκους για τους  οποίους ισχύουν άλλες επαγγελματικές προϋποθέσεις.

Πληροφορίες

Νικόλαος Μόσχοβος

Κινητό: 6944-18.17.72

email: typologoscom@gmail.com

Iστοσελίδα: https://www.typologos.com/

Facebook: https://www.facebook.com/typologos/

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.