Ερωτικά Φεβρουαρίου 2019 (ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 14 Φεβρουαρίου)

Από το  Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd,

Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

17:55:41,02/01/2019
Ζευγάρι - ερωτευμένοι

Ερωτικά Φεβρουαρίου 2019 (ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 14 Φεβρουαρίου) από το Δρ. Κωνσταντίνο Πάππα, Phd, Πρόεδρο του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

ΚΡΙΟΣ

Το  Φεβρουάριο, η Αφροδίτη θα συνδέσει την επαγγελματική καταξίωσή σας, με την ερωτική ζωή. Επομένως, από τις πρώτες μέρες του μήνα θα στραφείτε στην καριέρα σας, με δημιουργικό τρόπο –παράλληλα, όμως, θα εντάξετε τον μαγνητισμό σας,  και τον ερωτισμό σας, δημιουργώντας νέες ερωτικές σχέσεις  από το επαγγελματικό περιβάλλον σας. Η στάση αυτή θα σας ανατρέψει την καθημερινότητα, κρατώντας σας, ενεργούς από πολλές πλευρές και χαρίζοντας σας, την περιπέτεια που επιθυμείτε. Η μέρα του έρωτα, θα είναι για σας γεμάτη ρομαντισμό και πάθος, μεταφέροντας σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον την ερωτική ζωή σας. Για τους ελεύθερους θα μπορέσετε να μαγνητίσετε το ταίρι,  που θα επιλέξετε, δείχνοντας έναν ρομαντικό και ερωτικό χαρακτήρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας αυτός θα είναι αρκετά δημιουργικός από τις πρώτες μέρες και θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε νέο κύκλο και μέσα από αυτόν, να αισθανθείτε συναρπαστικά δημιουργώντας ένα ερωτικό κλίμα. Ο Ερμής  θα βοηθήσει να φιλτράρετε τις σκέψεις σας, για το πώς θα ανανεώσετε την ερωτική ζωή σας, ώστε να τις δώσετε νέες πτυχές να αναπτυχθεί. Η επιρροή του Άρη της πρώτες μέρες μπορεί να σας δημιουργήσει κάποιες εντάσεις, αλλά θα έχετε την ευκαιρία με την γλυκύτητα, που διαθέτετε να τις εξομαλύνετε και να τις ισορροπήσετε, δημιουργώντας ένα θετικό κλίμα γύρω σας. Μετά τις 10 Φεβρουαρίου 2019  ο ρομαντισμός και η χαρούμενη διάθεση θα στηρίξουν τις νέες ερωτικές σχέσεις που θα προκύψουν. Οι εκπλήξεις και οι αισθησιακές περιπέτειες θα σας δώσουν έναν άλλο αέρα να κινηθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Φεβρουάριος  θα σας δώσει την ελευθερία της σκέψης να αναθερμάνετε την κουρασμένη σχέσή  σας,  και να της δώσετε μία άλλη διάσταση που θα μπορέσει να δώσει μακροχρόνια πορεία. Ο Δίας  θα σας ωθήσει να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, και να προσδιορίσετε τις επιθυμίες σας, και τις υποσχέσεις, οι οποίες θα διαμορφώσουν ένα νέο κλίμα για το μέλλον.  Η φωτιά που κρύβεται μέσα σας, θα εξωραΐσει τις προθέσεις σας, για μία συναρπαστική και γεμάτη εκπλήξεις μια νέα ερωτική σχέση. Επομένως,  η ημέρα του έρωτα θα ξεπροβάλλει τον μαγνητισμό σας, και οι ματιές των γύρω σας, θα αντλούν την ερωτική διάθεσή σας. Το χαρούμενο πνεύμα που σας διακατέχει θα εμπλουτίσει την εικόνα σας,  κάνοντάς σας περιζήτητους στους γύρω. Η συντροφιά σας,  θα κρίνεται σημαντική,  εφόσον διατηρείτε  μία θετική ενέργεια, που διαχέεται στις καρδιές των γύρω.  Απομακρυνθείτε από παρεξηγήσεις που θα εμποδίσουν την διατήρηση  της ψυχικής υγείας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

H Αφροδίτη θα διοχετεύσει την ενέργεια που έχετε μέσα σας, στην αναζήτηση της ευτυχίας μέσα από την ερωτική ζωή σας. Οι κινήσεις σας, θα είναι στοχευμένες και η δημιουργικότητα θα εκπλήξει το σύντροφό σας, έτσι –  λοιπόν –  θα έχτε την ευκαιρία να αφουγκραστείτε τις αιτίες που σας έφεραν σε απόσταση. Ο προσδιορισμός  της θέσης σας, θα γίνει με ποιον πειθαρχημένο τρόπο, ώστε να δοθεί το απτό αποτέλεσμα, που θα επιλέξετε. Η περίοδος αυτή θα είναι σημαντική για εσάς, εφόσον η αναδρομή στο παρελθόν θα σας ορίσει πως θα πρέπει να κινηθείτε στο μέλλον. Οι δυσκολίες που θα προβάλλονται, θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο, που είχατε αφήσει να αιωρείται. Η ημέρα του έρωτα για σας, θα είναι μία ανάσα από τις υποσυνείδητες πιέσεις που αισθάνεστε και μέσω της ρομαντικής διάθεσής σας,  θα ευνοηθεί η σχέση σας. Οι νέες σχέσεις που θα επιλέξετε να δημιουργηθούν, μπορεί να σας δυσκολέψουν αν δεν αφήσετε τον εαυτό σας,  ελεύθερο να εκφραστεί.

ΛΕΩΝ

Το πνεύμα της δικαιοσύνης σας κυριεύει αυτή την περίοδο και οι αποφάσεις σας, θα είναι ξεκάθαρες να επανεξετάσετε τη σχέση σας, με λεπτομέρεια για την πορεία της. Μπορεί το φιλικό περιβάλλον, να σας στηρίξει με συμβουλές και προτάσεις που δεν έχετε αξιοποιήσει στο παρελθόν. Η δυσκολία της επικοινωνίας με το/τη σύντροφό σας, θα μπορέσει να βελτιωθεί, ακούγοντας σας,  με καλύτερη διάθεση. Ο Άρης θα ωθήσει σε πρωτότυπες σκέψεις και δράσεις. Μπορεί να πραγματοποιήσετε μακρινά ταξίδια που θα σας προσφέρουν την περιπέτεια, φέρνοντάς σας,  πιο κοντά με το/τη σύντροφό σας. Ο ερωτισμός σας, θα τραβήξει τα βλέμματα των άλλων και εντυπωσιάζοντάς τους,  με τον αέρα που σας διακατέχει. Η ημέρα του έρωτα για σας, θα είναι γεμάτη πάθος και η προσωπικότητά σας,  θα είναι το κίνητρο για νέες επαφές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας αυτός θα σας βοηθήσει να σταθμίσετε με δίκαιο τρόπο τις ανάγκες της σχέσης σας. Η οργάνωση, λοιπόν,  και η υπευθυνότητα θα σας δώσουν μία διαφορετική οπτική, ώστε να ξεκαθαριστούν εκκρεμότητες του παρελθόντος. Το πνεύμα ευσυνειδησίας θα σας οδηγήσει στις αποφάσεις που κρίνετε απαραίτητες, δίνοντας μία νέα εικόνα στη σχέση με το/τη  σύντροφό σας. Ο Έρμης στους Ιχθύες θα εξομαλύνει για λίγο την αυστηρότητα και δώσει μία ανάλαφρη διάθεση να κινηθείτε  ιδιαίτερα στη γιορτή του έρωτα. Το ρομαντικό στοιχείο, θα είναι ακλόνητο ανάμεσά σας, και θα σας χαρίσει τον απόλυτο έρωτα με το/τη  σύντροφό σας. Η ονειροπόλα διάθεση θα σας μεταφέρει σε ένα θετικό κλίμα χαρίζοντας δώρα στο/στη  σύντροφό σας, όμως,  μπορεί να χρειαστεί να βάλετε κάποιο μέτρο στις σκέψεις σας. Για τους ελεύθερους, η  διάθεση να βρείτε το άλλο μισό σας, δε θα είναι απλά ένα όνειρο και ίσως συνάψετε σχέσεις με μεγαλύτερα πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Το κλειδί για σας αυτό τον μήνα είναι ο συμβιβασμός, που θα είναι ένα στοιχείο απαραίτητο για να υπάρξουν ισορροπίες στη σχέση σας. Θα βγουν στην επιφάνεια απωθημένα που σας ταλαιπωρούν από το παρελθόν και είναι η κατάλληλη περίοδος  να τα επιλύσετε και όχι να τα αφήσετε να χρονίζουν. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η ψυχραιμία και τα ισορροπημένα συναισθήματά σας, ώστε το αποτέλεσμα να είναι θετικό προς το πρόσωπό σας. Η περίοδος αυτή θα είναι μία περίοδος εξετάσεων και αντοχής, προβάλλοντας με ακρίβεια τους δεσμούς που στηρίζατε τη σχέση σας, όπου η στήριξη αν ήταν επιφανειακή τότε πιθανόν να υπάρξει η διάλυσή της. Στην περίπτωση που τα θεμέλια είναι γερά, απλά θα περάσετε κάποιες  εφήμερες εντάσεις. Η Αφροδίτη θα σας δώσει τη διάθεση να ερωτευτείτε, να φλερτάρετε και να γευτείτε τη ζωή. Η γιορτή του έρωτα θα σας βρει επίμονους στη δημιουργία των επιθυμιών σας, και θα ζήσετε τον έρωτα που εσείς ονειρεύεστε. Η τόλμη που διαθέτετε και η ζωντάνια θα αποδώσουν καρπούς στη διάρκεια του μήνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας αυτός  θα ξεκινήσει με ενέργειες που θα θελήσετε να δημιουργήσετε ένα κλίμα ξεκάθαρο μέσα στη σχέση σας, όπου θα σας προσφέρει την ασφάλεια που έχετε ανάγκη. Μία αυστηρότητα και μία πειθαρχημένη σκέψη θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις, που κρίνετε απαραίτητες. Απλά δώστε χρόνο και συμφιλιωθείτε με προτάσεις που θα προταθούν από το σύντροφό σας. Σιγά – σιγά θα μεταφέρετε τη σχέση σας,  σε ένα ανάλαφρο κλίμα που θα  αναζητήσετε την περιπέτεια διοργανώνοντας ταξίδια ή μικρές εξορμήσεις,  αναβιώνοντας έτσι τα αρχικά συναισθήματα. Ασχοληθείτε, λοιπόν, με δημιουργικά και διασκεδαστικά θέματα, συμμετέχοντας ενεργά με το/τη  σύντροφό σας, δίνοντας πλέον μία άλλη οπτική στην σχέση σας. Η ημέρα του έρωτα για σας, θα δώσει το στίγμα της, αναγεννώντας σας,  την ερωτική διάθεση και ξεπροβάλλοντας δυναμικά την αισιοδοξία και την ανάγκη για να φλερτάρετε τη ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι διαφορές που υπάρχουν μέσα στη σχέση σας, θα έρθουν στην επιφάνεια και μπορεί με τη συμβολή τρίτων ατόμων θα βρεθεί η λύση για να χαράξετε μία νέα πορεία. Ο Ήλιος ,αλλά και ο Ερμής, θα ενισχύσει την προσπάθεια σας και θα σας δώσει καλύτερη έκφραση και επικοινωνία. Οι βιασύνες και ο αυθορμητισμός θα πρέπει – όμως – να έχουν τον απαραίτητο έλεγχο από εσάς, γιατί δε θα σας αφήσουν να δείτε τους κινδύνους που ίσως εγκυμονούν, όπου εσείς θα πρέπει να δράσετε ανάλογα. Η αισιόδοξη διάθεσή σας,  και η προβολή της προσωπικότητάς σας, θα αναδείξει έναν δυναμικό χαρακτήρα γεμάτο ζωή.  Ο έρωτας για σας αποκτά μία μεγάλη σπουδαιότητα και η διάθεση να το  ζήσετε σας κάνει ερωτεύσιμους προς τους άλλους γύρω σας. Η ημέρα του έρωτα  θα σας αναδείξει την ερωτική και γεμάτη πάθος διάθεση, όπου θα την εκφράσετε με ένα πρωτοποριακό τρόπο, ακόμα και να ζήσετε μία νέα σχέση, αλλά πρόσκαιρη, η οποία – όμως –  θα σας τονώσει την αυτοπεποίθηση. Ο Άρης θα ευνοήσει την δράση σας, η αποφασιστικότητα και η πρωτοβουλία  θα χαρίσουν μία αλλαγή που θα καθορίσει την πορεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Φεβρουάριος είναι γεμάτος όνειρα και αισιόδοξες σκέψεις, οι οποίες στηρίζονται στη αυτοπεποίθησή σας και στο θάρρος σας,  απέναντι στη ζωή.  Θα έχετε την ικανότητα να αντιμετωπίσετε με σθένος τα προβλήματα που παρουσιάζονται στη σχέση σας, δίνοντας τις απαραίτητες λύσεις για την επιβίωσή της. Η Αφροδίτη θα εκτείνει τις ανησυχίες σας, για κρυφές καταστάσεις, όπου εσείς ίσως θα είστε πρόθυμοι να ακολουθήσετε και μπορεί να χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις για όσα πραγματικά επιθυμείτε για την ερωτική ζωή σας. Η προβολή της προσωπικότητάς σας, θα έρθει σε πρώτη θέση και θα λειτουργήσετε με τρόπο που δε θα επιτρέψετε στους άλλους, να εμποδίσουν την εξέλιξή σας. Η ημέρα του έρωτα για σας, θα είναι στηριζόμενη στις προσωπικές επιθυμίες σας, παίρνοντας τις πρωτοβουλίες για να πραγματοποιήσετε, όσα έχετε ονειρευτεί. Οι ελεύθεροι θα αναζητήσετε το ταίρι σας,  και θα ζήσετε ερωτικές στιγμές γεμάτες πάθος, αλλά δεν μπορούν οι νέες αυτές σχέσεις να υποσχεθούν μακροχρόνια πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπαίνοντας στο Φεβρουάριο, οι εκκρεμότητες που έχετε με τη σχέση σας, δε  θα μπορέσουν να διεξαχθούν με τον κατάλληλο τρόπο, εφόσον η πρωτοβουλία και η αποφασιστικότητα θα βρίσκονται σε έλλειψη αυτό το διάστημα. Μην πιέζετε καταστάσεις, για να δοθούν οι απαραίτητες λύσεις. Αφήστε το  χρόνο να κυλήσει, να στραφεί προς το μέρος σας, εφόσον ο Ερμής στους Ιχθύες από τις 10 Φεβρουαρίου 2019 θα ωθήσει τις σκέψεις σας, να πάρουν μία ανάλαφρη μορφή δίνοντας έναν ονειροπόλο αέρα στη σχέση σας. Θα μπορέσετε να επεκτείνετε ιδέες και σκέψεις που θα σας «γεμίζουν» με ερωτική διάθεση και ένα ρομαντικό πνεύμα. Μια ανανεωτική διάθεση θα συνοδεύσει την ημέρα του έρωτα και μία έντονη επιθυμία να ζήσετε τον έρωτα μέσα από μία ευαίσθητη, καθώς και ρομαντική συμπεριφορά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής που αυτό το μήνα περνάει στο ζώδιό σας, θα ευνοήσει την επικοινωνία στη σχέση σας, προτάσσοντας πρωτότυπους δρόμους για να φτάσετε στην ανανέωσή της. Η ευαισθησία σας και το ένστικτό σας, θα οδηγήσει τη σχέσή σας, σε καθοριστικά επίπεδα που θα απομακρύνουν τις εντάσεις, οι οποίες  υπήρξαν στη σχέση σας. Η διάθεση να διεκδικήσετε με έναν πρωτότυπο τρόπο τις επιθυμίες σας, προβάλλει έναν δυναμικό χαρακτήρα, ο οποίος μπορεί να κατακτήσει το αποτέλεσμα, που έχει βάλει ως στόχο. Η γιορτή του έρωτα θα είναι για σας μία διαφυγή από την πραγματικότητα, συμμετέχοντας και ο/η  σύντροφός σας σε αυτό το ταξίδι. Η ρομαντική και ονειροπόλα διάθεση θα σας χαλαρώσουν και θα σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης. Η διαίσθηση θα σας προφυλάξει από αρνητικές ενέργειες τρίτων προσώπων και θα ενεργοποιήσει την προσοχή σας, για παρασκήνια που ίσως κάνουν την εμφάνισή τους. Μην ξεχνάτε να απομακρυνθείτε από αρνητικές σκέψεις, που μπορούν να διαβάλλουν την πραγματικότητα.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.