Επίσκεψη Nίκου Ταχιάου στην «Ιθάκη»: «Οι εξαρτησιογόνες ουσίες, είναι μια διαρκής απειλή»

00:01:36,03/15/2019
Νίκος Ταχιάος- Ιθάκη

Ο κ. Ταχιάος δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει στην ενίσχυση του γραφείου Συντονισμένων Δράσεων για την πρόληψη και τη θεραπεία εξαρτήσεων, που λειτουργεί στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Στην ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Θεσσαλονίκης και των φορέων που ασχολούνται με το πρόβλημα των εξαρτησιογόνων ουσιών, αναφέρθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος κατά την διάρκεια της επίσκεψης, που πραγματοποίησε στη θεραπευτική Κοινότητα «Ιθάκη».

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα» ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, και στις παραγωγικές μονάδες. Εκεί ενημερώθηκε από το θεραπευτικό προσωπικό και τα μέλη της κοινότητας για τα προγράμματα που λειτουργούν και τις δράσεις που αναλαμβάνουν.

 Άκουσε  προσεκτικά τον διευθυντή του οργανισμού Κ.Ε.Θ.Ε.Α. Φαίδωνα Καλοτεράκη και εξήρε τη δουλειά που γίνεται στον οργανισμό, όσον αφορά στην απεξάρτηση και  στην επανένταξη των πρώην χρηστών στην κοινωνία.

«Οι εξαρτησιογόνες ουσίες, είναι μια διαρκής απειλή για τους νέους ανθρώπους και ένας πραγματικός εφιάλτης για πολλές οικογένειες που βιώνουν το πρόβλημα. Εκτός από την αντιμετώπιση του προβλήματος, είναι σημαντικό να δοθεί βαρύτητα στην ενημέρωση και στην πρόληψη», επισήμανε  ο κ. Ταχιάος, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι αν εκλεγεί δήμαρχος  θα επεκτείνει  τη συνεργασία του δήμου Θεσσαλονίκης με το φορέα, αλλά και με όσους εμπλέκονται στο πρόβλημα των εξαρτήσεων.

Ακόμη, δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει στην ενίσχυση του γραφείου Συντονισμένων Δράσεων για την πρόληψη και τη θεραπεία εξαρτήσεων,  που λειτουργεί στο Δήμο Θεσσαλονίκης .

Μαζί με το Νίκο Ταχιάο ήταν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού,Νέλλη Αηδονά, Άννα Ανδρουλάκη και Ιωάννα Κοσμοπούλου, καθώς και η υποψήφια στην Α’ Κοινότητα Σμάρω Γιαννακοπούλου.

©Typologos.com 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.