Έρωτα θέλω να κάνουμε…

Οι σκέψεις της Μαρίας

Της Μαρίας Σκαμπαρδώνη

Δημοσιογράφου

13:30:26,04/07/2019
Τριαντάφυλλο- Φωτογραφία από Bess Hamiti από το Pixabay

H δημοσιογράφος Μαρία Σκαμπαρδώνη γράφει για τον πραγματικό έρωτα. Φωτογραφία από Bess Hamiti από το Pixabay

Δε θέλω ένα κομμάτι της σάρκας σου,  για λίγη ώρα ξεσπάσματος. Δε θέλω να γδύσω το κορμί σου, για λίγα λεπτά, δίχως να σε αφήσω να περπατήσεις στην ψυχή μου,  και να αφουγκραστείς τη βαθιά μου αγάπη.

Δε θέλω να δω το κορμί σου,  γυμνό για λίγη ώρα και μετά να φύγω, λες και τίποτα δε συνέβη ποτέ.

Εγώ θέλω να σου κάνω έρωτα, να κατακτήσω κάθε μέρος στο σώμα σου, κάθε κάστρο σου,  που δε θέλεις να ρίξεις. Να σου δείξω πως μπορείς επάνω μου να γείρεις, να μη φοβηθείς πως μετά από του σώματος την πράξη εγώ σα σκιά θα χαθώ και δε θα προλάβεις ούτε να μου μιλήσεις.

Δε θέλω σα ζώο άγριο επάνω σου, να βρεθώ, ούτε με πίεση και δύναμη να σε τραβήξω. Δε θέλω μόνο το σώμα σου, να αντικρίζω, αλλά και την ίδια την ψυχή σου. Να μου πεις όλα αυτά που φοβάσαι, όλα αυτά για τα οποία ντρέπεσαι.

Έρωτα θέλω να κάνουμε, να με αφήνεις να σε αγγίζω. Να σου δείχνω με θερμή αγκαλιά πόσο θέλω να βρίσκομαι δίπλα σου, πόσο λαχταρώ να αισθανθώ πως και εσύ έστω για λίγο δίπλα σου, με θέλεις.

Να είμαι δίπλα σου, πάντα είμαι δίπλα σου. Σε κάθε σου,  ώρα, σε κάθε σου λεπτό, στο φως και τα σκοτάδια σου. Ακόμα και τις ώρες εκείνες, που δε με βλέπεις.

Έρωτα θα ήθελα να κάνουμε, μία τελευταία φορά να μου δοθείς. Και ύστερα, διώξε με,  μακριά σου,  και τρέξε να χαθείς.

Μία πράξη αγάπης, με κάθε τρόπο θα ήθελα να σου δείχνω το πόσο άσβεστος είναι ο πόθος μου, για εσένα και πόσο θέλω να σε έχω δίπλα μου.

Δε θέλω το κορμί σου μόνο για μία, δύο, τρεις νύχτες. Θέλω να γείρεις επάνω μου, το χέρι σου να πιάσει το δικό μου και να μου δείξεις πως είμαι η αγάπη σου.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.